Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه،  حسین مدرس خیابانی در حاشیه نشست ستاد تنظیم بازار لظهارداشت: برخی از گرانی‌ها دربازار منطقی است که اگر جلوی این افزایش‌های منطقی قیمت را بگیریم ممکن است به تولید آسیب برساند، اما بخشی از این گرانی‌ها منطقی نیست، افسارگسیخته و ناشی از سوء استفاده عده‌ای خاص است که می‌خواهند در تلاطم بازار سود‌های آنچنانی به جیب بزنند که حتما با این موارد برخورد خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: با آن بخش از واحد‌های تولیدی، کسبه، مراکز عرضه، واسطه‌ها و شبکه‌های توزیع که به ناحق می‌خواهند اجحاف مضاعفی در حق مردم روا بدارند حتما برخورد بازدارنده خواهیم داشت.

سرپرست وزارت صمت گفت: در سه ماهه نخست امسال هم تولیدات در همه حوزه‌ها از افزایش خوبی برخوردار بود و هم با تصمیم خوب ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بخشی از کالا‌های موردنیاز در بنادر و گمرکات کشور با شتاب بیشتری ترخیص شده و می‌شود که این دو مورد به فراوانی کالا و آرامش بازار کمک می‌کند.

مدرس خیابانی افزود: همه فروشگاه‌ها پر از کالاست و کارخانجات هم بی وقفه به تولید خود ادامه می‌دهند، بنابراین از نظر تولید کالا و کالارسانی مشکلی نداریم ضمن این که شبکه عظیم صنفی، فروشگاه‌ها و مراکز عرضه مستقیم کالا مانند میادین ظرفیت خوبی برای کالا رسانی هستند.

وی با اشاره به موضوع نشست امروز ستاد تنظیم بازار گفت: موضوع تشدید بازرسی از بازار و مراکز نگهداری و عرضه کالا در دستور کار قرار گرفت، زیرا بخش عمده‌ای از آرامش ذهنی مردم به رفتار بازار وابسته است.

سرپرست وزارت صمت با بیان این که بازاریان و کسبه از جنس مردم هستند افزود: واحد‌های صنفی مردمی‌ترین نهاد اقتصادی کشور هستند که این امر را در پایان سال گذشته و اوایل امسال نشان دادند، این واحد‌ها از کاسبی خود گذشتند تا در کنار مردم بیماری کرونا را کنترل کنند همان کسبه‌ای که در دوره بنزین بازار را اداره کردند امروز هم متفق القول شدند که در کنار مردم بازار را اداره کنند.

مدرس خیابانی اضافه کرد: هر چند فشار‌ها فوق العاده زیاد است و مسایل اقتصادی هر روز پیچیده‌تر می‌شود، اما مطمئن باشید اقتصاد ما و مجموعه ارکان این حوزه، قدرت اداره این وضع خاص را دارند.

وی افزود: برای تامین ماسک، گروه‌های جهادی، نیرو‌های مسلح، مساجد، کارگاه‌ها و مردم همه پای کار و به کمک دولت آمدند، دولت هم عزم جدی نشان داد و با کمک نهاد‌ها و اصناف توانستیم در اواخر سال گذشته و اوایل امسال کرونا را مهار کنیم، از این رو اکنون که بازار هم با تبعات ناشی از مشکلات اقتصادی روبه روست با کمک همه قابل کنترل است.

وی گفت: ستاد مقابله با احتکار با مسئولیت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تشکیل شد تا همه انبار‌ها و مراکز نگهداری کالا را رصد کند تا با کسانی که می‌خواهند سوء استفاده از فضای موجود کالا را احتکار و از عرضه آن امتناع کنند برخورد کند.

سرپرست وزارت صمت گفت: سامانه‌های ما شامل سامانه جامع تجارت، ۱۲۴، قیمت، بازرسی و سامانه گارانتی تقریبا تکمیل و هم با یکدیگر متصل شده که از این پس می‌توانیم قیمت و موجودی کالا از طریق فرآیند الکترونیکی رصد کنیم و با استفاده از این سامانه‌ها که آرزوی دیرینه ما در حوزه بازرسی و نظارت بود متوجه می‌شویم که بازرس ما کجای بازار را نظارت می‌کند، کجا تشکیل پرونده می‌دهد و پرونده را چگونه به سازمان تعزیرات حکومتی می‌فرستد.

شورای رقابت قیمت‌های سه ماهه دوم خودروسازان را ابلاغ کرد

مدرس خیابانی درباره اعلام افزایش قیمت برخی از خودرو‌ها از سوی شورای رقابت گفت: قرار ما با شورای رقابت، واقعی شدن قیمت خودرو بود، زیرا با فاصله قیمت کارخانه با بازار صف تقاضا‌های بازار کاذب و مضاعفی ایجاد شده بود که براساس آن عده‌ای می‌خواستند از آن اختلاف قیمت سوء استفاده کنند. خوشبختانه شورای رقابت قیمت‌های سه ماهه دوم خودروسازان را ابلاغ کرد، تولیدکنندگان و کارخانجات هم تولید را ۱۸ درصد و تحویل خودرو را ۵۵ درصد افزایش دادند ضمن این که ۷۱ درصد از موجودی خودرو‌های ناقص را نیز کاهش دادند.

وی با بیان این که فشار تحریم‌ها قدرت خرید مردم را کاهش داده است گفت: امیدواریم با طرح دو فوریتی که یک فوریت آن در مجلس تصویب شده بتوانیم اقشار آسیب پذیر و خاص را با سهمیه بندی و تامین کالا با نرخ ترجیحی به صورت ویژه حمایت کنیم.

ارز مورد نیاز تولید را تحت هر شرایطی تامین خواهیم کرد

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت در هر شرایطی ارز کالا‌های اساسی و مواد اولیه را تامین می‌کند.

مدرس خیابانی در چهارمین نشست شورای تشدید نظارت و بازرسی بازار، افزود: ستاد اقتصادی دولت تصمیم خوبی برای ترخیص و انتقال سریع کالا‌های موجود در بنادر و گمرکات کشور اتخاذ کرده است، همواره موضوع تامین مواد اولیه و کالا‌های اساسی در اولویت بوده است که با این تصمیم شتاب نیز می‌گیرد و مواد اولیه کارخانجات به موقع تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۴ میلیون تن کالا‌های اساسی در بنادر و گمرکات کشور وجود دارد، اضافه کرد: تامین بدون وقفه کالا‌های اساسی تداوم دارد ضمن اینکه اتکای ما در تامین کالا‌های اساسی تولید داخل است و فقط کسری در کالا‌هایی که به دلیل شرایط خاص امکان تولید ندارند، از واردات انجام می‌شود.

مدرس خیابانی با تأکید بر اینکه به تناسب تشدید تحریم‌ها تشدید کنترل و نظارت بر بازار را داریم، گفت: نوع رفتار بازار در زندگی روزمره مردم تاثیر خواهد گذاشت از این رو تلاش می‌کنیم تا تکانه‌های شدید اقتصادی که منشا آن خارجی و تشدید تحریم‌ها است روی معیشت مردم تاثیر کمتری داشته باشد.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین تشکیل ستاد مقابله با احتکار را به ابتکار سازمان حمایت، اقدامی موثر برای برخورد با سودجویان و محتکران دانست.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خودرو قیمت خودرو بازار خودرو ایران خودرو سایپا گرانی کالا ماسک سازمان حمایت وزارت صمت مدرس خیابانی کالا های اساسی مدرس خیابانی سرپرست وزارت شورای رقابت سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۶۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره عملکرد این وزارتخانه بیان کرد: عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سال 1402 بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و 13 میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت گفت: تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان 70 هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است؛ در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم