Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، نایب رئیس اول مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، یکم مرداد) گفت: متأسفانه سال‌هاست که در حوزه ازدواج دچار مشکلات عدیده‌ای هستیم و در دو دهه قبل در همین مجلس شورای اسلامی قانون تسهیل ازدواج جوانان به تصویب رسید با این رویکرد که وصلت مقدس جوانان را آسان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: متأسفانه این طرح در پستوی سازمان‌های مختلف خاک می‌خورد و علی‌رغم پیگیری مجالس گذشته و گزارش‌های نظارتی که در این حوزه تهیه شده، آثار عملی در این حوزه پیدا نشده است. با تذکرات مکرر و مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب در حوزه برطرف کردن موانع فرزندآوری نزدیک به یک دهه است که مجلس تلاش کرده در حوزه آسان کردن فرزندآوری و فرزندپروری قانونی را تصویب کند، اما این موضوع به دلیل آنکه شاید مجلس کمی در عزم خود جدی نبوده و دولت‌ها در تأمین بار مالی مشارکت نداشتند به جایی نرسید.

نایب رئیس اول مجلس ادامه داد: ما امروز ۱۲ میلیون جوان در سن ازدواج داریم که باز متأسفانه نزدک به یک و نیم میلیون نفر آن‌ها در آستانه تجرد قطعی هستند، بنده به نوبه خود امیدوار بوده و تلاش می‌کنم و البته مطمئنم که جمع همکاران ان‌شاء‌الله به دلیل صحبت‌های اخیر حضرت آقا که به این موضوع تأکید داشته‌اند حتماً مجلس یازدهم باید برای این مسئله جدی و ملی فکری کند.

او گفت: خبر دارم که جمعی از همکاران اقدامی را شروع کرده‌اند و امیدوارم که با همکاری و هم‌گامی همه دوستان بتوانیم کاری مؤثر را در جهت رفع موانع ازدواج و آسان سازی تشکیل خانواده و پایدارسازی آن و همچنین کاهش طلاق و کمک به فرزندآوری گامی برداریم باید بستری به وجود بیاید که جوانان ما علاقه پیدا کنند تا خانواده تشکیل دهند.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: تمایل به فرزندآوری طبق تحقیقات صورت گرفته نزدیک به ۳ فرزند است و وظیفه دولت و مجلس است که این مسیر را برای مردم آسان کنند تا جامعه به خواست قلبی خود برسد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم قاضی زاده هاشمی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

به گزارش خبرگزاری مهر، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 6093712 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت