Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی گفت: جهش صادرات محصولات گلخانه‌ای و باغی و توسعه گلخانه ها به ویژه در مناطق مرزی امسال در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا تقوی با بیان اینکه جهش صادرات محصولات گلخانه‌ای و باغی و توسعه گلخانه‌ها به ویژه در مناطق مرزی امسال در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است، اظهار کرد: در راستای جهش تولید و صادرات، اصلاح و توسعه گلخانه‌ها باید مبتنی بر تقاضای بازارهای جهانی و کاهش هزینه‌ها به منظور رقابت پذیری قیمت محصولات با سایر کشورها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال گذشته در حوزه گل و گیاه ۴۰ میلیون دلار صادرات داشتیم که این رقم قابل افزایش است.

مدیر کل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی افزایش سرمایه گذاری‌های داخلی و فرابخشی و پشتیبانی‌های تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی را از اقدامات ضروری برای جهش تولید و صادرات محصولات باغی و گلخانه‌ای برشمرد.

تقوی در مورد توسعه گلخانه‌ها با رویکرد صادرات نیز اظهار داشت: برای سال جاری افزایش ۴۶۰۰ هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌ها برنامه‌ریزی شده که از این سطح بیش از یک هزار هکتار در استان‌های مرزی احداث می‌شود.

وی در همین حال پیش بینی کرد که امسال ۶۵۰ هزار تن به تولیدات گلخانه‌ای سبزی و صیفی در کشور اضافه شود و تولید قارچ از ۱۷۰ هزار تن در سال گذشته به ۱۸۵ هزار تن برسد.

مدیر کل دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در برنامه افزایش صادرات محصولات باغی و گلخانه‌ای و دستیابی به بازارهای جهانی در مورد گل و گیاهان زینتی بیشتر به کیفیت و اصلاح ساختار و سازه‌های تولید توجه کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های آموزشی مفصل و مدونی در زمینه اطلاع رسانی، افزایش استانداردهای تولید و رفع نواقص برای تولید کنندگان پیش بینی شده است.

کد خبر 434450

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مرز محصولات گلخانه اي شهرک گلخانه ای وزارت کشاورزی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزارت جهاد کشاورزی توسعه گلخانه ها صادرات محصولات گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۰۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل بخشعلی اصغری اظهار کرد: متوسط عملکرد سیر به‌صورت تناژ در هر هکتار ۳۰ تن است که انتظار می‌رود بیش از ۳۰ هزار تن محصول سیر از مزار کشاورزی پارس‌آباد برداشت شود.
وی افزود: سطح زیر کشت پیش‌بینی‌شده ۹۰۰ هکتار بود که یک هزار ۲۰۰ هکتار کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: از کاشت تا برداشت محصول سیر تحت پایش و نظارت مدیریت جهاد کشاورزی است که با توصیه‌های فنی لازم اعم از تغذیه، واپایش عوامل گیاهی توسط کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد نظارت می‌شود.
وی تصریح کرد: تمام کودهای موردنیاز توسط جهاد کشاورزی به‌صورت یارانه‌دار در بین سیر کاران به قیمت دولتی توزیع می‌شود.
اصغری گفت: کاشت و داشت و برداشت به‌صورت ماشینی و نیمه ماشینی صورت می‌گیرد که مجوز و نامه صادراتی سیر توسط مدیریت جهاد کشاورزی داده می‌شود که صادرات بیشتر از طریق گمرک به کشورهای خارجی روسیه، آذربایجان و... به شهرستان‌های هم‌جوار چون گرگان و میادین تره‌بارهای شهرهای داخلی صادرمی شود .
وی اشاره‌ای به کشت دوم محصولات در شهرستان پارس‌آباد اشاره کرد و گفت: فعلاً برای کشت دوم از نظر مدیریت جهاد کشاورزی پارس‌آباد در حال رایزنی و برنامه‌ریزی است که تصمیم قطعی هنوز گرفته نشده است.

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد