Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:04:26 GMT

۲۳ نفر از پرسنل اورژانس زنجان به کرونا مبتلا شدند

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۹۷۶۳۳

۲۳ نفر از پرسنل اورژانس زنجان به کرونا مبتلا شدند

دکتر اصغر جعفری روز سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان که به صورت آنلاین برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های اورژانس در ایام کرونایی افزود: این بخش نیز همزمان با شیوع کرونا و همگام با سایر دستگاه‌های اجرایی و معاونت‌های دانشگاه علوم پزشکی استان خدمت رسانی به گروه‌های هدف را آغاز کرد که در این راستا سه دستگاه آمبولانس به انتقال بیماران مشکوک به کووید- ۱۹ و به عبارتی بیماران تب‌دار و تنفسی در شهر زنجان اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مابقی آمبولانس‌های اورژانس نیز کار انتقال بیماران تصادفی، قلبی و عروقی وسکته های مغزی را انجام می دادند بطوریکه آمبولانس هایی که درگیر انتقال بیماران مشکوک کرونایی بودند، از  چرخه ماموریت های دیگر خارج شدند.

این مسؤول ادامه داد: بر این اساس در سه پایگاه مختلف شهری با هدف رسیدن در حداقل زمان ممکن و در هر شهرستان نیز یک دستگاه آمبولانس برای جابجایی بیماران مشکوک کرونایی در نظر گرفته شد که این خودروها به سیستم اکسپژن رسانی به بیماران که یکی از درمان های مهم محسوب می شود، مجهز هستند.

وی اظهار داشت: پرسنل اورژانس استان نیز در جابجایی بیماران مشکوک به کرونا به لباس های حفاظتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری مجهز بودند تا در ماموریت های بعدی و با تعویض آن، مانع  انتشار ویروس به افراد دیگر شوند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ادامه داد: همچنان کار انتقال بیماران مشکوک به کرونا توسط آمبولانس های اختصاصی و تا زمان اتمام بیماری انجام می گیرد و این در حالی است که هر دستگاه آمبولانس پس از اتمام کار و  بازگشت به پایگاه محل فعالیت، بطور کامل با مواد ضدعفونی گندزدایی می شوند.

وی اضافه کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان اورژانس کشور انتقال تمامی بیماران مبتلا به سندرم حاد تنفسی مشکوک به کرونا باید توسط اورژانس ۱۱۵ انجام گیرد و این موضوع موجب خدمات رسانی بهینه برای انتقال دیگر بیماران شده و در واقع از انتشار بیماری جلوگیری کرده است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری کووید- ۱۹ بیش از سه هزار و ۲۰۰ ماموریت کرونایی توسط اورژانس استان انجام شد که از این تعداد حدود ۲ هزار و ۱۰۰ مورد ماموریت به انتقال بیماران به بیمارستان ها منتهی شد.

وی شمار تماس مردمی با اورژانس ۱۱۵ در این ایام کرونایی به ویژه در ماه‌های نخستین شیوع بیماری در استان را پنج برابر به نسبت قبل اعلام کرد و گفت: تمامی بیماران پس از برقراری تماس با اورژانس ۱۱۵ در صورت نیاز به طور قطع با آمبولانس به مراکز درمانی منتقل می شوند.

جعفری افزود: طی چند روزی که با پیک بالای بستری های کرونایی مواجه شدیم بیمارستان های استان حتی بیمارستان ولی عصر (عج) شهر زنجان که مرکز ارجاع این بیماران محسوب می شود، برای خدمات رسانی لازم با کمبود تخت روبه‌رو شد.

وی اضافه کرد: در این راستا برای کاهش آسیب های احتمالی و افزایش ظرفیت دیگر بیمارستان ها برای پذیرش بیماران و کاهش زمان انتقال بیماران به بیمارستانها از اتوبوس آمبولانس بهره گیری شد.

 این مسؤول خاطرنشان کرد: اتوبوس آمبولانس استان بسیار مجهز بوده و تمامی امکانات لازم اعم از اکسیژن، دارو و غیره را دارد که جابجایی ها از این طریق انجام گرفته است.

برچسب‌ها کرونا سازمان اورژانس کشور آمبولانس زنجان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سازمان اورژانس کشور آمبولانس زنجان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرونا سازمان اورژانس کشور آمبولانس زنجان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتقال بیماران بیماران مشکوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۷۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، افزود: حدود ۱۵ درصد افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز، گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهرمتولد شد
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • مصدومیت ۲۳ نفر در تصادفات زنجیره‌ای در زنجان
  • تصادف زنجیره‌ای در آزادراه زنجان- قزوین ۲۳ مصدوم برجا گذاشت
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۲ تصادف در زنجان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت
  • تصادف در جاده‌های زنجان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت
  • ۱۵ مصدوم در دو حادثه رانندگی در زنجان