Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، احمدی معاون سازمان حمایت در برنامه تیتر امشب در خصوص آسیب شناسی نظارت بر بازار تصریح کرد: سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی از فردا راه اندازی می شود و بر اساس آن  همه عملیات بازرسی و نظارت که در گذشته به صورت دستی انجام می شد، الکترونیکی خواهد شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام به یکپارچه شدن بحث نظارت کمک می کند.

او در خصوص گرانی حبوبات و برنج گفت: در گذشته ارز ۴۲۰۰ تومانی به این نوع کالاها اختصاص داده می شد که اکنون برداشته شده  و تبدیل به نیمایی شده است.

احمدی در پاسخ به این سوال که بحث نظارت بر قیمت کالاها چه تاثیری دارد بیان کرد: مولفه های تشکیل دهنده قیمت کالا مختلف است که در قیمت گذاری همه آن‌ها احصا می شود. کالایی مثل حبوبات گران است اما با گران‌فروشی متفاوت است حبوبات قیمت ستاد تنظیم ندارد. ۱۰۰ قلم کالا روزانه در سامانه ۱۲۴ ثبت می شود.

او ادامه داد: قیمت ها در بازار باید متعارف باشد و ما هستیم که با واحدهای متخلف برخورد کنیم.

معاون سازمان حمایت تصریح کرد: در بدترین شرایط تحریم ها قرار داریم و نرخ ارز در  قیمت مایجتاج عمومی تاثیرگذار است.

رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات در این خصوص تصریح کرد: در بحث فراوانی و وجود کالا در بازار مشکلی نداریم اما گران‌فروشی در برخی اقلام وجود دارد.

او افزود: دستگاه های تصمیم گیر باید قبل از گران شدن کالاها، قیمت گذاری لازم داشته باشند و با نظارت  روند قیمت ها را در بازار کنترل کنند. به طور مثال در حوزه لبنیات، دیر اعلام کردن نرخ محصولات باعث سوء استفاده برخی شرکت ها و ضرر مصرف کننده‌ها شد.

رایگانی بیان کرد: طی چند ماه گذشته ستاد تنظیم بازار در بحث نرخ گذاری عملکرد بهتری داشته است. در حوزه مرغ مشکلات نهاده وجود داشته که با برطرف شدن  این موانع اکنون مرغ به نرخ مصوب نزدیک شده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات در خصوص تاثیر نرخ از بر قیمت کالاها گفت: با بالا رفتن قیمت دلار، قیمت اجناس بالا می رود اما با پایین آمدن آن، کالاها ارزان نمی شوند و این امر نشان می دهد نظارت لازم بر بازار وجود ندارد .

او ادامه داد: همه کالاها اتحادیه دارند و قیمت اجناس با رصد معمولی و پیگیری فاکتور خرید به راحتی قابل نظارت و پیگیری است.

 

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نرخ ارز تنظیم بازار گرانی کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۳۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی

به گزارش خبرنگار مهر، طرح کالابرگ الکترونیکی از سال قبل اجرا شده و برخی خانوارها به جای استفاده نقدی از یارانه تخصیص داده شده از سوی دولت، مبادرت به خرید ۱۱ قلم کالاهای اساسی شامل برنج، روغن، قند، شکر، حبوبات، مرغ، گوشت قرمز منجمد، شیر، پنیر، ماست، ماکارونی و گوشت مرغ، تعیین شده از سوی انستیتو ایران می‌کنند.

در این خصوص ۲۲۰ هزار فروشگاه، متصل به طرح بوده و افراد با مراجعه به این فروشگاه‌ها که برخی مربوط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بعضی فروشگاه شخصی هستند خدمات لازم را در خرید این اقلام اساسی ارائه می‌دهند.

در کنار یارانه عمومی و کالابرگ الکترونیکی، طرح «یسنا» (یارانه ویژه زنان باردار و شیرده) نیز از بهمن سال قبل در حال اجرا بوده که ماهانه ۴۰۰ هزار تومان به حساب سرپرستان خانوار در ۸ استان محروم به ازای مادران باردار و شیرده واریز می‌شود.

همچنین در این خصوص باید به یارانه کودکان اشاره کرد که به ازای هر کودک دارای سوءتغذیه در خانوارهای دهک اول تا پنجم مبلغ یک میلیون تومان و فرزندان مربوط به دهک‌های ششم و هفتم ۶۰۰ هزار تومان واریز می‌شود.

البته اقلام دو طرح اخیر با افزودن میوه و سبزیجات ۱۶ قلم است.

همراه با این خدمات جایزه تشویقی دولت که در طرح «فجرانه» ۲۲۰ هزار تومان بوده، به افراد مشمول یارانه اجازه می‌دهد تا به ازای خرید هر یک از ۱۱ کالای تعیین شده، جایزه تشویقی داشته باشند و از هر یک از کالاها خرید مازاد داشته باشند.

اما با وجود تاکید بر خرید ۱۱ قلم کالا به دلیل برخی ضعف‌های زیرساختی سرپرستان برخی خانوار یارانه مربوط به طرح فجرانه یا یسنا را برای خرید سایر اقلام مانند شوینده‌ها هزینه می‌کنند. این امر در فروشگاه‌های شخصی و کوچک متصل به درگاه کالابرگ الکترونیکی رخ می‌دهد و همچنین برخی فروشگاه داران خرد از طرح سوءاستفاده کرده و افراد را مجبور به خرید کالاهای بیشتر می‌کنند.

در این خصوص معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرده، به دلیل اینکه پایش ملی بر روی فروشگاه‌ها آغاز شده است، هم اکنون اجازه نداریم فروشگاه جدیدی را به طرح متصل کنیم.

کد خبر 6096995 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم