Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۳ دفتر تشکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در بیانیه‌ای خطاب به رستمی و حرزاده خواستار ابقای مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یزد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۱۳ دفتر تشکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در بیانیه‌ای خطاب به رستمی، ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های کل کشور و و حرزاده، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان یزد نوشتند: ما تشکل ها، کانون‌ها و شورا‌های صنفی دانشگاه علوم پزشکی اعتراض خود را پیرامون جابه جایی آقای متوسل، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه اعلام کرده و خواهان ابقای ایشان در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد می‌باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این بیانیه به شرح زیر است:

متاسفانه امروز اطلاع یافتیم که زمزمه هاى جابه جایی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبرى دانشگاه به گوش می‌رسد. حجت الاسلام و المسلمین سعیدرضا متوسل در کنار خصائص نیک فردى که بر همگان اشکار است از منظر حقوقى نیز مدیرى توانمند، متعهد و قانونمند است. با حضور ایشان در نهاد رهبرى دانشگاه علوم پزشکى یزد اگر بگوییم تحولى شگرف در رابطه نهاد و تشکل‌ها شکل گرفت، بی راه نگفته ایم. در این دوره اجازه داده نشد اختلافات فکرى و سیاسی نهاد و تشکل‌های تحول خواه به یک موضوع لاینحل تبدیل شود و باب گفتگو مفتوح بود.

نهاد از شکل گیرى محاورات و مناظرات برای افزایش اگاهی سیاسی دانشجویان استقبال کرد و سعی ویژه‌ای در احیاى جو سیاست زده دانشگاه کرد که جای تشکر دارد. استغناى طبع، استقلال فکرى و احترام به فکر مخالف در رویکرد نهاد به برگزارى هرچه بهتر برنامه هاى فرهنگى و سیاسی درون دانشگاهی کمک شایانی کرد و به اکثریت درخواست‌های سیاسی-فرهنگی مجوز برگزاری داده شد که خاطره و یاد برخی از ان‌ها در اذهان دانشجویان به یادگار مانده است.

در این دوره تنگ نظرى‌ها و کوته بینی‌های رایج و تلاش برای حذف رقیب ناهمسو در محیط‌های دانشگاهی جای خود را به قانون و فضای باز هوشمندانه اى داد که تشکل‌ها و کانون‌ها به عنوان ذینفعان اصلی از این فضا نهایت استفاده را بردند. در ١٥٠ روز گذشته نیز با شیوع و اوج گیری اپیدمی کرونا در استان، نهاد رهبرى صادقانه و مومنانه به کمک یاوران سلامت و بیماران عزیز شتافت و با جذب کمک‌های مالی از خیرین بزرگوار سهم خود را در خشکاندن ریشه این ویروس منحوس به جا آورد.

ما تشکل ها، کانون‌ها و شورا‌های صنفی دانشگاه علوم پزشکی اعتراض خود را پیرامون جابه جایی آقای متوسل اعلام کرده و خواهان ابقای ایشان در دانشگاه علوم پزشکی می‌باشیم و از ریاست محترم نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه‌ها جناب آقای رستمی و هم چنین ریاست محترم نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه هاى استان جناب اقای حر زاده خواهشمندیم در تصمیم خود بازبینی نموده و زمینه ادامه حضور و خدمت ایشان را در دانشگاه علوم پزشکى شهید صدوقى یزد فراهم نمایند.

تشکل ها، کانون‌ها و شوراهاى صنفى امضا کننده:
١-انجمن اسلامى دانشجویان دانشگاه
٢-بسیج دانشجویى دانشگاه علوم پزشکى یزد
٣- انجمن اسلامى دانشجویان مستقل دانشگاه
٤-کانون فیلم و عکس
٥-کانون مهدویت
٦-کانون سلامت
٧-کانون هلال احمر پردیس بین الملل
٨-کانون تئاتر
٩-کانون جهادى
١٠-کانون نشریات
١١-هیئت حضرت علی اکبر (ع) دانشگاه
١٢-شورای صنفى کل دانشگاه علوم پزشکى یزد
١٣-شورای صنفى پردیس بین الملل

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نهاد رهبری در دانشگاه نهاد رهبری علوم پزشکی یزد رستمی بیانیه دانشگاه علوم پزشکی نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه علوم پزشکى رهبری در دانشگاه کانون ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۴۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره علت مرگ «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی توضیحاتی ارائه داد.

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: «علت فوت «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.»

او ادامه داد: «فرزانه اکبری، پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، چهارم اردیبهشت ماه، در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت مرگ او را محرمانه، به اطلاع خانواده‌اش خواهد رساند.»

«فرزانه اکبری»، همسر دکتر «فرید شهریور» فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر، خبر‌هایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم، در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده‌اند و چند پزشک هم در کما هستند.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه‌ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر داده‌اند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود