Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا قاسم زاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا ،ابراز امیدواری کرد که با کمک خیران بتوانیم آموزش و پرورش را از لحاظ فضای آموزشی به سطح مطلوبی برسانیم ، ضمن اینکه مقاوم سازی اهمیت بیشتری دارد چرا که با هزینه کمتری می توان تعداد بیشتری از مدارس را به چرخه آموزشی بازگرداند.

این مسوول اضافه کرد: البته مقاوم سازی مدارس بستگی به نظر کارشناسان و محکم بودن شالوده بنای آن دارد در غیر این‌صورت به خاطر جلوگیری از ریزش و حفظ جان دانش آموزان، مدارس فرسوده به ترتیب اولویت بازسازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی تفاهم نامه ساخت یک واحد آموزشی با ۱۲ کلاس درس با مساحت حدود ۲ هزار مترمربع با همکاری یکی از شرکت های معدنی بافق و آموزش و پرورش دیروز( یکشنبه) به امضا رسید و عملیات اجرایی آن از امروز آغاز شد.

قاسم زاده افزود: این تفاهم نامه گام موثری در ساخت یک فضای آموزشی مناسب و مطلوب است و بخشی از مسایل و چالش‌های فضای آموزشی شهرستان بافق را رفع می‌کند.

وی هزینه ساخت این مدرسه خیری را تا سقف سفت کاری سه میلیارد تومان ذکر کرد که تکمیل ساختمان آن از سوی اداره کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد انجام می شود.

وی ، با اشاره به جایگاه والای تعلیم و تربیت و مدرسه سازی به عنوان باقیات الصالحات گفت: سال های اخیر در زمینه مدرسه سازی و مرمت مدارس گام‌های جدی و موثری در شهرستان برداشته شده که در این امر مهم تلاش خیرین مدرسه ساز قابل تجلیل است.

مدیرآموزش و پرورش بافق  مدرسه سازی را  به نوعی، ترویج فرهنگ علم و دانش تشبیه کرد و گفت: این موضوع از صدر اسلام مورد تاکید بزرگ معلم عالم هستی حضرت محمد مصطفی (ص) بوده است.

 همچنین یک باب مدرسه فضای آموزشی در بافق در زمینی به مساحت چهار هزار و ۶۶۰ مترمربع و با زیربنای ۸۵۶ مترمربع دارای ۶ کلاس درس،  یک سالن ، سه هزار و ۸۰۰  مترمربع محوطه سازی و ۲۹۰ متر طول حصارکشی آن است توسط موسسه بنیاد برکت با هزینه ۳۸۴ میلیارد تومان سه سال پیش ساخته شد.

در ۲ سال اخیرهم ساخت سه مدرسه خیری با ۱۸ کلاس درس، تکمیل سه مدرسه نیز از سوی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران - بافق و شرکت‌های زیرمجموعه، واحدهای صنعتی و بنیاد برکت  و امضا تفاهمنامه ساخت مدرسه با ۱۲ کلاس درس به نام مرحوم «محمدحسین رضاییان بافقی» در تیرماه جاری از اقدامات خداپسندانه خیران شهرستان است.

۱۱ هزار دانش آموز در ۷۰ مدرسه  بافق مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۱۰ مدرسه با ۳۰۰ دانش آموز در مناطق روستایی شهرستان فعال است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

مجموع دانش آموزان یزد که در سال تصحیلی ۹۹- ۹۸  در ۲ هزار و ۱۰۰ واحد آموزشی استان مشغول به تحصیل بودند حدود ۲۷۰ هزار نفر اعلام شد که از این تعداد حدود ۱۷ هزار نفر آنها فرزندان شهروندان خارجی مقیم استان هستند که اغلب آنها فرزندان مهاجران افغان می باشند.

برچسب‌ها مدارس پروژه ساختمانی بافق خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس پروژه ساختمانی بافق خیرین مدرسه ساز مدارس پروژه ساختمانی بافق خیرین مدرسه ساز فضای آموزشی کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

مجید فدوی افزود: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی گفت: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

وی در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی ، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست