Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@03:03:14 GMT

ماجرای کیک سالگرد بهشت زهرا از نگاهی دیگر

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۹۹۵۱۹

یادداشت ذیل به قلم «سید مهدی حسینی دورود» نگاه متفاوتی به حواشی ایجاد شده دربارۀ مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس سازمان بهشت زهرا دارد و با توجه به صبغۀ حوزوی نویسنده بخش مربوط به نوع نگاه به مقولۀ مرگ بیشتر قابل توجه است:



چند وقت پیش میزبان دوستی خدوم بودم که در یکی از شهرهای محروم مسؤولیت مهم دارد.

تلفن او زنگ خورد، به کسی که پشت خط بود(مسئول دفترش) گفت: یک نفر را پیدا کنید که با رعایت مسائل بهداشتی حاضر به انجام این کار باشد و از طرف من فلان مبلغ را به او بدهید تا میت مسلمان روی زمین نماند! پرسیدم چه شده است؟ گفت: سه نفر بر اثر کرونا از بین رفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی حاضر نیست و جرأت نمی کند به غسل و کفن و دفن آنان بپردازد حتی نزدیکان شان..!

به یاد افسانه قدیمی و دیدن فیلم آن، در نوجوانی دیده بودم افتادم:« دمرل دیوانه سر» که عزرائیل قرار بود جانش را بگیرد ولی خداوند فرمان داد: اگر کس دیگری به جای او حاضر به مردن باشد از گرفتن جان دمرل صرف نظر خواهد کرد.

دمرل و عزرائیل به سراغ پدر و مادر ثروتمندش رفتند، هر دو راضی بودند هر چه دارند ببخشند (زمین، گله های اسب، جواهرات و...) ولی گفتند "جان عزیز و زندگی شیرین" این را نه، از ما نخواه ...

وقتی دمرل نا امیدانه نزد همسرش رفت تا فرزندان را به او بسپارد و از او خداحافظی کند، همسرش شجاعانه می گوید حاضر است به جای او بمیرد... این جا بود که خداوند با دیدن نیروی عشق به عزرائیل فرمان برگشت می‌دهد.

مگر از جان عزیزتر و از زندگی شیرین تر هم داریم که قشر گمنام غسال و خدمت گزاران در این شرایط سخت در گورستان ها و غسال خانه ها آن را در طبق اخلاص می گذارند؟

با این همه آدم های عجیبی هستیم! نه رقص های کادر درمانی با ماسک را برای روحیه دادن به بیماران کرونایی را بر می تابیم و نه بریدن کیک و شادکردن دل غسالان و خدمتگزاران بهشت زهرای تهران را ...

دلم از این همه بی مهری و کم لطفی گرفت و اشکم سرازیر شد وقتی دیدم به جای تقدیر و تکریم از برنامه ای به بهانۀ پنجاهمین سالروز تاسیس بهشت زهرا و برای تجلیل از خدمه محترم این سازمان، صورت گرفت. بد گفتیم و بدی کاشتیم و بد برداشتیم.

عزیزانی که در این شرایط تلخ و سخت دوشادوش پزشکان و پرستاران در خط مقدم دفاع علیه کرونا، بی ادعا و گمنام می جنگند و بعضا (بسیاری از غسالان) چند ماهی از خانواده دور بودند و فرصت سرزدن به زن و بچه ها را پیدا نکردند.

از غرض و مرض ها و کینه توزی هایی که مخصوصا علیه نازنین میهمان این جلسه با ارزش یعنی یادگار گرانقدر امام عزیز که بگذریم، بگویید با جایگاه مرگ در منظر اسلام چه کنیم؟

هر چه باشد ما مسلمانیم و از نظر ما آن چیزی که به ظاهر مرگ است در باطن حیات است. در چشم دیگران پایان کار و در چشم مومنان، آغاز زندگی و پایندگی است.

به مثابه درد زادن است، در حقیقت تولدی دیگر است که طفل جان تولد می یابد و به اقتضای اعمال او در دنیا، جایگاه او مشخص می شود.

گر بود زنگی برندش زنگیان
ور بود رومی کشندش رومیان

اگر چه جشن و کیک و شیرینی برای زندگان است و نه مردگان، اما مگر نه اینکه حیات مومن در ممات اوست، مگر نه اینکه جایگاه اصلی آدمیان مکان هایی مثل بهشت زهرا است؟

و مگرنه این که موطن اصلی «انا لله و انا الیه راجعون» است پس چرا عده ای این گونه بر آشفتند و دل و دین به شیطنت های فضای مجازی باختند؟

البته تنها کسانی به این جشن و به این اقدام حسنه، ایراد گرفته و می گیرند که درکی از حقیقت مرگ ندارند و از آن می هراسند به همین منظور مخاطب قرآن قرار می گیرند که« ان زعمتم انکم اولیاء من دون الناس فتمنوا الموت ان کنتم صادقین» اگر می پندارید که شما دوست خدائید و دیگران نیستند پس تمنای مرگ کنند اگر راست می گویند.

آرزوی مرگ برای دوستان خدا مانند آرزوی سود برای سودجویان است.

جا داشت و جا دارد که رسانه ملی به پاس ارج نهادن به این قشر زحمتکش و به پاس اقدام نیک سازمان بهشت زهرای تهران و به پاس حضور میهمان مردمی و مردم دوست این محفل، به میدان آمده و ضمن ترویج خوبی ها از غربت آن بکاهد.

در وضعیتی که خیلی ها حاضر نیستند جان شیرین را به خطر انداخته و از خانه بیرون بیایند سید حسن آقای خمینی خاکی و صمیمی و به دور از تشریفات رایج، برای خوشحال کردن جمعی زحمتکش در جمع شان حاضر می شود و آنان را همراهی می کند.

در عوض این همه بی مهری و با توجه به شناختی که از ایشان دارم این شعر در ذهنم تداعی کرد:

در کیش دین فروشان، فضل و ادب نباشد
آتش که را بسوزد گر بو‌لهب نباشد

*سید مهدی حسینی دورود

لینک کوتاه: asriran.com/00369n

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بهشت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از نوازندگی زن در سالگرد شهید مطهری

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 7 در مراسم سالگرد شهید مطهری که با حضور علی مطهری پسر شهید مطهری و سید عباس صالحی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات و جمعی دیگر برگزار شد، یک نوازنده زن برای دونوازی نی و دف روی صحنه برده شده بود که در حین نواختن نی، از صحنه اخراج شد و یک نوازنده مرد جایگزین شد. این لحظات را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • این شهرها بهشت جیب‌بُرها است
  • قطعه ای از بهشت در زمین + فیلم
  • جلوگیری از نوازندگی زن در سالگرد شهید مطهری
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • جلوگیری از نوازندگی یک دختر در مراسم سالگرد شهید مطهری | فیلـم
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • (عکس) لاریجانی و ناطق در سالگرد مطهری
  • نگاهی به مجموعه «حشاشین»
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا