Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی از ارائه خدمات فنی و حرفه‌ای به یک هزار و ۴۹۲ نفر از روستائیان استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خوش‌آیند پیش از ظهر امروز در نشست خبری در اولین روز از هفته ملی مهارت اظهار داشت: استفاده از فرصتها و ترویج فرهنگ مهارت آموزی در بین جوانان از اهداف هفته ملی مهارت فنی و حرفه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رسالت، ماموریت و اهداف فنی و حرفه‌ای ارتقاء کسب و کار، ارتقاء مهارت و مهارت آموزی در دو بخش دولتی و خصوصی است.

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی بیان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای منجر به ارائه گواهینامه مهارت بر اساس استانداردهای بین المللی و مورد تایید جهانی  است که در بسیاری از کشورها از آن استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در بخش دولتی 19 مرکز آموزشی با 120 کارگاه آموزشی در استان فعال هستند که در این کارگاه‌ها 550 حرفه آموزشی، قابلیت آموزش در 3 خوشه خدمات، صنعت و کشاورزی را دارند.

خوش‌آیند به آموزش‌های خصوصی فنی و حرفه‌ای اشاره و تصریح کرد: 166 آموزشگاه آزاد با 226 حرفه آموزشی در استان فعال است که بر اساس شهریه از ظرفیت مهارتی استان استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای محدود به کلاس‌های مشخص نمی‌شود عنوان کرد: روش‌های اجرایی به صورت مشارکتی، تلفیقی، حضوری و مشارکتی است.

رئیس سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشور: نیازمند گفتمان ملی مهارت هستیممعاون وزیر کار: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ایران از استاندارد روز جهانی برخوردارندنظام جامع کارآفرینی و توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تدوین می‌شود

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی یادآور شد: این آموزش‌ها در پادگان‌ها، زندان‌ها، بنگاه‌های اقتصادی، اصناف و شعبات، عشایر و روستائیان بر اساس نیاز به آموزش و بازار کار با حداقل 12 نفر صورت می‌گیرد.

خوش‌آیند با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بر اساس بازار کار و درخواست‌های مردم در تقویم اجرایی گنجانده می‌شود گفت: تنوع مخاطبین آموزشی شامل 18 گروه است.

وی از راه‌اندازی قرارگاه آموزشی سربازان در استان در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری خبر داد و اظهار داشت: این سربازان علاوه بر یادگیری فنون نظامی با چند مهارت فنی و حرفه‌ای هم آشنا می‌شوند تا مهمترین دغدغه سرباز که اشتغال است برطرف شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی یادآور شد: آموزش‌های شاغلین بنگاه‌های اقتصادی بر اساس تکنولوژی از گروه‌های هدف فنی و حرفه‌ای هستند که در این زمینه مرکز بین کارگاهی راه‌اندازی شده است‌.

خوش‌آیند، آموزش دانشجویان، آسیب دیدگان اجتماعی، عشایر و روستائیان و اتباع و پناهندگان خارجی را از دیگر گروه‌های مورد هدف فنی و حرفه‌ای در راستای ایجاد اشتغال عنوان کرد.

وی به عملکرد فنی و حرفه‌ای در سال گذشته اشاره کرد و افزود: با توجه به سند مهارتی در 18 گروه مورد هدف، یک هزار و 769 دانشجو، یک هزار و 544 داشن آموز، دو هزار و 642 سرباز و سه هزار و چهار نفر عشایر،  یک هزار و 759  نفر در بنگاه های اقتصادی، 42  نفر از ممولان بیمه بیکاری، هفت هزار و 926 نفر از متقاضیان مهارت آموزی و 200 نفر از اتباع بیگانه و یک هزار و 79 نفر در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی از ظرفیت‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای استفاده کردند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی بیان کرد: در راستای مسئولیت‌های اجتماعی سال گذشته طرح جهادی خدمات فنی و مهندسی به مناطق محروم روستایی و عشایری انجام شد.

خوش‌آیند رفع برخی مشکلات روستائیان و ترویج فرهنگ مهارت آموزی و توسعه روحیه مشارکتی و ایجاد نشاط در روستائیان و نیازسنجی آموزشی روستائیان را از اهداف این طرح ابتکاری استان عنوان کرد.

وی به ارائه خدمات فنی و حرفه‌ای به یک هزار و 492 روستایی در مناطق محروم اشاره کرد و یادآور شد: در این طرح جهادی  که در 9 شهرستان و روستاهای محروم استان برگزار شد 120 نفر از کارکنان اعزام شدند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی اظهار داشت: در سال 98 پروژ مرکز خواهران قاین با هزینه کرد 2 میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز افتتاح شد.

خوش آیند به طرح کارآفرینی اجتماعی  فنی و حرفه‌ای استان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره و تصریح کرد: در این طرح برای 371 نفر دوره آموزشی برگزار شده است.

وی با اشاره به شیوع کرونا یادآور شد: سال 99 با ویروس کرونا آغاز شد اما علیرغم محدودیت‌ها، 4 هزار و 800 نفر دوره مجازی برگزار شده است.

مدیرکل فنی و حرفه‌‍ای خراسان جنوبی اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود این آموزش‌ها برای 15 هزار نفر با استفاده از ظرفیت بخش دولتی به صورت مجازی برگزار شود.

خوش‌آیند به انعقاد تفاهم نامه همکاری با 40 دستگاه دولتی و خصوصی استان اشاره کرد و گفت: در راستای ایجاد اشتغال تفاهم‌نامه‌های مشارکتی با میراث فرهنگی برای توسعه خوشه‌های صنایع دستی، جهاد کشاورزی برای آموزش گلخانه داران، و تفاهم نامه‌های جهاد سازندگی، نظام مهندسی ساختمان و انجمن صنفی ساختمان منعقد شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 220 نفر در قالب 140 آموزشگاه آزاد به ستاد تسهیلات کرونا معرفی شدند گفت: در روزهای اول شیوع بیماری کرونا که جامعه با مشکل کمبود ماسک مواجه بود مراکز فنی و حرفه‌ای 303 هزار ماسک تولید کردند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دو کارگاه شهرستانی با اولویت مناطق مرزی و محروم در به روزرسانی امکانات نیاز به تجهیز  داشتند افزود: تاکنون  100 درصد این کارگاه‌ها را به روزسانی کردیم.

خوش‌آیند با تاکید بر اینکه به روزرسانی همه این کارگاه‌ها هزینه‌های زیادی دارد خاطرنشان کرد: برای به روزرسانی تجهیزات کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای بالغ بر 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با بیان اینکه دپارتمان گوهرشناسی با همکاری ایمیدرو در شهرستان فردوس راه‌اندازی شد گفت: سال گذشته برای آخرین شهرستان زیرکوه، که فاقد چارت سازمانی بود چارت سازمانی گرفتیم.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر حدود 90 درصد مراکز فعال شهرستانی چارت سازمانی و نیروی انسانی دارند.

خوش آیند با بیان اینکه 60 درصد مهارت آموزان فنی و حرفه‌ای وارد بازار کار می‌شوند گفت: در آموزش خوشه‌ های صنایع دستی که به همت استاندار در استان آغاز شد 100 درصد متقاضیان وارد باز کار خواهند شد.

وی اظهار داشت: در هفته ملی مهارت برپایی نمایشگاه مجازی مهارت، برگزاری مسابقات در قاب مهارت، تجلیل از خیران و کارآفرینان برتر، مربیان و مدیران آموزشگاه‌های آزاد و ارائه خدمات خودرویی رایگان در شهرستان های بیرجند، قاین، فردوس، طبس و سرایان انجام خواهد شد.

انتهای پیام/255/ش

R41348/P/S6,56/CT11 بیشتر بخوانید... بیش از ۶۵ هزار کارآموز از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خوزستان بهره‌مند می‌شوند طرح آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مناطق حاشیه‌نشین مازندران آغاز شد ۷۵ درصد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کرمان عملی است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی آموزش های فنی و حرفه ای مهارت آموزی ملی مهارت یادآور شد کارگاه ها یک هزار خوش آیند آموزش ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند

رحیم یونسی گفت: طی جلسات و تفاهم‌نامه‌های امضا شده با بانک‌های عامل استان، زمینه دریافت وام کم‌بهره و ارزان قیمت در راستای ایجاد کسب و کار برای نخبگان مهارتی فراهم شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با اشاره به برنامه ریزی برای تجلیل از کارگران مهارت دیده، تشویق و تجلیل از کارگران برتر مهارت دیده را امری ضروری دانست و افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه استان اردبیل برنامه جدی در این زمینه دارد.

او به روزرسانی آموزش‌های مهارتی و توجه بیش از پیش به نیاز بازار کار در این زمینه بر اساس معیارها و داده‌های آماری موجود را از اولویت‌های این اداره کل ذکر و بیان کرد: تحقق این هدف نیازمند برنامه‌ریزی بلند مدت است.

یونسی با اشاره به ضرورت اجرای فصل ۵ قانون کار و مواد ۱۰۸ و ۱۱۱ توسعه و گسترش مراکز جوار و بین کارگاهی در استان اردبیل اظهار کرد: توانمندسازی و به روزرسانی سطح مهارت شاغلان و نیروهای کار و نیز بالا بردن بهره‌وری بنگاه‌ها از مهمترین اهداف راه‌اندازی و توسعه مراکز جوار و بین کارگاهی است.

او افزایش و توسعه سطح همکاری با بنگاه‌‎های اقتصادی و تولیدی و ایجاد مراکز جوار و بین کارگاهی را یکی از برنامه‌های اصلی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل در سال جاری اعلام کرد و گفت: این اداره کل در خصوص تعهد سالانه صدور مجوز مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی ۱۰۰ درصد تعهد سالانه خود را اجرا کرده است.

یونسی افزود: پارسال، ۲۰ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی پس از اخذ مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل در بنگاه‌های بزرگ مورد بهره‌برداری قرار گرفته است و با برنامه‌‎ریزی صورت گرفته، این تعداد امسال افزایش خواهد یافت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با تاکید بر اهمیت آموزش‌های مهارتی بر توسعه و گسترش اشتغال پایدار اظهار داشت: جامعه هدف اشتغال متفاوت است و برای هر بخش باید برنامه‌های متناسب با ظرفیت‌های همان جامعه هدف تدوین و اجرا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی