Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود موسوی، رئیس اتاق اصناف استان زنجان گفت: بازرسان اتاق اصناف استان زنجان بازرسی‌های لازم را برای جمع آوری لباس‌های نامتعارف انجام می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمود موسوی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار  موج رسا; اظهار داشت: جلسات متعددی در زمینه مد و لباس در استان با حضور رئیس بسیج اصناف، اتحادیه لباس فروشان، اتحادیه دوزندگان و اتاق اصناف استان در راستای حفظ شئونات اسلامی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: متاسفانه برخی البسه عرضه شده در واحدهای فروش نامتعارف هستند اما بازرسی اتاق اصناف بررسی‌ لازم را در این زمینه انجام داده و تذکرات را ارائه می‌کند.   این مسئول با بیان اینکه معضل امروز جامعه فروش لباس‌های نامتعارف در دیوار و منازل مردم است، افزود: عرضه لباس در چنین مکان‌هایی دست بازرسان را برای بازرسی می‌بندد چرا که اجازه ورود به آن را ندارند.   رئیس اتاق اصناف استان زنجان خاطرنشان کرد: قبل از انتشار ویروس کرونا، پس از برگزاری مجالس دورهمی و عزا، عده‌ای اقدام به فروش لباس در چنین مجالسی می‌کردند که به شدت رسیمت یافته بود اما با شیوع کرونا این موضوع کاهش یافته است.   موسوی با بیان اینکه بسیاری از البسه نامتعارف در مغازه‌ها عرضه نمی‌شود چرا که نظارت لازم در این زمینه وجود دارد، یادآور شد: امروزه عرضه لباس در منازل و شبکه‌های مجازی معضل جدی در این زمینه محسوب می‌شود.   وی افزود: هر نوع لباس از جمله دارای نوشته‌های بی‌محتوا و معرفی نامتعارف از سطح واحدهای تولیدی جمع‌آوری می‌شود.   این مسئول با بیان اینکه بازرسی اتاق اصناف نمی‌تواند خارج از وظیفه قانونی و اختیارات به مکان‌هایی که تابلویی برای فروش ندارند، مراجعه کند، افزود: اگرچه تولیدکنندگان نیز باید با مد روز تولید کنند تا فروش داشته و دچار مشکلات مالی نشوند.   رئیس اتاق اصناف استان زنجان با اشاره به اینکه تقاضای بازار برای تولید کنندگان مهم است، گفت: بسیاری از لباس‌های نامتعارف نیز وارداتی بوده و یا به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اتاق اصناف استان زنجان لباس های نامتعارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۷۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • چه پوششی مناسب افرادیست که حساسیت فصلی دارند؟
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان در گرو بصیرت‌افزایی است
  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک