Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، علی کریمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد   گفت: یکی از مواردی که در حوزه زمین و مسکن اخیرا به امضا رسیده سند " تعهد به بیع " است که بعد از اجرای تعهدات به انتقال رسمی منتج گردد و با این روش از ایجاد پرونده‌های متعدد قضایی جلوگیری شود.

او با بیان اینکه شرایط باید در بنگاه‌های املاک مدنظر قرار گرفته و استعلامات به صورت دقیق انجام شود، افزود: در ابتدا کار دلالی مشاورین انجام شود، ولی با تعهد به بیع، منتج به صدور سند رسمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد ادامه داد: باید قولنامه‌های عادی حذف شود، ولی طراحی فرم جدید معاملات در بنگاه‌ها با نگاه به سند تعهد به بیع و صدور سند رسمی باشد.

کریمی خاطرنشان کرد: در بحث قیمت گذاری‌ها و افزایش قیمت‌ها نیز، متاسفانه برخی از آن‌ها ناشی از نهاد‌های اداری است شامل شهرداری، دارایی، اداره کل راه و شهرسازی و غیره که اقدام به فروش یا ارزیابی برای اخذ عوارض طبق نرخ بازار می‌کنند که همه این‌ها با بالا بردن نرخ‌ها موجب ایجاد شاخصی برای رشد قیمت‌ها می‌شوند.

او ادامه داد: برای حل این مشکل باید در کانون کارشناسان و یا مرجع مورد تأییدی، کمیته‌ای تشکیل شود تا نرخ پایه هر منطقه را مشخص و سپس در نرخ بندی به سایر شاخص‌ها همچون عرض کوچه توجه شود و کارشناسان نیز باید بر همین اساس عمل کنند.

به گفته این مسئول، با توجه به شرایط فعلی اقتصادی، باید توجه شود که افزایش نرخ منطقه بندی در برخی ادارات خیلی افزایش نرخ تمام شده ایجاد می‌کند.
کریمی گفت: موضوع دیگر این است که در شهرداری‌ها، بانک‌ها و برخی مجموعه‌ها کارشناسان اختصاصی داریم در صورتی که فعالیت‌ها در این بخش‌ها باید به کانون کارشناسان ارجاع و کارشناسان خبره به صورت دوره‌ای و غیر انحصاری نظر بدهند؛ ضمن آنکه نباید از قبل مشخص باشد که یک ملک به چه کارشناسی ارجاع می‌شود.

مدیرکل ثبت اسناد استان یزد یکی دیگر از مواردی را که باعث افزایش نرخ تمام شده مسکن می‌شود به غیر از مصالح، قیمت‌های شهرداری و نظام مهندسی ساختمان عنوان کرد و افزود: این‌ها باید تعدیل شود که باعث افزایش قیمت تمام شده ملک نشود.

او با بیان اینکه در حال حاضر کارشناسان خبره‌ای در استان داریم که بدون سواد لازم تخصصی، محل ارجاع بسیاری از پرونده‌ها شده اند، تصریح کرد: این افراد برای ادامه فعالیت باید ساماندهی شده و زیرمجموعه یکی از کانون‌ها شوند.

کریمی گفت: در مشاورین املاک با توجه به اینکه پروانه داده می‌شود باید نظارت شود، ولی متاسفانه در این خصوص ساز و کار نظارتی و نیرو دیده نشده و از سوی دیگر همچون کانون سردفتران و کانون کارشناسان که یک دادگاه بدوی برای رسیدگی به تخلفات دارد در اینجا نداریم

او اظهار داشت: قانون پیش فروش ساختمان و سند تعهد به بیع هم به این بخش خیلی کمک می‌کند، چون در این بخش نقش مشاورین املاک کمرنگ نمی‌شود و تلاش داریم با وجود آن‌ها، به صدور سند رسمی منتج شود.

کریمی افزود: متاسفانه بعضا ورود پول‌های کثیف به زمین وصنعت ساختمان و در موارد دیگر تعطیلی مراکز صنعتی و مشاغل میانی بعلت مشکلات اقتصادی موجود باعث خروج سرمایه از تولید و اشتغال و موجب رشد‌های بالا در این بخش می‌شود که با حمایت از صنایع و مشاغل از خروج سرمایه از این بخش‌های حیاتی جلوگیری شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشاوران املاک ساخت و ساز غیر مجاز گران فروشی تعهد به بیع ثبت اسناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۱۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه

مدیر سامانه خودنویس از ثبت‌نام ۲۵۵ هزار متقاضی در این سامانه خبر داد و گفت: از خرداد امسال امکان ثبت قرارداد خرید و فروش در سامانه خودنویس فراهم می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهدی ساسانی یادآور شد: سامانه خودنویس از سال گذشته تاکنون با ثبت رایگان قرارداد اجاره در اختیار عموم مردم قرار گرفت و موجران و مستاجران موفق شدند تا در این سامانه به شکل قانونی قراردادهای اجاره خود را ثبت کنند.

وی با بیان این‌که طبق آخرین آمار بیش از 255 هزار و 511 متقاضی در سامانه خودنویس ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: هم اکنون قراردادهای اجاره روی سامانه ثبت می‌شود و برنامه‌ریزی شده تا در این سامانه از خردادماه امسال نیز قرارداد خرید و فروش افزوده و این امکان نیز برای متقاضیان فراهم شود.

وزارت راه: مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است

وی افزود: سامانه خودنویس از خرداد 1402 در اختیار عموم مردم بوده است و به مرور انواع معاملات اجاره روی سامانه بارگذاری و رفع اشکال شد.

مدیر سامانه خودنویس اضافه کرد: 21 بهمن سال گذشته دسترسی مشاوران املاک تهران به سامانه قدیم (سامانه املاک و مستغلات) قطع شد. در زمان حاضر مشاوران املاک برای ثبت قراردادهای اجاره باید به سامانه جدید (سامانه خودنویس) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور داریم/ فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!