Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صفرعلی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکه ۸۰ درصد پرتفوی شرکت سرمایه گذاری هلال ایران، مربوط به پروژه‌های ساختمانی در املاک و مستغلات است، گفت: بر این اساس داشتن یک شرکت ساختمانی قوی برای انجام فعالیت‌های ساختمانی و عمرانی، می‌تواند به عملکرد بهتر منجر شود. در نظر داریم زمانی که پروژه‌های نیمه تمام را به اتمام رساندیم، دیگر فعالیت‌های اجرایی پروژه‌های جدید را به صورت مستقیم بر عهده نگیریم و این کار را به شرکت‌های زیر مجموعه و به خصوص شرکت ساختمانی هلال واگذار کنیم تا پروژه‌های ساختمانی را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای انجام کلیه پروژه‌ها، شامل پروژه‌های در حال اجرا، متوقف و تحویل نشده جمعاً نیازمند به تأمین مالی حدود یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی هستیم و امیدواریم از پتانسیل بازار سرمایه این بودجه تأمین شود. برآورد اولیه ما این است که پس از اتمام پروژه‌های مذکور، حدود ۵ هزار میلیارد تومان برای جمعیت هلال احمر آورده مالی داشته باشد. ایجاد سود و ارزش افزوده خوبی در این پروژه‌ها نهفته است که با برنامه ریزی و حمایت‌های لازم می‌توان این مهم را محقق کرد.

صفرعلی افزود: امیدواریم این پروژه‌ها در ساختار جدید سریع‌تر به نتیجه برسند و هلدینگ سرمایه گذاری هلال ایران هم با دغدغه‌ای کمتر به وظیفه اصلی خود که مدیریت و نظارت است رسیدگی کند. به همین منظور لازم است تا شرکت ساختمانی هلال از لحاظ فنی و عملیاتی قوی‌تر شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری هلال ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶ شرکت زیر مجموعه هلدینگ شرکت سرمایه گذاری هلال ایران است، افزود: کشت و صنعت هلال نیشابور، شرکت صنایع نساجی هلال، شرکت ساختمانی هلال، شرکت بازرگانی هلال، شرکت آب درمانی هلال فردوس و شرکت هلال گستر بناب از جمله شرکت‌هایی هستند که فعالیت‌های اقتصادی، بازرگانی و درمانی انجام می‌دهند.

وی درباره پروژه‌های ناتمام هلدینگ شرکت سرمایه گذاری هلال ایران، گفت: در مجموع ۱۳ پروژه در حالت نیمه تمام قرار دارد. البته پروژه‌های شیراز و لارستان به اتمام رسیده و وارد مرحله بهره برداری هم شده است اما هنوز گواهی پایان کار صادر نشده، به دنبال اخذ پایانه کار هستیم تا اسناد به خریداران تحویل داده شود.

صفرعلی به پروژه‌هایی با ۸۰ درصد پیشرفت کار اشاره کرد و افزود: پروژه‌های بیرجند، مهاباد و اردبیل حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و در تلاشیم تا این پروژه‌ها را تا پایان سال و اوایل آینده به نتیجه برسانیم.

وی افزود: پروژه ازگل و طالقانی، ۲ پروژه بزرگی هستند که در حالت توقف قرار دارند و برای انجام این ۲ پروژه منابع مالی بالغ بر یک هزار میلیارد تومان، نیاز است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری هلال ایران درباره املاک تحویل داده نشده پروژه‌های این شرکت، تاکید کرد: این پروژه‌ها شامل پروژه رشت، نور، بندرعباس، ارومیه، قزوین و فرمانیه تهران است و عمدتاً پروژه‌هایی است که شعب جمعیت هلال احمر در آنها مستقر بوده و بر اساس مصوبه شورای عالی جمعیت هلال احمر، هلدینگ شرکت سرمایه گذاری هلال ایران، موظف است تا محلی را برای این شعب اجاره کند تا پس از تخلیه املاک، پروژه مورد نظر آغاز به کار کند.

کد خبر 4978429

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران هلدینگ اقتصادی کسری بودجه وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شورای شهر تهران شهرداری تهران سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه حجاب و عفاف محسن حاجی میرزایی سربازی دستگیری سارق امداد رسانی سرهنگ نادر رحمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران شرکت ساختمانی پروژه ها برای انجام هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۵۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تقریباً بیش از حدود ۵۰۰ هزار کارگر بیمه هستند و بقیه بیمه نیستند و بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه، یک میلیون و سیصد هزار کارگر ساختمانی در کشور امروز لازم است.

علی بابایی کارنامی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : اصلاح ماده ۵ قانون کارگران ساختمانی، منابع بیمه این کارگران را شفاف کرده و دولت را موظف می‌کند که به صورت دوره‌ای گزارش درآمد و هزینه‌های این بخش را به مجلس ارائه دهد.

وی افزود :  تقریباً بیش از حدود ۵۰۰ هزار کارگر بیمه هستند و بقیه بیمه نیستند و بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه، یک میلیون و سیصد هزار کارگر ساختمانی در کشور امروز لازم است.

بابایی کارنامی اظهار داشت : طبق این قانون، درآمد کارگران ساختمانی از طریق فرمول مشخصی محاسبه می‌شود و دیگر نیازی به ارائه مدارک و مستندات اضافی نیست.

وی افزود : دولت موظف است آیین‌نامه اجرایی این قانون را به سرعت تدوین و ابلاغ کند.

بابایی کارنامی اظهار داشت : حساب رسمی درآمد نشأت گرفته از فرمول درآمدی منشعب پرونده ساختمان در تامین اجتماعی جدا شده است. این اقدام شفافیت لازم را ایجاد می‌کند و سازمان تامین اجتماعی موظف است هر سه ماه یکبار به مجلس گزارش دهد.

وی افزود :  در قانون جدید، تمهیداتی اندیشیده شده است که با کد ملی هر کارگر می‌توان به راحتی مشخص کرد که آیا او در زمره کارگران ساختمانی است یا خیر.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : حل مشکلات دیگر کارگران ساختمانی مانند ایام بیماری و غرامت بیکاری در دستور کار مجلس دوازدهم قرار خواهد گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد