Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اعلام نتایج داوری برنامه ویژه اراسموس پلاس در سال ۲۰۲۰، پروپوزال مشترک گروه زمین‌شناسی دانشگاه یزد و گروه زمین‌شناسی دانشگاه فرانسوی سرجی پونتویز موفق به اخذ حمایت مالی اتحادیه اروپا شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد،  طرح زمین‌شناسی مذکور حاصل همکاری مشترک دکتر «مهدی ترابی کاوه» عضو هیات علمی گروه زمین‌شناسی دانشگاه یزد و همکار فرانسوی خود دکتر  «بیتریز منندز» (Beatriz Menendez) عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه سرجی پونتویز در قالب برنامه کاری KA۱۰۷ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس امتیازدهی هیات داوران، پروپوزال مذکور با کسب امتیاز ۸۳ از ۱۰۰ موفق به کسب حمایت مالی اتحادیه اروپا شده و در چارچوب این طرح قرار است تعدادی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی گروه‌های زمین‌شناسی دانشگاه یزد و دانشگاه سرجی پونتویز برای فرصت‌های آموزشی و پژوهشی اعزام شوند.

طول مدت این برنامه آموزشی حداکثر دو سال و اجرای آن  از آگوست ۲۰۲۰ برنامه ریزی شده است.

بنا بر اعلام دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه یزد، اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام/و

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه یزد حمایت مالی اتحادیه اروپا گروه زمین شناسی دانشگاه اتحادیه اروپا دانشگاه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۰۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین

مدیر اداره اعتبارات ‎بانک مرکزی گفت: بخشنامه قراردادهای «فکتورینگ» به منظور تامین مالی مطالبات پیمانکاران بخش خصوصی و دولتی با ۵۰ همت اعتبار به شبکه بانکی ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، مهدی صحابی اظهار کرد: استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی در قالب تامین مالی زنجیره ای همچون اوراق گام،کارت اعتباری متصل به اوارق گام، گواهی‌های سپرده عام و خاص و انتشار انواع صکوک از دیگر برنامه‌های بانک مرکزی برای تامین مالی بخش تولید در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بانک مرکزی با وجود اینکه موضوع قراردادهای فکتورینگ در قانون بودجه سال جاری درج نشده است اما به منظور حمایت از تولید سهمیه ای ۵۰ همتی به شبکه بانکی ابلاغ کرده است. در این ابلاغیه سهمیه هر بانک از قراردادهای فکتورینگ مشخص شده است. همچنین سهم شرکت‌های دولتی از طریق سامانه «سازمان برنامه و بودجه» و سهم شرکت‌های خصوصی از طریق «وزارت امور اقتصادی و دارایی» تعیین شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد