Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@18:39:55 GMT

مقایسه خودرو میتسوبیشی میراژ و هیوندای i۳۰

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۶۸۵۱

مقایسه خودرو میتسوبیشی میراژ و هیوندای i۳۰

به گزارش افکارنیوز،

در این گزارش به بررسی و مقایسه خودرو میتسوبیشی میراژ و هیوندای i۳۰ از لحاظ مشخصات فنی و امکانات خواهیم پرداخت که در ادامه می خوانید:

اخبار اقتصادی- خودرو میتسوبیشی میراژ در سال ۲۰۱۴ در ژاپن و هیوندای i ۳۰ سال ۲۰۰۸ در کشور کره جنوبی طراحی و عرضه گردید.

در این بین میتسوبیشی میراژ از موتور ۳ سیلندر ۱۲ سوپاپه بهره می‌برد و هیوندای i ۳۰ دارای موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجم موتور میراژ ۱۱۹۳ سی سی و هیوندای i ۳۰ از حجم موتور ۲۰۰۰ سی سی بهره‌مند است.

مصرف سوخت ترکیبی میراژ ۵.۹ لیتر در هر صد کیلومتر و هیوندای i ۳۰ در هر ۱۰۰ کیلومتر ۷.۶ لیتر بنزین می‌سوزاند.

میراژ دارای تجهیزاتی از قبیل تنظیم تلسکوپی فرمان – فرمان تمام الکتریکی EPS - رینگ آلمینیومی ۱۵ اینچی - چراغ‌های جلو هالوژن - مه شکن‌های جلو و عقب - سیستم تهویه مطبوع با کنترل دستی - آنتن سقفی - چراغ ترمز سوم بر روی باله عقب - برف پاک کن شیشه عقب - فرمان چرمی با کنترل‌های سیستم صوتی بر روی آن - صندلی عقب تا شو - سیستم ایزو فیکس (ISO Fix) و کامپیوتر سفری بهمراه صفحه نمایشگر اطلاعات است.

خودرو هیوندای i ۳۰ نیز دارای خنک کننده جعبه داشبورد - هشدار دهنده اتمام لنت ترمز - روکش چرمی صندلی‌ها - پشت سری‌های فعال شونده هنگام تصادف - روشن شدن خودکار چراغ‌ها - سانروف - شیشه‌های ضد تشعشع فرابنفش - جمع شدن آینه‌ها به صورت برقی - نمایشگر میزان محلول شیشه شوی - سنسور پارک - آینه الکتروکرومیک - نمایشگر اطلاعات راننده به صورت SuperVision - کروز کنترل - سرد کن مواد غذایی در داشبورد جلو - نمایشگر میزان باد چرخ‌ها - سنسور باران - سیستم کنترل کیفیت هوا AQS و فیلتر هوای داخل اتاق است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: هیوندای میتسوبیشی میراژ میتسوبیشی هیوندای میتسوبیشی میراژ میتسوبیشی میراژ هیوندای i ۳۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • تصاویر | پژو ۲۰۶ و رنو ساندرو در برابر این شاسی‌بلندهای غول‌پیکر، مورچه‌اند
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود
  • تراشه به‌کار رفته در آیپد پرو، ۳۸هزار میلیارد عملیات در ثانیه انجام می‌دهد
  • اولین وانت کیا احتمالا این شکلی خواهد بود /عکس
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • رانندگی با مرسدس میباخ S680 دوازده سیلندر، تجمل با چاشنی پویایی (+عکس)
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟