Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت در انتخابات در اصل تعیین سرنوشت لازم است و این حضور به صورت آگاهانه و مدبرانه باشد. در این مدت زمان یک ساله تا برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ۱۴۰۰  بازار پیش بینی‌ها درباره افراد حاضر در این انتخابات بسیار داغ است. گزینه‌های شناخته شده زیادی در میان افراد طرح شده، وجود دارد که هر کدام در نوع خود محل بحث و بررسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بررسی روزنامه‌ها، تارنماها و خبرگزاری‌های داخلی نشان می‌دهد که رسانه‌های داخلی به بررسی این انتخابات پرداخته اند.


رسانه‌های اصلاح طلب

بیماری کرونا و تاثیر آن بر انتخابات

سید افضل موسوی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، با بیان اینکه بیماری کرونا و آثار آن تا یک سال آینده هم برطرف نمی شود، خاطرنشان کرد: این بیماری بر انتخابات ریاست جمهوری تاثیر دارد و ممکن است مردم نارضایتی خود از شرایط موجود را در انتخابات نشان دهند. اگر فردی نامزد انتخابات شود که محبوب مردم باشد، ممکن است مردم مشارکت بالایی در انتخابات داشته باشند در غیر این صورت شاید مردم با مشارکت کم، اعتراض خود را بیان کنند. از سویی افراد پوپولیست در شرایطی که مردم گرفتار معیشت هستند، می توانند با ارائه وعده های دروغین، پیروز انتخابات شوند. کرونا اقتصاد جهان را به رکود برده و رشد اقتصادی کشورها را هشت درصد کاهش می دهد و کشور ما که در تحریم است، بیشتر تحت تأثیر قرار می گیرد. وقتی اقتصاد تحت تاثیر کرونا قرار می‌گیرد، سایر حوزه ها از جمله حوزه سیاسی نیز متاثر می شود. مشکلات اقتصادی و معیشتی موجب می شود که همه توجه جامعه به سمت تامین معاش رفته و حوزه سیاسی و حزبی و انتخابات به حاشیه برود. از سویی جلسات حزبی هم به دلیل شیوع کرونا تعطیل شده است و مثلا جلسات حزب کارگزاران برای همفکری و تبادل نظر برگزار نمی شود و به همین دلیل موضوع انتخابات ریاست جمهوری هم در حزب مطرح نشده است.

هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

علیرضا خجسته‌پور فعال سیاسی اصولگرا و قائم مقام دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا، در خصوص فعالیت‌های این تشکل در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: در حال حاضر با توجه به فاصله زمانی که وجود دارد، ورود به انتخابات ۱۴۰۰ به صورت مصداقی را زود می‌دانیم و هنوز وارد بستر مباحث انتخاباتی نشده‌ایم اما در خصوص نحوه اجماع اصولگرایان یا درخصوص شاخصه‌ها و ویژگی‌های کاندیدای مطلوب، در جامعه بحث و تبادل نظر صورت می‌گیرد.

وی در خصوص احتمال کاندیداتوری محمدرضا باهنر دبیرکل این تشکل در انتخابات ریاست جمهوری، ابراز داشت: ایشان اخیرا در مصاحبه‌ای اعلام کردند که تصمیمی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ ندارند، منتها عالم سیاست فضای خاص خودش را دارد و تغییر و تحولات آن به طور دقیق قابل پیش‌بینی نیست، شاید این درخواست برای حضور ایشان از سوی جامعه اسلامی و جبهه پیروان خط امام و رهبری وجود داشته باشد، اما باید منتظر اتفاقات و تحولات در آینده باشیم. عادت رفتاری جامعه اسلامی مهندسین در تمام انتخابات‌هایی که تا الان برگزار شده همراهی با جریان ائتلاف اصولگرایان بوده است و تمام تلاش خود را برای ائتلاف جریان اصولگرا انجام می‌دهد، بنابراین قاعدتا این بار هم هماهنگ با جریان اصولگرا عمل خواهد کرد.

انتخابات ۱۴۰۰ و رقابت درون جناحی

روزنامه مردم آفتاب یزد در یادداشتی به قلم علی صوفی نوشت: تصویری که اصولگرایان از مجلس یازدهم برای مردم ساخته بودند با شعارهایی که علیه دولت مطرح کردند و وعده‌هایی که در حوزه معیشتی دادند در عمل تا کنون منجر به این شده که در مجلس اعلام طرح سوال و استیضاح رئیس جمهور و همچنین طرحی برای معیشت و اقتصاد کشور را شاهد باشیم. اما به نظر می‌رسد این دو راهکار در میان مجلس یازدهم شامل انشقاق‌هایی شده است. به عنوان نمونه وقتی رئیس مجلس طرحی را که هنوز در مجلس بررسی نشده و تبدیل به قانون نشده را در برنامه تلویزیونی به طور زنده مطرح می‌کند مشخص است که انگیزه‌های فردی و انتخاباتی در این اقدام وجود دارد. از سوی دیگر گروه‌های مختلف اصولگرایی در مجلس نیز طبیعتا با این انگیزه فردی موافق نیستند و به دنبال کسب اعتبار برای خود هستند. با توجه به شعارهایی که داده شده یکی از این راه‌ها فشار به دولت است که البته زمزمه‌های استیضاح خیلی زود به بن بست رسید اما با موضوعاتی مانند طرح سوال از رئیس جمهور همچنان برخی در مجلس به دنبال فشار به دولت در راستای کسب اعتبار برای خود در جامعه هستند تا نشان دهند این مجلس به وعده‌های خود عمل می‌کند. البته موانعی که بر سر راه استیضاح به وجود آمده بخشی از این جریان که دیدگاه‌هایی تندتر دارد را با نوعی با مشکل مواجه کرد چرا که این گروه حیات خود را مدیون چنین اقداماتی است.

عراقچی برای انتخابات ۱۴۰۰: از لحاظ قانونی نمی‌تواند!

ساسان کریمی تحلیلگر سیاست خارجی، درباره حضور عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه در انتخابات ۱۴۰۰ به سایت خبری انصاف نیوز می‌گوید: نه احتمالش نیست و او حداکثر به پست وزارت امور خارجه فکر می‌کند. ایشان با توجه به اینکه هنوز بازنشسته نیستند و از نظر قانونی امکان ندارد به عنوان کادر وزارت امور خارجه در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند؛ او همچنان کارمند وزارت امور خارجه است و مثل آقای ظریف بازنشسته نیست. آمدن سیدعباس عراقچی برای انتخابات ۱۴۰۰ کمی زود است و به لحاظ قانونی نمی‌تواند در انتخابات شرکت کند.

رسانه‌های اصولگرا

اصلاح‌طلبان و انتخابات پیش رو

روزنامه جوان در گزارشی نوشت: در اردوگاه اصلاح‌طلبان آینده مبهم است؛ همه چیز آشفته است و همه سردرگم هستند؛ آیا این وضعیت ناگزیر آنان است یا بزرگان تکرار کننده، ترجیح می‌دهند فضا به هم ریخته باشد تا روی این ابهام و آشفتگی و سردرگمی، قهرمان تکرارهای به ظاهر نظم دهنده و روشن کننده باشند؟ تا شب انتخابات از راه برسند و با یک دستور از بالا، همه را دیکتاتورمآبانه خاموش و منصرف کنند و در شور وحدت و هیجان انتخاباتی، کسی هم حواسش نباشد که چه سنگ بزرگی به شیشه دموکراسی‌طلبی اصلاحات خورده است؟  

انتخابات ۱۴۰۰ قابل پیش بینی نیست

محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، در گفت وگو با خبرآنلاین می گوید: فضای مجازی در این روزها هیچ در و پیکری ندارد، زمانی بود که اگر  شایعه ای در کشور می خواست راه بیفتد یکسال زمان می برد تا این شایعه به تمام مویرگ های کشور برسد، اما الان لحظه ای شایعه راه می اندازند و تا طرف بخواهد ثابت کند که این دروغ بوده است خیلی زمان می برد و از همه اینها مهمتر اینکه داستان قبلی هنوز ادامه دارد، یعنی ما فکر می کنیم الان بهترین کاری که در تبلیغات می شود این است که صدا و سیما مناظراتی بین کاندیداهای رؤسای جمهور می گذارد که خیلی هم جذاب است اما آنجا ممکن است یک کاندید با یک جمله یا یک متلک یا یک بگم یا نگم، یک میلیون رای بالا یا پایین کند، یعنی تبلیغات اینگونه هم در مسیر سلامت و مدبرانه قرار نمی گیرد و عوض اینکه مردم به عملکرد و تجربه و توانمندی های طرف دقت کنند، به این دقت می کنند که کدام یک می تواند دیگری را کله پا و لوله کند و به او رو دست بزند...بنابراین متاسفانه شرایط انتخابات ۱۴۰۰ اصلا قابل پیش بینی نیست.

برچسب‌ها کرونا محمدرضا باهنر مجمع ایثارگران جامعه اسلامی مهندسین مشارکت انتخاباتی اصولگرایان روزنامه جوان سید عباس عراقچی خبرآنلاین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا محمدرضا باهنر مجمع ایثارگران جامعه اسلامی مهندسین مشارکت انتخاباتی اصولگرایان روزنامه جوان سید عباس عراقچی خبرآنلاین کرونا محمدرضا باهنر مجمع ایثارگران جامعه اسلامی مهندسین مشارکت انتخاباتی اصولگرایان روزنامه جوان سید عباس عراقچی خبرآنلاین انتخابات ریاست جمهوری قابل پیش بینی نیست وزارت امور خارجه انتخابات ۱۴۰۰ جامعه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه پارس آباد،اصلاندوز، بیله سوار هم‌مان با سراسر کشور در استان اردبیل برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان اردبیل هم‌زمان با سراسر کشور در یازدهم اسفند سال ۱۴۰۲ در پنج حوزه انتخابیه استان برگزار شد و با اعلام نتایج رسمی منتخبان مردم در چهار حوزه انتخابیه استان به‌صورت رسمی و قطعی مشخص شد و فقط در حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلان‌دوز، بیله سوار با کسب نکردن حد نصاب توسط نامزدهای انتخاباتی این دوره انتخابات به دور دوم کشیده شد.

در حوزه انتخابیه پارس‌آباد، اصلان‌دوز، بیله‌سوار، ابراهیم فهیمی گیگلو با کسب ۱۸ هزار و ۴۷۲ رأی و امیدعلی رعنایی با کسب ۱۷ هزار و ۶۳۲ رأی در دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هم‌زمان با دیگر نقاط کشور به رقابت خواهند پرداخت.

امیدعلی رعنایی متولد سال ۱۳۴۶ بیله‌سوار و پاسدار بازنشسته با ۲۵ درصد جانبازی از سال ۱۳۶۰ با عضویت در بسیج و سپاه، از رزمندگان دوران دفاع مقدس به شمار می‌رود.

وی که دانش‌آموخته مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی است، سه جلد کتاب تألیف کرده و در دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه فرهنگیان و پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی اردبیل و چند مرکز آموزش عالی سابقه تدریس دارد، مربی عقیدتی و هادی سیاسی سپاه استان در تدریس دروس سیاسی و تاریخ معاصر ایران و تحلیل سیاسی بوده و به عنوان کارشناس سیاسی و جنگ نرم در مرکز فرهنگی قفقاز فعالیت داشته است.

رعنایی، مسئول فرهنگی و اجتماعی سپاه بیله‌سوار، مسئول امور مربیان عقیدتی سیاسی سپاه کرج، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان اردبیل، مسئول تأیید محتوای و نظارت بر امور فرهنگی سپاه استان، مسئول سیاسی تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع) سپاه استان، سردبیر ماهنامه سبلان سپاه استان و دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استان اردبیل هم بوده است.

ابراهیم فهیمی گیگلو متولد ۱۳۴۴ در شهرستان اصلاندوز دانش آموخته مقطع کارشناسی در رشته مدیریت دولتی و علوم پایه و مقطع کارشناسی ارشد در رشته حقوق عمومی از دانشگاه علامه طباطبایی است.

وی از اعضای حزب جمهوری اسلامی ایران و حزب موتلفه اسلامی، قائم مقام شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی مناطق ۹ و ۱۴ تهران، عضو شورا و مسئول هماهنگی و سرناظر حوزه‌های انتخابیه مناطق تهران در شورای نگهبان بوده و فعالیت مستمر در بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حضور داوطلبانه در جبهه داشته است.

فهیمی گیگلو عضو فعال در انجمن اسلامی آموزش و پرورش استان تهران و اتحادیه انجمن‌های اسلامی آذربایجان شرقی و اردبیل بوده و فعالیت در بسیج دانشجویی، تشکل‌های جامعه اسلامی دانشگاه‌ها و بسیج عشایری را در سابقه خود دارد.

وی پیش از این، مدیر حقوقی اداره کل هماهنگی و نظارت بر هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و شهرداری‌های استان تهران، رئیس گروه هیأت تجدید نظر و رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان شهرداری تهران، مدیر دفتر وزیر آموزش پرورش در دولت نهم، مدیر هماهنگی امور هیأت‌های امنای وزارت آموزش و پرورش، مشاور نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی سنوات متمادی و مدیر راه اندازی شرکت‌های تولید کشاورزی و دامپروری، عمرانی، بازرگانی بوده است.

به گزارش ایمنا، هیچ‌کدام از این دو نامزد انتخاباتی سابقه نمایندگی در مجلس شورای اسلامی را نداشته است.

کد خبر 750695

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • ببینید | واکنش جالب چهره سیاسی نزدیک به قالیباف به اختلافات شدید اصولگرایان در مجلس دوازدهم
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند