Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@03:18:02 GMT

ضرورت اصلاح روند جذب نیروی انسانی در دانشگاه تهران

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۹۳۲۷۵

ضرورت اصلاح روند جذب نیروی انسانی در دانشگاه تهران

مراسم تکریم و معارفه مدیرکل منابع انسانی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه تهران، مراسم تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات محمدرضا حاتمی، مدیرکل سابق منابع انسانی دانشگاه تهران و معارفه روح‌الله نصرتی، مدیرکل جدید منابع انسانی دانشگاه، صبح امروز دوشنبه ۳۰ تیرماه، با حضور سعید یزدانی، معاون اداری و مالی دانشگاه، علی مقاری، معاون طرح و برنامه دانشگاه و جمعی از مدیران، مسئولان و کارشناسان دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانی، معاون اداری و مالی دانشگاه، در این جلسه با اشاره به برگزاری محدود جلسه به علت شیوع ویروس کرونا، از زحمات و خدمات حاتمی در زمان تصدی مسئولیت تقدیر و تشکر کرد.

یزدانی با اشاره به تلاش‌های حاتمی در خصوص پیگیری مسائل کلیدی در حوزه نیروی انسانی از جمله حل مشکلات بازنشستگان، سوابق کارکنان، پایه‌های اعضای هیأت‌علمی، ارتقای کارکنان و احکام و پایه‌های کارکنان قراردادی، ایشان را از مدیران خدوم دانشگاه برشمرد که تلاش شایسته‌ای در دوره مسئولیت خود داشته است.

معاون اداری و مالی دانشگاه، با تاکید بر ضرورت اصلاح روند جذب نیروی انسانی در دانشگاه، گفت: «ما در زمینه نیروی انسانی استراتژی خاصی داریم و آن هم جذب نیروی انسانی متخصص است. نیروی انسانی متخصص، هم راندمان کار را بالا می‌برد و هم از معضلات سازمان می‌کاهد».

یزدانی، ضمن اشاره بر ضرورت ارتقای بحث آموزش کارکنان، این حوزه را بسیار مهم شمرد و نقش آن را در از بین بردن روحیه مدرک‌گرایی در بین کارکنان، بسیار حیاتی دانست و اظهار امیدواری کرد این بخش در دوره مسئولیت آقای نصرتی بیش از قبل ارتقا یابد.

معاون اداری و مالی دانشگاه، در پایان با تاکید بر اینکه «نباید اجازه دهیم هیچ حقی از کارکنان ضایع شود، برقراری عدالت مالی، کاری، سازمانی، ساختاری و جایگاهی را از ضرورت‌های قابل توجه در حوزه منابع انسانی دانست که باید در دوره جدید محل توجه جدی باشد. چون رضایت کارکنان از شرایط، بر همه شئون کاری سازمان و حتی برخورد آنها با ارباب رجوع هم اثر می‌گذارد».

معاون اداری و مالی دانشگاه در پایان از نصرتی به خاطر پذیرش این مسئولیت تشکر و برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.
در این جلسه، محمدرضا حاتمی گزارشی از شش‌سال فعالیت خود در حوزه منابع انسانی ارائه نمود. حاتمی در این گزارش، کار حوزه منابع انسانی را مسئولیتی سخت و پرمسأله توصیف کرد و ضمن برشمردن رئوس فعالیت‌های مهم این اداره‌کل در دوره مسئولیت خود، گفت: «آنچه در این حوزه، با وجود محدودیت قوانین و محدودیت‌های اداری و مالی دانشگاه انجام شده، مجموعه کارهایی است که شدنی بوده است و اگر کاری باقی مانده، محدودیت‌ها ما را از انجام آن بازداشته است».

حاتمی از اعتماد و کمک مدیران عالی دانشگاه در طول دوران مسئولیت نیز تشکر کرد و اظهار امیدواری نمود که اداره کل منابع انسانی، با توجه به تجارب گذشته و ایده‌های نو، موفق‌تر از گذشته عمل نموده و به تحقق اهداف دانشگاه کمک نماید.
روح‌الله نصرتی، مدیرکل منابع انسانی دانشگاه نیز، در سخنانی ضمن اشاره به هدف‌ها، اولویت‌ها و ضرورت‌های منابع انسانی سازمانی گفت: «مدیریت منابع انسانی، در واقع مدیریت سرمایه انسانی است و نیروی انسانی سرمایه ارزشمند هر سازمان است».

ایشان ضمن بر شمردن اهمیت و جایگاه هر سه رکن دانشگاه، یعنی دانشجو، استاد و کارمند، اظهار امیدواری کرد با همفکری همه بخش‌ها، بتوان دانشگاه را به سمت رسیدن به اهداف آن بهتر حرکت داد.

مدیرکل منابع انسانی دانشگاه، استفاده از ایده‌های کارکنان را یکی از مهم‌ترین راه‌های بهبود شرایط کار دانشگاه دانست که نقش مهمی نیز در بهینه سازی گردش کار در سازمان دارد و اظهار امیدواری کرد که با مشارکت و اعلام نظر همه همکاران و استفاده از خرد جمعی، بتوان این حوزه را بیش از پیش ارتقا داد.

در پایان این مراسم، احکام صادرشده از سوی رئیس دانشگاه، برای انتصاب و تقدیر از مدیران کل جدید و سابق منابع انسانی قرائت شد و لوح‌های تقدیر و هدایایی نیز از سوی بخش‌های مختلف، به محمد رضا حاتمی تقدیم شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه منابع انسانی نیروی انسانی سرمایه انسانی محمدرضا حاتمی معاون اداری و مالی دانشگاه منابع انسانی دانشگاه اظهار امیدواری دانشگاه تهران نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۳۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا

تین نیوز

مدیر آفریقا و عربی معاونت بین الملل اتاق ایران بر ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا، گفت: باید با افزایش تبادل هیأت های تجاری و برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تجاری، اطلاعات تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی را بالا ببریم

به گزارش  تین نیوز به نقل ازاتاق ایران آنلاین، شهرام خاصی پور در نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی، با تأکید بر اینکه توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در اولویت اتاق ایران است، ادامه داد: حجم مبادلات ایران با کشورهای آفریقایی تناسبی با روابط خوب سیاسی با این کشورها و ظرفیت های تجاری دو طرف ندارد.

وی گفت: برخی مشکلات در زمینه مبادلات بانکی و حمل ونقل، مانع از توسعه روابط ایران و آفریقا شده است. توسعه حمل ونقل هوایی، دریایی و حل مشکلات نقل و انتقالات مالی به توسعه این روابط منجر خواهد شد.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه تجاری ایران و آفریقا، گفت: در شرایط رکود اقتصادی که گرفتار آن هستیم باید صادرات را بیش از قبل توسعه دهیم تا تولید متوقف نشده و چرخ اقتصاد به حیات خود ادامه دهد.

با اشاره به اینکه ایران با ۳۹ کشور در قاره آفریقا تجارت می کند، افزود: بر اساس آمار منتشر شده از این میان، بیشترین حجم تجارت ایران مربوط به سال ۱۴۰۰ و با کشور غنا بوده است.

او تأکید کرد: مشکل حمل ونقل میان ایران و آفریقا هم به صورت هوایی و هم دریایی و همچنین مشکل نقل و انتقالات مالی، دو مشکل اصلی تجارت ما با قاره آفریقا است.

هدایت نژاد با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات تبادل مالی ایران و غنا، افزود: در حال برنامه ریزی برای ایجاد صندوق مالی مشترک بین ایران و غنا هستیم که اگر عملیاتی شود، در ارتقا همکاری های تجاری تأثیر زیادی دارد.

در ادامه بهروز هدایت نژاد، رئیس مرکز تجاری ایران در غنا، ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه های تجاری کشور غنا و هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون، به بیان مطالبی در این رابطه پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله