Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@23:40:01 GMT

کرونایی‌های بدون علامت چگونه درمان می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۸۵۲۹

کرونایی‌های بدون علامت چگونه درمان می‌شوند؟

یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی درباره نحوه درمان مبتلایان کرونا که فاقد علائم بیماری هستند، توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مینو محرز، با اشاره به نکاتی که مبتلایان بی علامت به کرونا باید رعایت کنند، گفت: اولا باید توجه کرد که آماری که مبنی بر ابتلای ۲۵ میلیون نفر از ایرانیان به کرونا مطرح شده، تخمینی است؛ به طوری که با توجه به داده‌هایی که داریم و با مدل‌های اپیدمیولوژیک، بر حسب یکسری معیارها، این آمار را تخمین می‌زنیم؛ بنابراین تخمین ما این است که ۲۵ میلیون نفر گرفتار بیماری شده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اینطور نیست که برای ۲۵ میلیون نفر تست تشخیصی انجام داده باشیم، افزود: چراکه بخش زیادی از این افراد مبتلای بدون علامت بوده اند.

محرز با اشاره به ناقل بودن مبتلایان بدون علامت کرونا، ادامه داد: بیمارانی که به کرونا مبتلا شده اند، اما هیچگونه علائمی ندارند، در صورتی که متوجه بیماری شان شدند، باید قرنطینه را رعایت کنند و تا حد امکان در یک‌اتاق جداگانه قرار گیرند. فردی هم که از بیمار پرستاری می‌کند و یا برایش غذا و... می‌برد، حتما باید ماسک زده و از فاصله یک متر و نیم از بیمار قرار گیرد. این افراد بهتر است خیلی در جمع خانواده نباشند.

وی همچنین گفت: برای مبتلایان بدون علامت بین سه تا هفت روز قرنطینه کافی است و بعد می‌توانند با ماسک بیرون آیند. معمولا گفته می‌شود مدت قرنطینه مبتلایان بدون علامت می‌تواند کمتر باشد و حداکثر بعد از ۱۰ روز می‌توانند از قرنطینه خارج شوند، اما افرادی که علائم دارند حداقل باید تا ۱۴ روز قرنطینه باشند.

محرز تاکید کرد: در عین حال افراد مبتلا به کرونایی که بدون علامت هستند، نیازی به مصرف دارو ندارند. معمولا در درمان سرپایی افرادی که به نوع خفیف کرونا مبتلا شدند، دارو داده نمی‌شود. البته افرادی که خیلی خفیف مبتلا شده اند، گاهی ممکن است از کلروکین استفاده کنند، اما به طور کلی این افراد نیاز به درمان خاصی ندارند و فقط کافی است که تغذیه مناسب داشته و قرنطینه باشند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کروناویروس علائم کرونا کووید 19 بدون علامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود

دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، صورت شاید اولین عضوی از بدن باشد که در مورد کمبودهای مواد مغذی در بدن هشدار می‌دهد. کمبود ویتامین‌ها در بدن، علائم متفاوتی ایجاد می‌کند که گاهی خفیف و گاهی خطرناک است.

بهدگزارش سرگرمی روز، شما برای تشخیص این کمبودها باید برای تجویز آزمایش‌های دوره‌ای خون، نزد پزشک بروید با این حال برخی علائم کمبود ویتامینی را می‌توانید از وضعیت چهره خود تشخیص دهید:

_ کمبود ویتامین C: ویتامین C نقش حیاتی در بدن دارد؛ سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و باعث بهبودی سریع زخم‌ها و حفظ سلامت استخوان‌ها می‌شود. به گفته محققان کمبود این ویتامین باعث خونریزی لثه‌ها می‌شود.

بهبود آرام زخم‌ها، خشک شدن موها و ایجاد لکه های قرمز روی پوست از دیگر علائم فقر این ویتامین است. اگر هر کدام از علائم فقر ویتامین C را دارید؛ میوه‌ها، سیب زمینی، انواع توت‌ها، فلفل، بروکلی، اسفناج و مکمل‌های ویتامین C را به رژیم‌تان بیفزایید. مصرف روزانه ۷۵ میلی گرم ویتامین C به زنان و ۹۰ میلی گرم به مردان توصیه می‌شود.

_ کمبود ید: کمبود این ماده معدنی منجر به چشم‌های پف آلود می‌شود و کم کاری تیروئید را نیز به همراه دارد. افرادی که دارای کمبود ید هستند، ناخن‌های شکننده را تجربه می‌کنند و ممکن است به راحتی دچار اضافه وزن شوند. شما می‌توانید در صورت ابتلا به این علائم، مصرف هرچه بیشتر زغال اخته، لوبیای سیاه، میگو، توت فرنگی و ماست را در نظر داشته باشید.

_ کمبود امگا ۳: خشکی پوست به خصوص در فصل زمستان رایج است. اما اگر پوست شما خشک‌تر از حد معمول باشد، به آن معنی است که اسیدهای چرب امگا ۳ را به میزان کافی دریافت نمی‌کنید. مصرف کم این اسیدهای چرب چین و چروک صورت شما را نیز افزایش می‌دهد. منابع این اسیدهای چرب عبارتند از ماهی، دانه‌های کتان، دانه‌های چیا و گردو.

_ کمبود آهن: پوسته پوسته شدن لب‌ها یکی از نشانه‌های کمبود آهن است. نشانه‌های دیگر عبارتند از خستگی، سرماخوردگی‌های مکرر و درد زبان. کمبود "ریبوفلاوین" نیز می‌تواند خشکی لب‌ها را به همراه داشته باشد. شما می‌توانید ریبوفلاوین را از راه مصرف ماهی قزل آلا، بروکلی، پنیر و بادام به دست بیاورید. آهن نیز در حبوبات، آجیل، اسفناج و مکمل‌های آهن وجود دارد.

_ کمبود بیوتین یا ویتامین B۷: موهای خشک و نازک می تواند به شما هشدار دهند که دچار کمبود این ویتامین هستید. جدا از ریزش مو، نشانه مشخص دیگر کمبود بیوتین، صورت پف کرده با توزیع چربی غیر طبیعی و راش‌های قرمز است. بر اساس برخی مطالعات بیوتین به عنوان یکی از مواد مغذی ضروری برای حفظ استحکام، بافت و ظاهر مو عنوان شده است. منابع غذایی سرشار از بیوتین شامل بادام زمینی، جگر، برخی سبزیجات، برگ چغندر سوئیسی، تخم مرغ پخته و زرده تخم مرغ است.

_ کمبود ویتامین B۱۲ : کمبود این ویتامین در میان گیاه‌خواران بسیار رایج است. کمبود ویتامین ب ۱۲ اغلب باعث تغییر رنگ پوست و رنگ پریدگی می‌شود. سایر نشانه‌ها عبارتند از خستگی، از دست دادن اشتها، تنگی نفس و اسهال. اگر می‌خواهید فقر ویتامین ب ۱۲ را درمان کنید، به دنبال مصرف بیشتر ماهی، گوشت بدون چربی، پنیر، ماست و غلات غنی شده باشید. اگر رژیم‌های غذایی گیاهی را دنبال می‌کنید مکمل‌های ویتامین ب ۱۲ را با مشورت پزشک مصرف کنید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود