Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرخندان با بیان‌اینکه کانون فرهنگی هنری «انصارالزینب(س)» در همه مناسبت‌های ملی مذهبی برنامه‌های متنوعی را اجرا می‌کند، گفت: پاسداشت دهه فجر انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره برداشت محصول و جشن شکرگذاری همزمان با عید غدیر ازجمله این برترین‌ها است.

«مژگان پیرخندان» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان و در تشریح دلایل برتری کانون فرهنگی هنری «انصارالزینب(س)» در نخستین رویداد ملی فهما، اظهار کرد: ویژه برنامه های «پاسداشت دهه فجر انقلاب اسلامی» عاملی است که باعث شد کانون فرهنگی هنری «انصارالزینب(س)» از روستای لب دریا واقع در بخش بندرکیاشهر، شهرستان آستانه اشرفیه در این رویداد ملی به عنوان یکی از 18 کانون برتر معرفی و تقدیر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کانون فرهنگی هنری «انصارالزینب(س)» ادامه داد: گلباران مزار شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدا و جانبازان، برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی هنری و ... ازجمله برنامه های کانون ما در این بخش بوده است البته ما به مناسبت یوم الله 22 بهمن نیز جشن ویژه ای برگزار کردیم که برگزاری مسابقات متنوع همچون نقاشی، کیک پزی و ... اجرای برنامه توسط گروه های سرود دختران و پسران و معرفی هشت شهید روستا همراه با شرح مختصر خصوصیات ظاهری و زندگینامه آن شهیدان والامقام توسط هشت دختر فرهیخته کانون ازجمله بخش های آن بود و با استقبال بالای اهالی روستا مواجه شد.

 

به گفته پیرخندان تقدیر از برگزیدگان مسابقات و نیز تقدیر از فعالان فرهنگی همراه با اعطای جوایز به آنها، ازجمله دیگر بخش های این جشن بزرگ بود که در توفیق کانون فرهنگی هنری «انصارالزینب(س)» در رویداد ملی فهما بسیار موثر بوده است.

 

وی با اشاره به عضویت بیش از 300 نفر در کانون روستایی «انصارالزینب(س)»، بیان کرد: اینکه مسئول کانون فرهنگی هنری از خواهران باشد، در جذب بانوان به کانون موثر است، البته نوجوانان پسر هم از آموزش ها و دوره های متنوع کانون بهره مند می شود و برادران به ویژه از پایگاه بسیج هم در اجرای برنامه ها با کانون همکاری دارند.

 

پیرخندان در ادامه بیان کرد: کانون فرهنگی هنری «انصارالزینب(س)» نه فقط در ایام دهه فجر انقلاب بلکه در همه مناسبت های ملی مذهبی در طول سال ویژه برنامه دارد، چنان که در سال های اخیر به دلیل همزمانی دهه امامت و ولایت و عید غدیر با ایام برداشت برنج، جشنواره برداشت محصول و جشن شکرگذاری را همزمان با عید سعید غدیر برگزار می کنیم.

 

وی درباره کیفیت برگزاری این جشنواره، گفت: بانوان عضو کانون در این جشنواره لباس محلی پوشیده شده و در محل برگزاری نان های محلی را پخت می کنند؛ بستن جارو، آسیاب کردن برنج، برگزاری نمایشگاه گل و گیاه و عرضه صنایع دستی اعضاء شامل چرم دوزی و ... . نیز محصولات خوراکی همچون تخرم مرغ محلی و ... از دیگر بخش های این جشنواره غدیری است که همه ساله با بازدید و استقبال مسئولان و عموم مردم همراه می شود.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری «انصارالزینب(س)» درباره اقدامات این کانون در مقابله با کرونا، ابراز کرد: تولید ماسک که دوباره با اوج گیری کرونا کلید خورده است، سمپاشی و ضدعفونی کردن معابر، مغازه ها و مسجد با شیوع مجدد دوباره با همکاری بسیج برادران و توزیع بسته های حمایتی (شامل 50 بسته) میان محرومان محله با کمک های مردمی ازجمله این اقدامات است.

 

وی درباره نحوه فعالیت کانون در شرایط کرونایی، تاکید کرد: در ایام شیوع کرونا و قرنطینه خانگی از طریق فضای مجازی سعی کردیم این اوقات را تلطیف کنیم مثل برگزاری مسابقه دلنوشته «کرونا را شکست می دهیم». علاوه بر این، در طول سال اعضای کانون در مسابقات کتابخوانی و دیگر طرح های ملی ستاد هماهنگی مشارکت حداکثری و فعال دارند.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: رویداد ملی فهما مناسبت های مذهبی عید غدیر کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون فرهنگی هنری برنامه ها عید غدیر دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۳۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روز‌های ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روز‌های ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستاد‌های استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • برگزاری رویدادهای جذاب فرهنگی به مناسبت روز دختر در همدان
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»