Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-دکتر آمیتیس رمضانی استاد تمام بیماری های عفونی ، مدیر گروه تحقیقات بالینی انستیتو پاستور ایران ، دبیر انجمن متخصصین بیماری های عفونی کشور و عضو هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور با حضور در برنامه در انتهای الوند از شبکه دو سیما در مورد بیماری کرونا صحبت کرد.

در ادامه مهترین بخش های گفت و گوی  دکتر رمضانی را می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

♦کرونا در بدن هر فرد واکنش متفاوت نشان می دهد؛ با ویروسی مواجهه هستیم که جدید است و هنوز مشخصات کامل مسائل مربوط به آن را به طور کامل نمی دانیم.

♦این ویروس در بدن انسان علائمی را ایجاد می کند که هنوز برای پزشکان مشخص نشده است که به چه علت سیستم ایمنی بدنی هر فردی در برخورد با این ویروس شکل های مختلفی را نشان می دهد.

♦وقتی فردی مبتلا می شود در فاز اول واکنش خفیف دارد و بعد از آن واکنش های دیگر نشان می دهد و به مرحله نهایی می رسد.

♦بدترین و شدید ترین شکل بیماری در افرادی مشاهده شده است که مشکل ریوی داشته اند اما چون این ویروس هیچ نشانه ثابتی ندارد نمی توان گفت مرگ و میر فقط برای عده خاصی از افرادی است که بیماری زمینه ای دارند.

♦از اول ایمن بیماری گفته شد که سیستم ایمنی بدن حرف اول را می زند ور مقابله با بیماری وقتی بدن در حال نسان دادن واکنش است هر چقد طوفان ایمنی یا التهابی فرد بیشتر باشد علائم در فرد بیمار شدیدتر است .

♦شدت بیماری در فرد مبتلا قابل پیش بینی نیست؛  این بیمار هیچ ربطی به سن افراد ندارد، زیرا در فردی شدت آن به قدری زیاد است که باعث مرگ وی می شود و در فردی دیگر کاملا ملایم خود را نشان می دهد.

♦هنوز نمی دانیم که چرا سیستم ایمنی بدن در فردی این چنین با ویروس کرونا مقابله می کند و در بدنی دیگر مقابله نمی کند.

♦با خوردن هیچ مواد غذایی نمی توان به از بین بردن این بیماری کمک کنیم، تنها ویتامین برای افرادی که ویتامینD کم دارد حتما باید مصرف کند تا این کمبود از بین برود اما به بدن نمی توان ویتامین اضافه وارد کرد.

♦تغییر جهش ژنتیکی این بیماری در اروپا آغاز شد، در نتیجه باعث شد با دو ویروس متفاوت مواجهه شویم.

♦امکان مبتلا شدن فردی که ویروس کرونا را شکست داده اند وجود دارد، شواهد نشان داده است که آنتی بادی ها بعد از 2 الی 3 ماه از بین می رود .

♦ویروس جهش یافته از نظر سرایت بیشتر از قبلی است، مقدار ویروسی که در بدن فرد مبتلا ایجاد می کند نیز خیلی بیشتر از قبلی است.

♦میزان کشندگی در ویروس جهش یافته بیشتر نشده است؛ اما میزان مریضان بدحال زیاد تر شده است.

خبرنیوز

♦هنوز محققان به این نتیجه نرسیده اند که علت افزایش مرگ و میر در مبتلایان چیست.

♦راه های انتقال یا قطرات تنفسی است یا از طریق هواست اما هنوز مشخص نیست کدام بیشتر است مشخص نشده،

♦بررسی های انجام شده از این ویروس مشخص شده است که ویروس تا 48 ساعت بر روی لباس زنده باقی می ماند، بر روی سطوح بیرونی ماسک بیش از 7 ساعت می ماند و از بین نمی رود کمترین زمان ماندگاری این ویروس روی کاغذ بوده که تا 4 ساعت زنده می ماند.

♦تولید واکسن کرونا زمان بر است؛ زمان تولید یک واکسن 12 تا 18 ماه است، با تلاش های انجام شده احتمال اینکه واکسن کرونا تا آخر سال جاری وارد بازار شود وجود دارد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت