Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@18:58:51 GMT

همکاری ایران و هند در تولید داروی ضد کرونایی

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۹۶۳۸۸

همکاری ایران و هند در تولید داروی ضد کرونایی

سید علی فاطمی، در گفتگوی اینستاگرامی با خبرنگار مهر، به ارائه توضیحاتی در مورد تولید داروی «رمدسیویر» پرداخت و گفت: این دارو برای آن دسته از بیماران کرونایی که در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند و به دستگاه ونتیلاتور وصل هستند، استفاده می شود.

وی با اشاره به تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای داروی رمدسیویر، افزود: محققان به این نتیجه رسیده اند که این دارو می تواند عوارض کووید ۱۹ را کاهش دهد و در نتیجه همه به دنبال تهیه این دارو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمی با عنوان این مطلب که داروی رمدسیویر ساخت آمریکا است، ادامه داد: در حال حاضر یک کمپانی هندی نیز توانسته ماده اولیه این دارو را تولید و دارو را تهیه کند.

وی با اشاره به همکاری کمپانی هندی با یک شرکت دارویی ایران برای تولید رمدسیویر، گفت: قیمت نمونه هندی این دارو یک چهارم مشابه رمدسیویر آمریکایی است. 

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، با اشاره به کمبود این دارو در جهان و اینکه همه کشورهای دنبال تهیه رمدسیویر هستند، افزود: این دارو فقط برای موارد شدید بیماری تجویز می شود و این طور نیست که وارد داروخانه ها شود.

وی با اشاره به پیشرفت صنعت دارویی هند در جهان، گفت: کیفیت دارویی که قرار است با همکاری کمپانی هندی در ایران تولید شود، هیچ تفاوتی با مشابه آمریکایی ندارد.

فاطمی افزود: رمدسیویر هندی توسط سازمان غذا و داروی کشورمان مورد بررسی قرار گرفته و به تایید رسیده است.

کد خبر 4979502

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا انجمن داروسازان ایران ویروس کرونا وزارت بهداشت ماسک طبی کووید 19 سازمان نظام پزشکی دیابت دانشگاه علوم پزشکی تهران دارو فاصله گذاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی دانشگاه علوم پزشکی ایران سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟

بر اساس بیانیه اخیر دولت هند مبنی بر منع مسافرت شهروندان هندی به ایران و اسرائیل شنیده‌ها حاکی از عدم حضور هند به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه کتاب تهران است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ کمتر از 11 روز مانده به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران،‌ حضور هندی‌ها به عنوان مهمان ویژه این رویداد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که پس از صدور بیانیه دولت هند در روز 24 فروردین که در آن  به شهروندانش توصیه کرد که با توجه «به شرایط حاکم بر منطقه» تا اطلاع ثانوی از سفر به ایران و اسرائیل خودداری کنند. بعید است که ناشران هندی بتوانند خود را به نمایشگاه کتاب تهران برسانند. پیگیری‌های دوطرف تا این لحظه به نتیجه‌ای ختم نشده است.

نگاهی به سالن رایت نمایشگاه کتاب دهلی/ رایت سنتر دهلی چه قابلیت هایی برای نشر ایران دارد؟

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مذاکره با وزارت فرهنگ هند پیگیر حضور ناشران این کشور در نمایشگاه کتاب تهران است،‌  یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب تهران و معاون فرهنگی وزرات ارشاد در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تایید این پیگیری‌ها گفت: نتیجه این پیگیری‌ها به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • پخت ۱۰ کیلو چلو میگو توسط آشپز مشهور هندی (فیلم)
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران