Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۰۰ اثر تاریخی کشف شده از معدن چهره آباد زنجان در نمایشگاه آلمان در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، به منظور تحکیم همکاری‌های فرهنگی و پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان، پژوهشگاه میراث فرهنگی و دانشگاه بوخوم آلمان، ۲۰۰ اثر کشف شده از مجموعه معدن چهره آباد در نمایشگاه آلمان به نمایش درمی آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آثاری که قرار است در این نمایشگاه به نمایش درآید بخشی متعلق به آثار موجود در موزه ذوالفقاری زنجان و بخشی هم آثار موجود کشف شده از معدن چهره آباد زنجان در موزه ملی ایران است.

 

این آثار سال گذشته به آلمان ارسال شده بود و قرار است در مهر ماه امسال در قالب نمایشگاهی زیر نظر دانشگاه بوخوم آلمان به نمایش گذاشته شود.

 

کار تحقیقاتی توسط متخصصان ایرانی با مشارکت و همکاری هیئت آلمانی در حوزه‌های باستان‌شناسی، مطالعات محیطی (چشم‌انداز باستان‌شناسی منطقه)، ژئومورفولوژی، گیاه‌شناسی و جانورشناسی در فصل های مختلف کاوش با اعتبار دانشگاه آلمان نمونه های همکاری پژوهشگران آلمانی و ایرانی است.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان زنجان نمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۲۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، این نمایش که بیستمین اثر گروه تئاتر «تی تووک» است، پیش از این در جشنواره‌های مختلفی از جمله مونیخ، مسکو، سن پترزبورگ، شکی، باکو، ایروان، بوداپست، بغداد و پس از یک دوره اجرای موفق در سالن اصلی تئاترشهر این بار در فستیوال جهانی شکسپیرآلمان به روی صحنه می‌رود.

سی و چهارمین دوره این جشنواره شکسپیر با حضور برترین گروه‌های نمایشی از سراسر جهان در اردیبهشت‌ماه ۱۴٠۳ به مدت ۱۷ روز برگزار می‌شود.

نمایش «مکبث زار» اثری تلفیقی از آیین زار و نمایشنامه «مکبث» شکسپیر است که اجرای آن بوسیله گونه‌های مختلف نمایشی، چون نمایش‌های کابوکی، کاتاکالی و کمدیا دلارته، بوتو و بر پایه نظریه بیومکانیک میرهولد روایت می‌شود.

این نمایش فروردین و اردیبهشت ۱۴٠۲ چراغ سالن اصلی تئاتر شهر را پس از ۷ ماه خاموشی، روشن کرد و تا پیش از بک تو بلک پرفروش‌ترین اثر سال بود.

شایان ذکر است فستیوال جهانی شکسپیر آلمان سالانه بیش از ۱۵٠٠ تماشاگر از اقصی نقاط جهان را به محل برگزاری رویداد می‌کشاند. این رویداد مهم نمایشی که از روز گذشته به مدت ۱۷ روز در حال برگزاری است از مهمترین فستیوال‌های تئاتر جهان محسوب می‌شود.

نمایش «مکبث زار» در اجرای جشنواره شکسپیر آلمان تغییرات  خواهد داشت که مهمترین آن نقش‌آفرینی مجتبی پیرزاده در نقش مکبث است.  

عوامل نمایش مکبث‌زار به شرح ذیل است. طراح، نویسنده وکارگردان: ابراهیم پشت کوهی، بازیگران: مجتبی پیرزاده، گاتا عابدی، یاشار نادری، فهیمه موسوی نیارکی، سید جواد حسینی ،‌ متین مکاری مقدم، رضا آرامش، آرمین یعقوبی،‌محمد اسلامی، آهنگساز: بهرنگ عباسپور، طراح صحنه: ابراهیم پشت کوهی
طراح گریم: شقایق برهمتی، طراح نور: ابراهیم پشت کوهی و مایکل کلوس، طراح لباس: فاطیما پشت کوهی، طراح پ،وستر: محمد حسن آزادگان
گروه کارگردانی: امیرحسین خلیل زاده ، فهیمه موسوی نیارکی،‌موسیقی: بهرنگ عباسپور ،‌پویا شمالی، محمد اسلامی، مجری طرح: محمد رضا میرچی
مدیرتولید: میراث پریدار،‌مدیر صحنه: رضا آرامش،‌دستیار لباس: ربابه پهلوانی، مدیر روابط عمومی: محمد لهاک،‌روابط بین الملل: امیر حسین خلیل‌زاده، هومن هاشمی‌زاده،‌عکاس: پیمان گرزم، میلاد آزادی و مدیر رسانه: محمد دانشور


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • نورپردازی برج آزادی با نام خرم آباد
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • باد شدید از امروز زنجان را درمی‌نوردد
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است