Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: باید آموزش عملیاتی بورس به تازه‌واردان بازار سرمایه ارائه شود.

فتح‌الله حقیقی ظهر امروز (۳۱ تیر) در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان زنجان، با اشاره به افزایش فعالیت بورسی در ماه‌های اخیر، اظهار کرد: براساس آمارهای اعلامی، استان زنجان از سال‌های گذشته فعالان بسیاری را در بورس داشته و حال این مسئله همزمان با کشور شدت بیشتری پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ادامه داد: باید در رابطه با آموزش شهروندان برای ورود به بازار بورس و سرمایه اقدام عاجل و جدی انجام شود تا افراد با آگاهی وارد شوند تا سرمایه خود را از دست نداده و با مشکل مواجه نشوند.

وی افزود: باید آموزش عملیاتی به فعالان حوزه بورس مدنظر قرار گیرد تا افراد سودجو نتوانند با اطلاعات غلط بازار را هیجانی کرده و ارزش کاذب برای برخی شرکت‌ها ایجاد کنند که این مسئله می‌تواند سرمایه مردم را مورد تهدید قرار دهد.

حقیقی، با تاکید بر ممنوعیت خرید و فروش سهام شرکت‌ در بنگاه‌ها، تصریح کرد: کمک به شرکت‌های کوچک، باید بیش از پیش در دستور کار قرار گیرد. کشوری مثل ژاپن با حمایت از کسب ‌و کارهای کوچک و خرد به قدرت حال حاضر خود رسیده است؛ البته این به معنی بی‌توجهی به واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ نیست.

استاندار زنجان با اشاره به نبود کارگزاری مرکزی در استان، یادآور شد: زنجانی‌ها سرمایه‌گذاران بزرگی در زمینه بورسی در کشور هستند، ولی هیچ کارگزاری در استان وجود ندارد و فقط نمایندگی این کارگزاری‌ها در استان فعال است که باید برای این مسئله راهکاری ارائه شود.

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به موارد مطرح‌شده در رابطه با مشکل تامین ارز واحدهای تولیدی که نیاز به واردات مواد اولیه دارند، خاطرنشان کرد: مصوبه‌ای در شورای تامین استان مصوب شد تا واحدهایی که تاییدیه حقوقی از بانک مرکزی ندارند و یا کالایشان در گمرک مانده است، بخشی از مشکلات‌شان حل شود.

در ادامه نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی زنجان، اظهار کرد: در استان زنجان اقبال عمومی نسبت به بازار سرمایه و بورس وجود دارد و این مسئله از سال‌های گذشته مشهود است.

محمود ضرابی، با اشاره به دلایل افزایش اقبال مردم به بورس، ادامه داد: تغییر در نرخ سپرده‌های بانکی سبب گرایش مردم به بورس شد؛ به‌طوریکه امسال سود سپرده کوتاه‌مدت عادی ۱۰ درصد، سود سپرده کوتاه‌مدت ویژه سه‌ماهه ۱۲ درصد، سود سپرده ویژه ۶ ماهه ۱۴ درصد، سود سپرده یک ساله ۱۶ درصد و دو ساله ۱۸ درصد است که نسبت به سال‌های قبل کاهش داشته است و هرچه بورس تقویت شود، شرکت‌ها می‌توانند طرح‌های توسعه خود را کلید بزنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان اتاق بازرگانی زنجان بورس کارگزاری بورس سود سپرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت را متعادل مثبت دانست و صنایع فولادی، پالایشی و همچنین نماد‌های تک‌سهم را به عنوان پیشتازان این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهنام صمدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت ماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته روند متعادل مثبتی را تجربه خواهد کرد.


این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: در طول هفته‌های اخیر شاخص کل بورس موافق شد که از محدوده مقاومتی ۲ میلیون ۲۷۰ هزار واحد عبور کند. با تحقق این مسئله اصلاح قیمت در این محدوده تکمیل شد و اکنون بورس آمده است که یک روند صعودی را در پیش بگیرد. حال باید دید که اخبار بنیادین تا چه حد می‌تواند بر این مسئله موثر واقع شود.


وی اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز نیمایی را به عنوان یکی از اخبار موثر بر این بازار عنوان کرد و درباره آن گفت: در حال حاضر این مسئله یکی از اخبار مهم و در عین حال موثر بر بازار سهام است. تاکنون نامه‌نگاری‌های متعددی برای تحقق این موضوع صورت گرفته است.


صمدی همچنین درباره اثرگذاری نامه‌نگاری برخی از انجمن‌های تولیدی کشور با مقام معظم رهبری برای تغییر نرخ ارز نیمایی بر روند بازار سرمایه گفت: این نامه خود به تنهایی اثری بر بازار نخواهد گذاشت، بلکه این تصمیم بانک مرکزی درباره تغییر نرخ ارز نیما است که می‌تواند وضعیت بازار سهام را بهتر کند.


این کارشناس سرمایه اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را به عنوان یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بورس دانست که تعیین تکلیف آن می‌تواند شرایط مثبتی را برای این بازار رقم بزند.


وی در پایان پیرامون نماد‌های پیشتاز بازار سهام در هفته سوم اردیبهشت ماه هم توضیح داد: با توجه به اخبار مربوط به تغییر نرخ ارز نیمایی، انتظار می‌رود که در این هفته صنایع فولادی، پالایشی و همچنین تک سهم‌ها از وضعیت خوبی نسبت به سایر صنایع و یا نماد‌های بورسی برخوردار شوند.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار سهام ، بازار بورس ، بهنام صمدی ، نماد بورسی ، شاخص بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA5

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳