Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان سرخس با اشاره به ابتلاء ۴۰ درصد کادر درمانی سرخس به کرونا، گفت: فرسوده بودن تأسیسات بیمارستان لقمان حکیم، کمبود نیرو و نبود دستگاه سی‌.تی‌.اسکن برای تشخیص به موقع و خدمات‌دهی مطلوب به بیماران مبتلا به کرونا در حال حاضر جزء مهمترین مشکلات شهرستان است.

محمدرضا رجبی‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: چون در سرخس مراکز حساسی وجود دارد و حدود ۵۰۰۰ نفر نیروی کار از دیگر استان‌ها در صنعت نفت و گاز این شهرستان مشغول فعالیت هستند و گاز ۶ استان کشور و آب شرب مشهد از این شهرستان تأمین می‌شود به همین دلیل از همان ابتدا در تشخیص مبتلایان به ویروس کرونا جدی‌تر وارد عمل شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: از دو نفری که در همان ابتدا در سطح استان آلوده به ویروس کرونا شدند یک نفرشان از شهرستان سرخس بود و این موضوع موجب شد از همان روزهای اول درگیر این ویروس شویم.

فرماندار شهرستان سرخس تصریح کرد: به دلیل اینکه سرخس شهرستانی مرزی است و ورود و خروج به کشور همسایه، مشهد و دیگر شهرستان‌ها را داریم از همان ابتدا برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا محدودیت‌هایی در مبادی ورودی شهرستان ایجاد شد.

وی با اظهار تأسف از اینکه در پیک اول شیوع ویروس کرونا ۱۳ نفر از همشهریان را از دست دادیم و از ابتدا تا کنون ۴۲۰ نفر نیز مبتلا شدند، گفت: با وجود اینکه با تدابیر اتخاذ شده در پیک اول توانستیم بعد از مدتی گسترش بیماری را مهار کنیم به‌ طوری که نزدیک به دو ماه هیچ مورد فوتی در شهرستان نداشتیم، اما در موج دوم به دلیل آزاد سازی‌ها و رفع محدودیت‌هایی که صورت گرفت، مجدد شاهد شیوع ویروس کرونا در شهرستان هستیم.

رجبی‌مقدم افزود: از دو هفته قبل که شهرستان سرخس در وضعیت قرمز قرار گرفته بلافاصله ستاد مبارزه با ویروس کرونا تشکیل و تصمیمات جدی‌تری نسبت به پیک اول در شهرستان گرفته شده است.

وی مطرح کرد: ضمن اینکه ارائه خدمات توسط ادارات به افراد فاقد ماسک ممنوع شد، نظارت‌ها بر بازار شدیدتر شده به‌ طوری که ۸۰ تا ۹۰ درصد بازاریان زدن ماسک، پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت می‌کنند.

فرماندار سرخس همچنین گفت: بر اساس تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا برگزاری تمامی مراسم عروسی و عزا در شهرستان ممنوع و نیروی انتظامی با متخلفان برخورد جدی و قانونی دارد، از سویی سرویس اتوبوسرانی و تاکسیرانی موظف شدند با ۵۰ درصد ظرفیت تردد کنند و قبل از سوار شدن مسافران خودرو را باید ضدعفونی کنند.

وی عنوان کرد: به علت اینکه در پیک دوم، شیوع ویروس کرونا سرعت بیشتری گرفت موجب شد، طی ۳ هفته اخیر حدود ۱۲ تا ۱۳ نفر از همشهریان را از دست بدهیم.

رجبی‌مقدم ادامه داد: با توجه به جمعیت ۱۰۰ هزار نفری شهرستان سرخس اما از نظر امکانات درمانی بسیار ضعیف هستیم، از سویی برای تشخیص به موقع بیماران مبتلا به کرونا امکانات و تجهیزات لازم به خصوص دستگاه سی‌.تی‌.اسکن را نداریم که در حال رایزنی با مسئولان استانی هستیم تا بتوانیم این دستگاه و تجهیزات مورد نیاز را به شهرستان بیاوریم.

لقمان حکیم؛ بیمارستانی ۹۶ تخت خوابی که با ۶۴ تخت فعالیت دارد

وی عنوان کرد: اگر چه بیمارستان لقمان حکیم سرخس ۹۶ تختخوابی طراحی شده اما در ۱۵ سال قبل اتاق‌های ۳۲ تخت به حالت نازک‎کاری رها و دیوار شده و بیمارستان فقط با ۶۴ تخت فعالیت خود را آغاز کرد و این موجب شد اکنون با مشکلات و کمبودهایی مواجه باشیم.

فرماندار سرخس بیان کرد: چون در پیک دوم ۴۰ درصد کادر درمانی شهرستان به ویروس کرونا مبتلا شدند در حال حاضر با کمبود نیرو و از سویی با فرسوده بودن تأسیسات بیمارستان نیز مواجه هستیم.

وی عنوان کرد: با وجود اینکه حدود ۲۴ تخت از بیمارستان شهرستان به بیماران کرونایی اختصاص یافته اما اغلب بین ۱۴ تا ۱۵ تخت بیشتر درگیر بیماران مبتلا به ویروس کرونا نیستند.

رجبی‌مقدم افزود: هر چند هنوز هم مجبور هستیم تست‌هایی را که گرفته می‌شود، به مشهد بفرستیم، اما برای مشخص شدن نتیجه تست‌ها باید پنج تا ۶روز منتظر بمانیم.

وی با اشاره به اینکه بیشتر آقایان در شهرستان درگیر بیماری کرونا شدند و ۸۰ درصد مبتلایان بالای ۷۰ سال سن دارند، تصریح کرد: اگر چه در موج اول ساختمانی دو طبقه برای قرنطینه بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته شد، اما چون خانواده‌ها خواستند بیماران در کنار خودشان نگهداری شوند به همین دلیل اکنون مراکزی که تجهیز شدند مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

فرماندار سرخس افزود: چون در حال حاضر حدود ۱۷۰ نفر در قرنطینه خانگی و ۱۱ نفر در بیمارستان بستری هستند، از شهروندان درخواست داریم ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، زدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی در حد امکان از تردد در معابر پرهیز کنند.

رجبی مقدم تصریح کرد: ۵۵ درصد جمعیت روستایی و اغلب کشاورز هستند و از سویی به دلیل گرما کمتر از ماسک استفاده می‌کنند ولی در شهر حدود ۶۰ درصد از ماسک استفاده می‌کنند.

وی مطرح کرد: با توجه به فاصله ۲۰۰ کیلومتری سرخس تا مرکز استان و اعزام سالیانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ نفر و از سویی داشتن بدترین و خطرناک‌ترین جاده‌های مواصلاتی از مسئولان استانی درخواست داریم در رفع مشکلات بهداشتی سرخس بیشتر تلاش کنند.

فرماندار سرخس در پایان تصریح کرد: اگر چه در شهر مزداوند فقط سه نفر مبتلا به کرونا داشتیم که درمان شدند ولی بیشترین مشکل در شهر سرخس و به ترتیب مربوط به روستاهای حسن‌آباد، قوش عظیم، قوش سربوزی و ابراهیم‌آباد است.

لینک کوتاه: asriran.com/00367x

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا شیوع ویروس کرونا بیماران مبتلا ویروس کرونا مبتلا به کرونا فرماندار سرخس شهرستان سرخس رجبی مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر جاده‌ای به خراسان رضوی ۱۷ درصد افزایش یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ معاون فنی و نظارت بر راههای روستایی و فرعی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بر طبق سامانه های تردد شمار خراسان رضوی، بیشترین میزان ورود و خروج خودروها در روز پنجم فروردین‌ماه ثبت شده و بزرگراه مشهد- چناران نیز در این مدت بیشترین متوسط تردد روزانه به میزان ۵۲ هزار و ۶۲۴ تردد را به خود اختصاص داده است.    کاظم قلاسی روز پنجشنبه افزود: در این مدت بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده خودروهای تردد یافته در جاده های خراسان رضوی، ۱۲ درصد از این پلاکها مربوط به تهران، چهار درصد اصفهان و سه درصد نیز مربوط به استان خراسان شمالی بوده است.   معاون فنی و نظارت بر راههای روستایی و فرعی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین وسایل نقلیه غیر بومی بر اساس پلاک خوانده شده توسط سامانه پلاک خوان در بازه فروردین ماه، در روزهای سوم و چهارم این ماه معادل ۳۲ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده است.   قلاسی گفت: در بازه زمانی یاد شده، ۲۵ درصد از کل ماندگاری خودروها در استان خراسان رضوی بین (۱ تا ۳ روز) و ۲۹ درصد ماندگاری خودروها در استان بین (۳ تا ۷ روز) و ۱۴ درصد هم بیش از یک هفته در استان حضور داشته‌اند.   وی افزود: بیشترین مقاصد سفر هم استانی ها در فروردین ماه به ترتیب، استان خراسان شمالی و تهران با ۱۱ درصد، خراسان جنوبی و مازندران با ۹ درصد و سمنان با ۸ درصد گزارش شده است.   معاون فنی و نظارت بر راههای روستایی و فرعی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: سه درصد از مجموع ترددها در بزرگراه تربت حیدریه-باغچه و سه و ۲ دهم درصد از مجموع ترددها در بزرگراه نیشابور- باغچه در فروردین ماه تخلف سرعت داشته اند که مطابق اطلاعات دوربین های ثبت تخلف سرعت این ۲ محور رکورد دار تخلفات یاد شده در استان شده اند.   خراسان رضوی با داشتن ۲۰ هزار و ۶۱۵ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی جایگاه دوم کشور را از نظر طول راه ها به خود اختصاص داده است.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • آغاز لایروبی ۲ کیلومتر از کانال درجه یک شبکه آبیاری و زهکشی سرخس
  • سفر جاده‌ای به خراسان رضوی ۱۷ درصد افزایش یافت
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد