Web Analytics Made Easy - Statcounter

سورنا ستاری روز سه شنبه در حاشیه سفر خود به اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: در حوزه دارو شرکت‌های دانش بنیان توانستند اقدامات بسیار موثری داشته باشند و در زمان حاضر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ۶ شرکت و پژوهشکده برای ساخت واکسن کرونا قرارداد دارد که ۲ شرکت از این مجموعه فعالیت‌های امیدوار کنندهای داشته و امید می رود در آینده نزدیک شاهد دستاوردهای آنها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد : شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کرونا خوش درخشیدند و نیازمندی‌های داخل را تامین کردند.

ستاری با اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان در تولید محصولات مرتبط با بیماری کرونا، افزود: پیش از بیماری کرونا بسیاری از محصولات در داخل تولید نمی‌شد و به عنوان مثال حجم تولید ماسک در کشور روزانه ۲۰۰ هزار ماسک بود ولی این بیماری موجب شد برخی از شرکت های دانش بنیان در تولید این محصولات ورود پیدا کنند.

وی ادامه داد: امروز در تولید انواع ماسک سه لایه و ۹۵n به تولید انبوه دست یافتیم و حتی تولید دستگاه ساخت ماسک توسط برخی شرکت های دانش بنیان ساخته می شود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: امروز تولید بسیاری از تجهیزات از جمله کیت های تشخیصی، دستگاه ونتیلاتور، بسیاری از تجهزات آی سی یو، ترنومترها، انواع اکسیژن سازهای شخصی و بیمارستانی توسط شرکتهای دانش بنیان انجام می شود.

وی تولید داروی IVIG را از دیگر تولیدات شرکتهای دانش‌بنیان برشمرد و تصریح کرد: برای اولین بار پالایشگاه خون با فناوری و سیستم بومی در داخل تولید شده است که در منطقه بی نظیر و منحصر به فرد است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: آمادگی شرکت های دانش بنیان برای مقابله با ویروس کرونا به گونه ای است که حتی اگر در پاییز یا زمستان تغییرات و جهشی در این ویروس بوجود آید، شرکت های دانش بنیان به طور قطع نیازمندی‌های داخلی را برای مدیریت و مقابله با این ویروس تامین می کنند.

وی به همکاری خوب معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری با وزارتخانه های بهداشت و درمان و صمت اشاره کرد و افزود:  در خصوص صادرات محصولات مرتبط با کرونا برخی مجوزهای از وزات صمت و بهداشت به غیر از ماسک سه لایه و برخی کیت‌های تشخیصی، اخذ شد و رایزنی هایی در این خصوص صورت گرفته است.

ستاری ادامه داد: تامین نیازمندی داخلی با قیمت مناسب پیش شرط صادرات است زیرا در صورتی که برخی اقلام مثل ماسک صادر شوند، قیمت صادراتی آنها در قیمت داخل تاثیر خواهد گذاشت و لذا باید با بررسی تمامی جوانب اقدام کرد.

وی در خصوص نقش شرکت های دانش بنیان در ایجاد امنیت غذایی، اظهارکرد: ایجاد کشت جایگزین به جای ذرت وارداتی با  همکاری وزارت جهاد کشاورزی در حال بررسی است و علاوه بر این در حوزه آنزیم ذرت کمبود جدی داریم که در این خصوص به برخی ظرفیت های جایگزین فکر می کنیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: همچنین در خصوص اصلاح نژاد دامهای سبک طرح بزرگی را با موسسه رویان به واسطه فناوری فوق العاده این شرکت در دستور کار قرار داده‌ایم و به طور کل امنیت غذایی را در مجموعه ای از صدها طرح دنبال می کنیم.

وی خواستن و اراده را مهمترین راهکار رشد و اعتلای شرکت های دانش بنیان برشمرد و افزود: تغییر نگاه در آحاد جامعه و رنگ باختن روحیه بیگانه پرستی و ترجیح دادن کالای ایرانی بر سایر کشورها، تغییر دیدگاه در دانشگاه ها و حرکت برای جذب سرمایه بخش خصوصی به منظور کاربردی کردن پژوهش‌ها متناسب با نیاز جامعه و حمایت دولت از جمله عوامل توسعه اقتصاد دانش بنیان است.

ستاری گفت: تا پایان سال گذشته چهار هزار واحد دانش بنیان در کشور فعالیت می کردند که بالغ بر ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فروش داشتند و امسال این تعداد به پنج هزار و ۳۰۰ شرکت رسید که تا پایان سال پیش بینی می شود به ۶ هزار شرکت افزایش یابد و به طور قطع میزان فروش آنها نیز دوبرابر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: باید ساختارهای جدید به منظور توسعه کمی و کیفی شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفت و از سوی دیگر لازم است صندوق های پژوهش و فناوری خطرپذیرتر و پربنیه تر شوند و خوشبختانه امکان توانمندسازی این صندوقها از صندوق توسعه با مجوز رهبر معظم انقلاب فراهم شده است.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر یک روزه به اصفهان از نمایشگاه محصولات فناورانه و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پژوهشکده زیست فناوری رویان بازدید و با حضور در مرکز نوآوری سلامت دیجیتال، از سامانه زیست ایران رونمایی کرد.

همچنین عملیات اجرایی پارک تجهیزات پزشکی و سلامت در این سفر آغاز شد.

وی همچنین در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید با حضور جمعی از مدیران واحدهای فناور این شرکت، بخش خصوصی و مدیران ارشد استان شرکت کرد.

در این نشت توافقنامه های همکاری بین شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان،  صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان و همچنین توافق نامه ای بین مدیریت پارک علم و فناوری اصفهان و پارک تجهیزات پزشکی و سلامت به امضا رسید.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دارای ۵۴۱ واحد فناور و دانش بنیان است که از این تعداد ۱۰۰ واحد نوپا، ۲۰۰ واحد شرکت‌های در حال رشد و ۲۴۰ شرکت رشد یافته است.

 

اخبار مرتبط «سورنا ستاری» در مراسم تشییع پیکر سپهبد سلیمانی/ عکس سورنا ستاری: دولت باید از دخالت مستقیم در محتواسازی پرهیز کند سورنا ستاری: پروژه‌ ربات انسان‌نما نمادین است سورنا ستاری: پارک های علم و فناوری توسط بخش خصوصی تاسیس شود

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا سورنا ستاری واکسن سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان معاون علمی و فناوری سورنا ستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد