Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- بلندمدت فکر کنید! این جمله از زبان کارشناسان و تحلیل‌گر‌های بورسی نمی‌افتد. اغلب آن‌ها تلاش می‌کنند تا سهامداران را به سرمایه‌گذاری بلندمدت دعوت کنند. این مورد را حتی در تبلیغات محیطی سازمان بورس هم می‌توان مشاهده کرد. هرچه باشد بحث ۱۳ هزار و ۵۰۰ درصد بازدهی در میان است. شاید باورش سخت باشد، ولی بازدهی بلندمدت در بورس می‌تواند به همچنین ارقام شگفت‌آوری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرف مقابل سهامدارانی هستند که حتی اگر یک روز سهامشان بیشتر از سه درصد افزایش قیمت نداشته باشد، به کلی بیخیال آن می‌شوند و دست به فروش سهام می‌زنند. همین کار عجولانه ممکن است آن‌ها را از یک بازدهی چشمگیر در بلندمدت محروم کند. در این گزارش کارنامه نماد‌های بورسی را در بازه‌های بلندمدت بررسی کرده‌ایم تا ببینیم در یک سال گذشته، شش ماه گذشته و سه ماه گذشته کدام نماد‌ها بیشتر برای سهامدارانشان سودآور بودند.   به گزارش فرارو، نتایج این بررسی نشان می‌دهد نماد غنوش متعلق به شرکت نوش مازندران با بازدهی چشمگیر ۱۳ هزار و ۵۰۰ درصدی در یک سال اخیر، مقام اول پربازده‌ترین سرمایه‌گذاری بلندمدت را از آن خود کرده است. در بازه شش ماهه مقام اول به نماد وگردش متعلق به بانک گردشگری با بازدهی هزار و ۱۲ درصد رسیده و در بازه سه ماهه، نماد کاما با بازدهی ۵۸۰ درصدی در مقام اول قرار دارد. توجه داشته باشید که چنین بازدهی به معنای پیشنهاد خرید سهام این شرکت‌ها نیست. چراکه وقتی شرکتی بازدهی چشمگیری را تجربه می‌کند، به سقف قیمت خود می‌رسد و دیگر نمی‌تواند گزینه خوبی برای سرمایه‌گذاری باشد. برای همین بهتر است برای سرمایه‌گذاری بلندمدت سراغ سهام شرکت‌های جامانده از بازار و باارزش بروید. مطالعه تحلیل‌های بنیادی و بررسی صورت‌های مالی شرکت‌ها در این راه شما را کمک خواهند کرد. بهترین بازدهی یکساله؛ ۱۳ هزار و ۵۰۰ درصد غنوش با بازدهی شگفت‌انگیز ۱۳ هزار و ۵۲۵ درصدی، صدرنشین فهرست پربازده‌ترین نماد‌های بورسی در یک سال گذشته است. اگر می‌خواهید این رقم را بهتر درک کنید، باید بگوییم کسانی که یک سال پیش یک میلیون تومان سهام شرکت نوش مازندران با نماد غنوش را خریده بودند، تا حالا سرمایه‌شان به ۱۳۶ میلیون تومان رسیده است. سال گذشته این موقع قیمت هر سهم غنوش در بازار سرمایه حدود ۳۵۰ تومان بود. قیمت سهام این شرکت تا پایان آبان ۹۸ بدون وقفه رشد کرد و بعد از اصلاح کوتاه‌مدت در آذرماه، دوباره به سیر صعودی خود ادامه داد و تا نیمه دی‌ماه به هفت هزار و ۷۰۰ تومان رسید. این شرکت بعد از وقفه دو ماه به خاطر افزایش سرمایه، تعدیل قیمت پیدا کرد و هر سهم هفت هزار و ۷۰۰ تومانی به هزار و ۱۶۰ تومان تبدیل شد. دوباره روند صعودی غنوش قیمت سهام را از هزار و ۱۶۰ تومان در پایان اسفندماه به حدود شش هزار و ۸۰۰ تومان در روز گذشته رساند. در سال ۹۸ تنها دو روز قیمت سهام این شرکت رشد نکرده است.
رتبه دوم بیشترین بازدهی سالانه مربوط به یکی از نماد‌های فرابورس است. نماد تلیسه متعلق به شرکت دامداری تلیسه در طول یک سال گذشته بازدهی دو هزار و ۴۷۸ درصدی نصیب سهامدارانش کرده است. این یعنی کسانی که پارسال یک میلیون تومان سهام تلیسه خریده بودند، در حال حاضر صاحب سرمایه ۲۶ میلیون تومانی هستند. قیمت هر سهم تلیسه پارسال این موقع حدود ۸۱۸ تومان بود و تا اوایل مهرماه ۹۸ به دو هزار و ۵۰۰ تومان رسید. قیمت سهام این شرکت بعد از تعدیل قیمت دوباره روند افزایشی خود را در پیش گرفت و از هزار و ۷۰۰ تومان ابتدای مهرماه به حدود ۱۳ هزار و ۳۰۰ تومان در روز گذشته رسید. روند رو به رشد تلیسه از سه روز پیش شکسته شده و به روند نزولی تبدیل شده است.
نماد وآذر متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری توسعه آذربایجان با بازدهی دو هزار و ۴۶۵ درصدی و اختلاف کمی با تلیسه، رتبه سوم بیشترین بازدهی در یک سال گذشته را به نام خود ثبت کرده است. به زبان ساده‌تر می‌توان گفت کسانی که سال گذشته یک میلیون تومان سهام وآذر خریده بودند، حالا ارزش سهام یک میلیونی‌شان به ۲۶ میلیون تومان رسیده است. این شرکت در یک سال گذشته تعدیل قیمت نداشته و سهام آن یک راست از ۵۶۰ تومان تیرماه ۹۸ به حدود ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان روز گذشته رسیده است. بخش اصلی روند افزایش قیمت سهام وآذر مربوط به بازه اول فروردین تا نیمه خردادماه است که بی‌وقفه قیمت سهام شرکت در حال رشد بود و حتی یک روز هم قرمزرنگ نشد. اوج قیمت وآذر آخر هفته گذشته رقم خورد که به ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده بود و بازدهی دو هزار و ۶۰۰ درصدی را ثبت کرده بود، اما از ابتدای این هفته قیمت سهام این شرکت مدام کاهش پیدا کرده و باعث شده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه آذربایجان جایگاه دوم بیشترین بازدهی یکساله را از دست بدهد. بهترین بازدهی شش‌ماهه؛ هزار و ۱۲ درصد بانک گردشگری با نماد وگردش بیشترین بازدهی را در شش ماه گذشته به نام خود ثبت کرده است. این نماد از دی‌ماه ۹۸ تا اینجای کار تنها یک روز با کاهش قیمت روبرو بوده و مدام در روند صعودی حرکت کرده است. این مورد باعث شده بازدهی نماد وگردش در شش ماه گذشته به هزار و ۱۲ درصد برسد.   به گزارش فرارو، این بازدهی شگفت‌انگیز در حالی اتفاق افتاده که نماد بانک گردشگری در بازار پایه فرابورس فعال است و روزانه نهایتا سه درصد می‌توان رشد یا کاهش قیمت داشته باشد. همین سه درصد‌های خرده ریزه روی هم جمع شده و در شش ماه سرمایه سهامداران را ۱۱ برابر کرده است. وگردش در این مدت تعدیل قیمت نداشته و مستقیما از نرخ ۱۹۷ تومان در دی ماه ۹۸ به دو هزار و ۱۳۰ تومان در روز گذشته رسیده است. این روند صعودی همچنان ادامه دارد و تا اینجای کار متوقف نشده. این مورد نشان می‌دهد احتمال افزایش رکورد وگردش وجود دارد. وسدید از دیگر نماد‌های حاضر در بازار پایه فرابورس، رتبه دوم بیشترین بازدهی شش ماهه را در بازار سرمایه از آن خود کرده است.   این نماد متعلق به گروه صنعتی سدید است که توانسته از دی‌ماه ۹۸ تا حالا بازدهی ۸۹۱ درصدی نصیب سهامدارانش کند. بررسی روند قیمت وسدید نشان می‌دهد عمده این بازدهی مربوط به بازه ابتدای اسفند تا نیمه اردیبهشت‌ماه است. شش ماه گذشته یعنی دهم دی‌ماه سال ۹۸ قیمت هر سهم وسدید در بازار حدود ۴۲۵ تومان بود که حالا قیمت همین سهم به محدوده چهار هزار و ۶۰۰ تومان رسیده است. یکی از جهش‌های بلند وسدید مربوط به ابتدای اردیبهشت‌ماه است. زمانی که نماد به علت رشد بیش از ۵۰ درصد متوقف شد و در زمان بازگشایی بدون دامنه نوسان، به صورت ناگهانی در یک روز از دو هزار و ۴۳۰ به سه هزار و ۱۰۰ تومان رسید.
مقام سوم بیشترین بازدهی شش‌ماهه در بازار سرمایه به نماد بورسی ثشاهد اختصاص دارد. نمادی که توانسته در شش ماه گذشته بازدهی ۸۴۶ درصدی برای سهامدارانش به همراه داشته باشد. این یعنی کسانی که دی‌ماه سال ۹۸ یک میلیون تومان سهام ثشاهد خریده بودند، حالا سرمایه‌شان به ۹ و نیم میلیون تومان رسیده است. آن زمان قیمت هر سهم ثشاهد در بازار ۲۶۰ تومان بود و حالا همین نرخ به حدود دو هزار و ۵۷۰ تومان رسیده است. بخش اصلی روند صعودی مربوط به بازه نیمه اسفندماه تا ابتدای خردادماه است که قیمت سهام ثشاهد از محدوده ۴۲۰ تومان به هزار و ۶۸۰ تومان پرواز کرد. از آن زمان بعد از یک عقب‌نشینی کوتاه مدت، روند صعودی همچنان ادامه دارد و فعلا متوقف نشده است. بهترین بازدهی سه ماهه؛ ۵۸۰ درصد نماد کاما متعلق به شرکت باما که در حوزه استخراج فلزات اساسی فعالیت می‌کند، رکورددار بیشترین بازدهی در سه ماه گذشته است. کاما در این مدت ۵۸۵ درصد بازدهی داشته و کسانی که ابتدای سال یک میلیون تومان سهام کاما خریده بودند، حالا سهامشان شش میلیون و ۸۵۰ هزار تومان ارزش دارد. سه ماه پیش قیمت هر سهم کاما حدود سه هزار تومان بود و حالا این رقم به محدوده ۱۷ هزار و ۶۰۰ تومان رسیده است. روند صعودی چشمگیر نماد کاما تقریبا از اول خردادماه آغاز شده است. از آن زمان تا همان هفته پیش کاما شروع به افزایش قیمت کرد و این روند حتی یک روز هم متوقف نشد. تا اینکه ۲۶ خردادماه قیمت سهام کاما به ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان رسید. در این تاریخ نماد برای برگزاری مجمع عمومی و تقسیم سود سالانه بسته شد و بعد از بازگشایی بدون دامنه نوسان، قیمت سهام کاما به طور ناگهانی از ۱۳ هزار و ۱۰۰ به ۱۹ هزار و ۳۰۰ تومان جهش کرد. روند صعودی کاما از ابتدای هفته شکسته شده و شاهد کاهش قیمت سهام این شرکت در بورس هستیم.
سه ماه گذشته حسابی کار و کاسبی سهامداران خودرو سکه بوده است. نماد خودرو متعلق به شرکت ایران خودرو در سه ماه گذشته بازدهی ۵۵۷ درصدی را در کارنامه خود ثبت کرده و در مقام دوم بیشترین بازدهی سه ماهه بورس قرار دارد. این مورد در حالی اتفاق افتاده که ایران خودرو مدت زیادی از مسابقه بازدهی در سه ماه اخیر را به خاطر توقف نماد از دست داده. نماد این شرکت تقریبا اواخر اسفندماه به علت افزایش سرمایه متوقف شد و بعد از دو ماه در اواخر اردیبهشت‌ماه با دو برابر قیمت بازگشایی شد. همین بازدهی ۱۰۰ درصدی در یک روز قیمت سهام ایران خودرو را از ۵۸ تومان به ۱۱۷ تومان کشاند و آغازگر یک روند صعودی چشمگیر بود. در طول سه ماه گذشته نماد ایران خودرو تنها در دو روز رنگ قرمز به خود گرفته و در باقی روز‌ها مدام در حال افزایش قیمت بوده است. این روند که هنوز متوقف نشده قیمت هر سهم ایران خودرو را تا ۴۰۵ تومان افزایش داده است.
غنوش که نامش را به عنوان پربازده‌ترین نماد در یک سال گذشته می‌شناسیم، در رتبه‌بندی پربازده‌ترین نماد‌های سه ماه گذشته هم مقام سوم را از آن خود کرده است. سهام شرکت نوش مازندران از گروه محصولات غذایی و آشامیدنی در سه ماه اخیر بازدهی ۴۷۰ درصدی داشته و سرمایه سهامداران را تقریبا شش برابر کرده است. غنوش در سه ماه گذشته تنها یک روز قرمزرنگ به خود دیده و مدام مشغول افزایش قیمت بوده. روندی که قیمت سهام غنوش را از هزار و ۲۰۰ تومان سه ماه پیش به شش هزار و ۸۰۰ تومان کشانده و هنوز متوقف نشده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بورس سهام شاخص بورس یک میلیون تومان سهام قیمت سهام این شرکت ۱۳ هزار و ۵۰۰ درصد تومان رسیده یک سال گذشته متعلق به شرکت پربازده ترین سرمایه گذاری شش ماه گذشته سه ماه گذشته ایران خودرو خریده بودند افزایش قیمت قیمت هر سهم روند صعودی تعدیل قیمت متوقف نشده تومان رسید روز گذشته سهام شرکت سه ماه دو هزار شش ماه ثبت کرده شش ماهه نماد ها دی ماه ماه ۹۸ یک روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی

فرارو- از توصیف تجربیات اصلی افسردگی تغییرات در انرژی، فعالیت، تفکر و خلق و خو بیش از ده هزار سال می‌گذرد. واژه افسردگی حدود ۳۵۰ سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به چنین پیشینه طولانی‌ای ممکن است شگفت زده شوید اگر بدانید که متخصصان در مورد چیستی افسردگی و هم چنین درباره نحوه تعریف یا علت بروز آن با یکدیگر اجماع نظر ندارند. با این وجود، بسیاری از کارشناسان با این موضوع موافق هستند که افسردگی خانواده بزرگی از بیماری‌ها به علل و سازوکار‌های مختلف است. این امر باعث می‌شود تا  انتخاب بهترین درمان برای هر فرد چالش برانگیز باشد.

افسردگی واکنشی در برابر افسردگی درون زاد

به گزارش فرارو به نقل از کانورسیشن، یک استراتژی آن است که انواع فرعی افسردگی را جستجو کرده و ببینید که آیا ممکن است با انواع مختلف درمان بهتر عمل کنند یا خیر. یک مثال در این باره مقایسه افسردگی واکنشی با افسردگی درون زاد است. افسردگی واکنشی (هم چنین به عنوان افسردگی اجتماعی یا روانی نیز شناخته می‌شود) ناشی از قرار گرفتن در معرض رویداد‌های استرس زای زندگی است. این موارد ممکن است مورد تعرض واقع شدن یا مواجهه با از دست دادن یک عزیز باشد و یک واکنش قابل درک به یک محرک خارجی قلمداد می‌شوند.

در مقابل، افسردگی درون زاد (که به عنوان افسردگی بیولوژیکی یا ژنتیکی نیز قلمداد می‌شود) توسط چیزی در درون ایجاد می‌شود مانند ژن‌ها یا شیمی مغز. بسیاری از افرادی که به صورت بالینی در زمینه سلامت روان کار می‌کنند این نوع از تقسیم بندی را می‌پذیرند. با این وجود، پژوهشگرانی از دانشگاه سیدنی این تقسیم بندی را بیش از اندازه ساده قلمداد کردند. آنان به این موضوع پرداختند که ژن‌ها و رویداد‌های استرس زای زندگی ممکن است به صورت جداگانه در ایجاد افسردگی نقش داشته باشند، اما همزمان با افزایش خطر ابتلا به افسردگی یک فرد با یکدیگر در تعامل هستند. شواهد نشان می‌دهند که در  قرار گرفتن در معرض عوامل استرس زا یک جزء ژنتیکی وجود دارد. برخی از ژن‌ها روی مواردی مانند شخصیت یا کاراکتر تاثیر می‌گذارند. برخی از ژن‌ها بر نحوه تعامل ما با محیط تاثیر می‌گذارند.

در نتیجه، آن تیم تحقیقاتی در دانشگاهی سیدنی تصمیم گرفتند نقش ژن‌ها و عوامل استرس زا را بررسی کنند تا متوجه شوند آیا طبقه بندی افسردگی به عنوان واکنشی یا درون زاد معتبر است یا خیر. افراد مبتلا به افسردگی به پرسش‌هایی درباره قرار گرفتن در معرض رویداد‌های استرس زای زندگی پاسخ دادند. محققان دانشگاه سیدنی DNA نمونه‌های بزاق آن افراد را برای محاسبه مخاطرات ژنتیکی آنان برای اختلالات روانی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. سوال آنان ساده بود این که آیا خطر ژنتیکی برای افسردگی، اختلال دو قطبی، اسکیزوفرنی، اختلال کم توجهی – بیش فعالی* (ADHD)، اضطراب  و روان رنجوری* (Neuroticism) بر قرار گرفتن گزارش شده افراد در معرض رویداد‌های استرس زای زندگی تاثیر می‌گذارد یا خیر.

شاید بپرسید آن محققان چرا برای محاسبه خطر ژنتیکی اختلالات روانی در افرادی که پیش‌تر دچار افسردگی بودند به پژوهش پرداختند و کم و بیش بودن این واریانت در افراد مختلف متفاوت است. حتی افرادی که پیش‌تر به افسردگی دچار بوده اند نیز ممکن است خطر ژنتیکی کمی برای آن داشته باشند.  این افراد ممکن است به دلیل برخی علل دیگر دچار افسردگی شده باشند.

محققان دانشگاه سیدنی خطر ژنتیکی شرایطی به جز افسردگی را به چند دلیل بررسی کردند. نخست آن که واریانت‌های ژنتیکی مرتبط با افسردگی با افسردگی مرتبط با سایر اختلالات روانی همپوشانی دارند. نکته دوم آن که دو فرد مبتلا به افسردگی ممکن است واریانت ژنتیکی کاملا متفاوتی داشته باشند. بنابراین، محققان قصد داشتند شبکه گسترده‌ای برای بررسی طیف وسیع تری از واریانت‌های ژؤنتیکی مرتبط با اختلالات روانی ایجاد کنند.

اگر تقسیم بندی افسردگی به دو دسته واکنشی و درون زاد معتبر باشد انتظار می‌رود افرادی که مولفه ژنتیکی کم تری در افسردگی خود دارند (گروه واکنشی) رویداد‌های استرس زای زندگی را گزارش کنند. هم چنین انتظار می‌رود افرادی که دارای مولفه ژنتیکی بالاتری هستند (گروه درون زاد) رویداد‌های استرس زای کم تری را گزارش کنند.

با این وجود، پس از مطالعه بیش از ۱۴ هزار فرد مبتلا به افسردگی نتیجه کاملا برعکس آن چه انتظار می‌رفت حاصل شد. محققان دریافتند افرادی که در معرض خطر ژنتیکی بالاتری برای افسردگی، اضطراب، اختلال کم توجهی – بیش فعالی یا اسکیزوفرنی قرار دارند می‌گویند که در معرض استرس‌های بیش تری قرار گرفته اند. مواجهه با حمله از طریق سلاح، تجاوز جنسی، سانح رانندگی مشکلات حقوقی و مالی و سوء استفاده و مورد بی توجهی قرار گرفتن در دوران کودکی در افرادی که خطر ژنتیکی بالاتری برای افسردگی، اضطراب، اختلال کم توجهی – بیش فعالی یا اسکیزوفرنی داشتند شایع‌تر بود.

ژن‌ها چگونه نقش ایفا می‌کنند؟

خطر ژنتیکی اختلالات روانی حساسیت افراد را نسبت به محیط تغییر می‌دهد. دو نفر را تصور کنید یکی با خطر ژنتیکی بالا برای افسردگی و دیگری با خطر ژنتیکی پایین برای افسردگی. آن دو نفر شغل شان را از دست می‌دهند. فرد آسیب پذیر از نظر ژنتیکی از دست دادن شغل را به عنوان تهدیدی برای ارزش خود و موقعیت اجتماعی اش تجربه می‌کند. احساس شرم و ناامیدی در او وجود دارد. او از ترس از دست دادن شغل دیگر نمی‌توانند خود را مجبور کنند به دنبال شغل دیگری باشد. برای فرد دیگر از دست دادن شغل کم‌تر با چنین احساسی همراه است. آن دو نفر یک رخداد را به گونه‌ای متفاوت درونی می‌کنند و آن را به شکلی متفاوت به یاد می‌آورند.

خطر ژنتیکی برای اختلالات روانی همچنین ممکن است باعث شود افراد در محیط‌هایی قرار بگیرند که اتفاقات بدی در آن رخ می‌دهد. برای مثال، خطر ژنتیکی بالاتر برای افسردگی ممکن است بر عزت نقس تاثیر بگذارد و فرد را بیش‌تر در معرض روابط ناکارآمد قرار دهد که سپس تبدیل به روابطی بد خواهند شد.

مطالعه محققان برای افسردگی چه معنایی دارد؟

نخست آن که نتیجه مطالعه تایید می‌کند که ژن‌ها و محیط مستقل نیستند. ژن‌ها بر محیط‌هایی که در نهایت در آن زندگی می‌کنیم و بر رخداد‌های پس از آن تاثیر می‌گذارند. ژن‌ها هم چنین بر نحوه واکنش ما به آن رویداد‌ها تاثیر می‌گذارند.

دوم آن که نتیجه مطالعه محققان استرالیایی از تمایز بین افسردگی واکنشی و درون زاد پشتیبانی نمی‌کند. ژن‌ها و محیط‌ها تعامل پیچیده‌ای دارند. در اکثر موارد افسردگی ترکیبی از ژنتیک، بیولوژی و عوامل استرس زا است.

سوم آن که افراد مبتلا به افسردگی که مولفه ژنتیکی قوی تری در افسردگی خود دارند گزارش می‌دهند که زندگی شان با عوامل استرس زای جدی تری نشانه گذاری شده است.  بنابراین، از نظر بالینی افرادی که آسیب پذیری ژنتیکی بالاتری دارند ممکن است از یادگیری تکنیک‌های خاص برای مدیریت استرس خود بهره‌مند شوند. این ممکن است به برخی از افراد کمک کند تا در وهله نخست احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش دهند. هم چنین، ممکن است به برخی از افراد مبتلا به افسردگی کمک کند تا مواجهه مداوم خود را با عوامل استرس زا را کاهش دهند.

اختلال کم توجهی – بیش فعالی یک اختلال عصبی رشدی است که با اختلال عملکرد اجرایی و علائمی همچون نقص در توجه و تمرکز، بی احتیاطی، بیش فعالی و تکانشگری که فراگیر، مخرب و در عین حال برای سن فرد غیرطبیعی هستند مشخص می‌شود.

*روان رنجوری یا روان آزرده گرایی یک تمایل طولانی مدت به یک حالت عاطفی منفی یا اضطراب است. روان رنجوری یک بیماری نیست بلکه یک ویژگی شخصیتی است. افراد مبتلا به روان رنجوری تمایل بیشتری به افسردگی دارند و بیش‌تر از دیگران احساس گناه، حسادت، عصبانیت و اضطراب می‌کنند.

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • آمار شگفت‌انگیز مهدی قائدی در این فصل لیگ امارات
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • خفاش شگفت‌انگیز 6 گِرمی که زیر «برگ» زندگی می‌کند(+عکس)
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳