Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجملات و تشریفات از مهمترین موانع ازدواج جوانان بود که با آمدن کرونا این پدیده‌ها کمتر و تمایل به ازدواج آسان ‏در بین زوج ها و خانواده ها بیشتر شده است‎.‎

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، وقتی بله را گفتند در ذهنشان برپایی جشنی بزرگ با مهمانانی زیاد تداعی می کردند، تنها پسر و اولین دختر خانواده بودند و همه آرزوی دیدن جشن عروسی آنها را داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تاریخ روز جشن خود را در تقویم انتخاب و همه می دانستند که یکم مردادماه همزمان با سالروز ازدواج حضرت امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) باید خود را آماده مراسمی باشکوه می کردند که به یکباره میهمانی ناخوانده از راه رسید. و همه چیز را بر هم زد.

کرونا ویروسی که علی رغم حضور 6 ماهه اش اما عزمی برای رفتن ندارد و هر روز دامنه وجودش را گسترش می دهد؛ حالا این عروس و داماد که تمایلی برای بازگویی نام خود در این گزارش ندارند، راه طولانی در پیش داشتند تا اول با آرزوهای دل خود کنار و بر آن سرپوش گذارند و بعد اینکه خانواده ها را راضی به عدم برگزاری مراسمی ساده و بدون مهمان کنند.

این زوج که داماد شاغل نیروی انتظامی در استان تهران و عروس دانشجوی ترم آخر رشته حسابداری است با کمک یکدیگر چون می دانستند کرونا به این زودی عزم رفتن ندارد و با کوچکترین دورهمی آنان احتمال ابتلای عزیزانشان به این ویروس بالا می رود، تصمیم گرفتند به خانواده ها بگویند قرار است هزینه مراسم عروسی شان را برای دوستانشان که مدت هاست به علت عدم تامین جهیزیه راهی خانه بخت نمی شوند صرف کنند.

اگر چه هر دو منتظر مخالفت خانواده ها بودند اما آن طور که پیش بینی می کردند، نشد و والدین این دو زوج هم در این راه فرزندانشان را همراهی کردند تا دعای خیر دیگران باقیات و صالحات برایشان شود.

شیوع ویروس کرونا این موجود نامرئی علی رغم تمام خسارت و خرابی هایی که بر جای گذاشت اما باعث نمایان شدن زوایای دیگری از زندگی مردم شد، مردمی که با تغییر روحیات و رفتار خود دل از برپایی مراسمات مجلل واشرافی در تالارها کنده و به ازدواج ساده و آسان روی آوردند تا علاوه بر خود؛ لبخند را بر لبان نیازمندان هم حک کنند.

داماد گزارش ما با بیان اینکه کنار آمدن با این موضوع چندان ساده نبود چون من و همسرم برنامه های زیادی برای برپایی مراسم در ذهن داشتیم، گفت: قرار بود فامیل هایمان از زابل، مشهد، تهران و شمال همه بعد از مدت ها دور هم جمع و بساط شادی برپا باشد؛ بر این اساس ابتدا خواستیم در یک باغ یا خانه پدر همسرم مراسم را برپا کنیم که بعد دلمان راضی نشد برای خوشحالی ما دیگران داغدار شوند.

وی ادامه داد: من و همسرم حدودا 16 ماه است عقد کرده ایم و برای امروز تمام برنامه هایمان را چیده و حتی تالار هم رزرو کرده بودیم که قسمت نشد، حالا با این تصمیم دونفره هم خودمان راهی خانه مشترک شدیم هم اینکه دو نفر از دوستانمان با تامین برخی از جهیزیه شان توانستند راهی خانه بخت شوند و به آرزویشان برسند.

در عین سادگی هم می توان خوشبخت بود

مهسا کریمی، یک روانشناس عمومی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه پایان کرونا مشخص نیست، گفت: باید همگان یاد بگیریم با شادی‌های ساده‌تر و کم هزینه تر هم می‌توان زندگی کرد.

وی بیان کرد: کرونا ویروس در کنار تمام بدی هایی که دارد به ما یادآوری کرد در عین سادگی هم می توان خوشبخت بود، حالا در چنین شرایطی که مشخص نیست این ویروس چه زمانی از بین می رود حتی اگر مشکل مالی هم نداشته باشیم باید این موضوع را به عنوان یک واقعیت بپذیریم و برای ایجاد تغییر تلاش کنیم.

این روانشناس با تاکید بر این مطلب که کرونا تشریفات زائد در برگزاری مراسم عروسی و آغاز زندگی زناشویی را از بین برد، افزود: یکی از مهمترین دلیل ازدواج جوانان و افزایش سن ازدواج تجمل‌گرایی و برگزاری مراسم‌های تشریفاتی در برخی خانواده‌ها بود که شیوع کرونا ویروس یک فرصت به منظور تغییر سبک زندگی و تشکیل خانواده به دور از تجمل‌گرایی را به همه نشان داد همانطور که امروز می بینیم بسیاری از زوج‌های جوان بدون برگزاری مراسمات تشریفاتی زندگی مشترک خود را آغاز و راهی خانه بخت می شوند.

کریمی خاطر نشان کرد: کرونا با تمام سختی هایی که برای جامعه در برداشت اما باعث شد برخی از آداب و رسوم دست و پاگیر که مانع ازدواج جوانان بود از صحنه خارج و نادیده گرفته شوند و جوانان با خیالی آسوده تر زندگی مشترک را آغاز می کنند.

 ناگفته نماند این روزها زوج های زیادی در سیستان وبلوچستان هستند که به دور از هر گونه تجملاتی زندگی مشترک خود را آغاز می کنند.
 


  برگزاری عروسی زوج مدافع سلامت زابلی به شیوه‌ای قابل تقدیر

کامران شهرکی تکنیسین فوریتهای پزشکی زابل و فاطمه خواجه علی پرستار بیمارستان سینا زابل، زوجی که در ابتدای شیوع کرونا ویروس مراسم ازدواج خود را به تعویق انداختند، اکنون نیز به دلیل ادامه یافتن این ویروس منحوس از برگزاری مراسم جشن عروسی خودداری کرده و تمام هزینه را به نیازمندان هدیه دادند.

متن کارت عروسی این زوج را بخوانید: گرچه بی حضور دوستان این محفل شور و شوق ندارد اما به دلیل شیوع کرونا ویروس و حفط سلامتی شما دوستان عزیزمان ، بر آن شدیم که از برگزاری جشن عروسی خود صرف نظر کرده و هزینه شادی این مجلس را نذر لبخند خانواده های نیازمندی کنیم که چشم به راه کمک های ما هستند، امیدواریم این عمل خداپسندانه را بپسندید و دعای خیرتان بدرقه زندگیمان باشد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برگزاری مراسم کرونا ویروس خانواده ها راهی خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۵۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه