Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@13:35:44 GMT

سه درصد جمعیت استان قزوین بی سواد هستند

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۱۶۸۹

سه درصد جمعیت استان قزوین بی سواد هستند

به گزارش خبرنگار مهر، کبری جعفربگلو در کارگروه زنان و خانواده که روز سه شنبه در استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: در حال حاضر استان قزوین با میانگین ۹۷ درصد باسوادی، در ردیف ۱۰ استان باسواد کشور قرار دارد.

جعفربگلو افزود: میزان بهره‌مندی مردم از حداقل سواد از شاخصه‌های رشد و توسعه جوامع و از حقوق اولیه انسان‌ها در راستای عدالت اجتماعی تلقی می‌شود و سوادآموزی فرصت دوباره برای افرادی است که در مقطعی آموزش را به هر دلیلی از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: سواد آموزی با هدف ارتقا سطح کیفیت زندگی افراد است و با راه‌اندازی، تقویت و توسعه مراکز یادگیری تلاش می‌کنیم همه مردم باسواد شوند.

وی گفت: در سال‌های گذشته تعداد دو مرکز یادگیری در تاکستان، یک مرکز در چوبیندر قزوین فعال شده بود و سال گذشته نیز ۲ مرکز جدید به نام مرکز حاج قاسم سلیمانی در آبیک و مرکز شهدای سوادآموزی البرز فعال شد که در این ۵ مرکز خدمات سوادآموزی به افراد علاقمند ارائه می‌شود.

جعفر بگلو بیان کرد: در حال حاضر پیگیر توسعه مراکز یادگیری در استان هستیم و امسال سه مرکز غیردولتی در شهرستان‌های البرز، اقبالیه و قزوین و دو مرکز مشارکتی نیز در زندان بویین زهرا راه‌اندازی می‌شود.

وی اظهار داشت: میانگین باسوادی استان قزوین در حال حاضر حدود ۹۷ درصد است و در ردیف ۱۰ استان باسواد کشور قرار داریم و در این میان شهرستان البرز با میانگین ۹۸ درصد بالاترین سطح باسوادی و آوج کمترین باسوادی را دارد.

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش استان یادآور شد: جامعه هدف در کلاس‌های نهضت سوادآموزی افراد ۱۰ تا ۴۰ سال است و در این میان به افراد سنین ۵۰ سال تا ۶۰ سال هم آموزش می‌دهیم.

جعفربگلو اضافه کرد: در مراکز خدمات آموزشی دوره‌های سه‌گانه به صورت رایگان ارائه می‌شود که دوره سواد آموزی معادل سوم ابتدایی، دوره انتقال معادل ششم ابتدایی و دوره تحکیم نیز برای جلوگیری از بی‌سوادی است.

وی گفت: آموزش اتباع بیگانه، آموزش زندانیان، خودآموز، زنان و دختران روستایی، طرح عملی نماز، طرح کارگری و اصناف، آموزش با رایانه، راه اندازی مراکز یادگیری محلی، خواندن با خانواده و حلقه‌های کتاب خوانی از برنامه‌های نهضت سوادآموزی استان قزوین است.

جعفربگلو بیان کرد: در مراکز یادگیری به دنبال توانمند سازی، ایجاد فرصت سوادآموزی، کمک به خوداشتغالی، فقرزدایی، توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور هستیم و تلاش می‌کنیم آموزش‌ها متناسب با نیازهای ضروری جامعه هدف باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین طرح در حال اجرای این معاونت همان طرح مراکز یادگیری محلی است، این مراکز علاوه بر آموزش سواد، مهارت‌های اجتماعی و حقوق شهروندی را نیز آموزش می‌دهد، این مراکز تجربه موفق سوادآموزی است که با نگاه تخصصی به افراد بی‌سواد و کم‌سواد خدمات ارائه می‌کنند تا افراد باسواد و کم‌سواد به سطحی از مهارت‌های پایه‌ای برسند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش‌وپرورش استان تأکید کرد: در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما این است که به اطلاعات و نام افراد بی‌سواد دسترسی داشته باشیم؛ در شرایط فعلی مشخصات دقیقی از افراد بی‌سواد استان قزوین نداریم و از دستگاه‌ها می‌خواهیم در شناسایی این افراد به ما کمک کنند.

کد خبر 4979922

منبع: مهر

کلیدواژه: نهضت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش قزوین بیسوادی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا شهرکرد قزوین گرگان حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند مجلس شورای اسلامی بهزیستی شهرستان کرج مراکز یادگیری استان قزوین حال حاضر بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۱۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اردبیل ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز ۱۷ بهمن‌ تا روز ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت که در مجموع ۷۹ درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، ۱۶ درصد با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند.
نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • واژگونی خودرو در آزاد راه قزوین - زنجان با ۳ مصدوم
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • یک کشته در سانحه رانندگی طارم سفلی 
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان
  • یک فوتی و یک مصدوم در واژگونی خودرو در طارم سفلی
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • یک کشته و ۲ مصدوم در سانحه رانندگی در قزوین 
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند