Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان سعودی اعلام کرد، اولین نمایشگاه بین‌المللی در امور نظامی را در اول مارس سال ۲۰۲۰ برگزار می‌کند تا این نمایشگاه تریبون کاملی برای سازندگان داخلی و جهانی باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سازمان کل صنایع نظامی عربستان تاکید کرد که این نمایشگاه بر تکامل مشترک میان سامانه‌های پدافند هوایی، دریایی، زمینی، ماهواره‌ها و امنیت داده‌ها متمرکز خواهد بود و دنباله‌رو سلسله نمایشگاه‌های بین‌المللی نظامی در سطح جهان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مورد ماهیت این نمایشگاه و هدف از برگزاری آن در عربستان، محمد القبیبان، تحلیلگر امور نظامی و استراتژیک گفت، این برنامه‌ها در چارچوب چشم‌انداز ۲۰۳۰ جهت انتقال تکنولوژی‌ها به عربستان انجام می‌شود. بعد از وعده‌ای که محمد بن سلمان در این خصوص داد، این روند در چندین مرحله انجام خواهد شد، قراردادهایی که نیروهای مسلح منعقد خواهند کرد، با این شرط خواهد بود که تکنولوژی به صورت مرحله‌ای به عربستان انتقال یابد.

وی ادامه داد: در وهله نخست باید زمینه را آماده کرد، آسان نیست که تکنولوژی به طرفی بدون آمادگی در زیرساخت‌ها و زمینه‌ها انتقال یابد، به همین دلیل، این نمایشگاه و نمایشگاه‌های نظامی دیگر، یک نوع زمینه‌سازی جهت آغاز به کار صنایع نظامی در عربستان است.

القبیبان عنوان کرد: بدین ترتیب، سازنده داخلی و شریک خارجی فرصت بزرگی برای همکاری در چشم‌انداز ۲۰۳۰ خواهند داشت و می‌بایست تکنولوژی به صورت مرحله به مرحله انتقال یابد تا صنعتی حاصل شود که به سطح ارتش عربستان که در مرتبه ۱۶ در جهان است، برسد.

همانطور که عربستان سعودی در راستای بومی سازی در زمینه‌های مختلف اقتصادی و خدماتی تلاش می‌کند، این کارشناس سعودی تاکید دارد که عربستان همین روش را در زمینه صنایع نظامی هم در پیش گرفته است.

وی در این خصوص گفت: عربستان در این زمینه پیشرو است، ما در عربستان نهادهایی داریم که اقدام به ساخت تجهیزات نظامی برای انواع مهمات آموزشی و ساخت لباس‌ها می‌کنند و این کارخانه‌ها از ۴۰ سال قبل وجود داشته‌اند اما به دلیل سریع بودن رشد و توسعه تسلیحات، این مساله می‌طلبد که نیروهای مسلح نیز توسعه پیدا کنند.

این کارشناس استراتژیک ادامه داد: زیرساخت‌ها وجود دارند، در حال حاضر شراکت‌های بین‌المللی با تعدادی از کشورها برقرار است و وزارت دفاع کارهای خود را در زمینه نیروهای هوایی آغاز کرده است و توافقنامه‌هایی برای شراکت استراتژیک جهت ساخت هواپیماهای مختلف امضا شده است و تحولات در این زمینه ادامه دارند.

القبیبان ابراز عقیده کرد: ایده ولیعهد این است که کشورها به عربستان اطمینان دارند و با این کشورها برای انتقال تکنولوژی و ایجاد ائتلاف‌های جهانی بر اساس صنعت، تعامل صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: سلاح‌های سبکی در عربستان و نیز مهمات ویژه‌ای برای آموزش ساخته می‌شوند و ما در حال حاضر در مرحله گذار به سمت به کارگیری سلاح در مفهوم جنگی هستیم و گام‌ها در این زمینه برداشته می‌شوند.

این سرلشکر بازنشسته در مورد طرح عربستان برای ساخت سلاح و امکان تبدیل عربستان به یکی از صادرکنندگان سلاح در جهان گفت: عربستان همچنان در آغاز راه است و من بر این باور هستم که ایده آغاز فروش همچنان در کشورهایی که صنایع سبک می‌سازند، باید توسعه یابد، همانند آنچه به عنوان مثال در پاکستان رخ می‌دهد، چراکه پاکستان با صنایع سبک آغاز کرد و در حال حاضر صنایع نظامی خوبی دارد، به همین دلیل کشور ما در حال حاضر باید با شراکت‌های استراتژیک شروع کند. ما در حال حاضر تنها امکانات‌مان در حد و مرز سلاح‌های سبک همچون موشک‌های ساده یا گلوله است و در شرایط کنونی وارد مرحله صادرات به دیگر کشورها نشده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عربستان صنایع نظامی حال حاضر بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۱۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست مشترک خبری رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی کشورمان صبح امروز_سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت_ در حاشیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان آغاز شد.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست خبری اظهارداشت: از حضور آقای گروسی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای تشکر می‌کنم گفت‌وگوهای سازنده و رو به جلویی را داشتیم.

وی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند، ولی آقای گروسی و بنده اعتقاد داریم که بیانیه مشترک مبنای خوبی بین ما است.

اسلامی تصریح کرد: ما در این سفر و گفت‌وگوهایی که داشتیم این خط مبنا را به عنوان نقشه راه خود مورد تاکید قرار دادیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: ما در این مذاکرات پیشرفت بیانیه مارس را به عنوان خط مبنا مثبت ارزیابی کردیم و این ملاحظه را هم داشتیم که به دلیل برخی موضوعات حرکات و روند تعاملات دو طرف کُند شده است ولی امروز با مروری که بر بیانیه مشترک داشتیم این امیدواری ایجاد شد که این خط مبنا را ادامه دهیم.

وی بیان کرد: بخس اول صحبت‌های ما موارد گذشته‌ای که در قالب برجام تحت عنوان پی ام دی بسته شده بود و آغشته با موضوعات سیاسی و پیرامونی هست و همواره با الزامات خودش مورد پیگیری قرار می‌گیرد و نباید به دیگر بخش‌ها تسری پیدا کند. در بخش اول موضوع مهم بحث دو مکان باقیمانده است و خوشبختانه این دو مکان بسته شده و ناترازی مواد نیز بسته شده است و دو مکان از چهار مکان باقیمانده است.

اسلامی عنوان کرد: بخش دوم مرتبط با وضعیت موجود است که در چارچوب پادمان و آن پی تی و ملاحظاتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد، برای کاستی‌ها و انتظاراتی که وجود دارد اقداماتی متقابل و هماهنگ را انجام بدهیم.

معاون رئیس جمهور کشورمان گفت: بخش سوم گام‌های آینده و انتظارات متقابل و نقشی که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد است که می‌تواند برای برداشتن موانعی که عمدتاً سیاسی است تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: توافق کردیم برای تهیه پیش نویس این سه بخش معاونین دو طرف بر روی زمانبدی‌ها و آیتم‌های این سه بخش گفت‌وگو داشته باشند؛ این آغاز یک فرایند است.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 751423

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر نفت از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان فراهم می‌کند
  • نشر ۲۷ بعثت با ۲۱۰ عنوان به نمایشگاه کتاب آمد
  • در اولین روز از نمایشگاه کتاب چه نشست‌هایی برگزار می‌شود؟
  • اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • حضور سفیر عربستان در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای در اصفهان
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴