Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@02:37:22 GMT

نوبت‌گیری8500 نوآموز کردستانی برای سنجش سلامت

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۹۴۶۷

نوبت‌گیری8500 نوآموز کردستانی برای سنجش سلامت

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان گفت: از آغاز فرآیند نوبت دهی (15تیرماه )تا کنون هشت هزار و500 نوآموز بدوورود به دبستان درسامانه سنجش سلامت وآمادگی تحصیلی نوبت گیری شده و از پنجم مردادماه با مراجعه به پایگاه‌ها ارزیابی خواهند شد.

خلیل رنجبر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: پیش بینی می‌شود در برنامه سنجش امسال بالغ بر 28 هزار نوآموز شرکت نمایند به همین منظور 16 پایگاه سنجش برای اجرای بیست وششمین دوره برنامه سنجش سلامت وآمادگی تحصیلی  نوآموزان بدوورود به دبستان  در سطح استان نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از آغاز فرآیند نوبت دهی (15تیرماه )تا کنون هشت هزار و500 نوآموز بدوورود به دبستان درسامانه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوبت گیری شده‌اند، افزود: نوآموزان از پنجم مردادماه با مراجعه به پایگاه‌ها ارزیابی خواهند شد.

سنجش و مداخله بهنگام گامی مؤثر در ارائه خدمات بهینه آموزش وتوانبخشی است

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان اظهار داشت: انتخاب نیروهای باتجربه و متعهد دراجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی بعنوان اولین گام در آغاز آموزش و پرورش دانش‌آموزان است که ازمهم ترین اقدامات آموزش و پرورش با نیازهای ویژه استان قبل از اجرای برنامه سنجش به شمار می‌رود.

دبیراجرایی ستاد سنجش استان با بیان اینکه 14 نفر آزماینده تخصصی هوش استان در این دوره آموزش – توجیهی شرکت کرده‌اند، تأکید کرد: مداخلات اولیه بیانگر یک نظام حمایتی آموزشی است که تلاش دارد به کودکانی که در زمینه رشد جسمی، حسی، شناختی یا مهارت‌های لازم برای خودیاری تأخیر دارند خدمات حمایتی، توانبخشی و آموزشی ارائه دهد.

رنجبر گفت: نوآموزان بدو ورود به دبستان در زمینه‌های مختلف جسمی وهوشی در دو مرحله اولیه (غربالگری) و تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفته و بر اساس نتایج ارزیابی علاوه بر شناسایی مشکلات ذهنی، جسمی و رفتاری نوآموزان نسبت به تعیین جایگاه آموزشی آنان اقدام می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: آزمایندگان باید در تشخیص بهره هوشی و اجرای تست دقت لازم را داشته باشند و با ارائه خدمات مشاوره‌ای به والدین در راستای رفع مشکلات جسمی، حسی و ناتوانی‌های رشدی نوآموزان در فرآیند آموزش نقشی اثر بخش داشته باشند.

رنجبر خاطر نشان کرد: در این دوره آموزشی – توجیهی آشنایی با آزمونASQ ، لی تر، وکسلر پیش دبستانی، وکسلر ویرایش دوم و چهارم، نحوه نمره گذاری، تعیین نقطه برش، بررسی شیوه نامه ارزیابی، تشخیص ونحوه برقراری ارتباط با نوآموز جهت کاهش استرس برای انجام بهینه تست هوش ومواردی که باید درهنگام اجرا توسط آزمایندگان رعایت شود آموزش داده می‌شود. 

وی تصریح کرد: آزمایندگان تخصصی هوش مجوز نهایی خود را از سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور دریافت نموده و در دوره‌های مختلف باز آموزی شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت آموزش کردستان سنجش پرورش استثنایی آموزش و پرورش برنامه سنجش سنجش سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۹۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توضیحاتی درباره آخرین وضعیت طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی ارائه کرد. - اخبار سیاسی -

حجت الاسلام احمد حسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزشو تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح «الحاق موادی به قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استانها، شهرستانها و مناطق کشور»، گفت: این طرح به امضای 26 تن از نمایندگان رسیده بود که به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع و در این کمیسیون به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

وی افزود: طرح اصلاح تقویم آموزشی درجلسه علنی نیز به تصویب رسیده اما هنوز برای تایید به شورای نگهبان ارسال نشده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره اهداف تدوین این طرح گفت: این طرح مربوط به تغییر تقویم آموزشی مدارس و گرفتن زمان‌های اضافه و افزایش بهره وری کلاس‌های درس است، همچنین هدف از این طرح افزایش بازدهی و کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان است.

حجت الاسلام فلاحی درباره یکی از مفاد این طرح بیان کرد: در صورتی که مصوبه مجلس به تایید شورای نگهبان برسد، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا مشخص کرده بود ملغی می‌شود و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه به شرایط مختلف آب و هوا داده می‌شود، مثلا مدارس در مناطق سردسیر در نیمه و یا دهه پایانی شهریور ماه و در مناطق گرمسیر از اوایل و نیمه مهر ماه سال تحصیلی آغاز می‌شود.

نماینده همدان در مجلس بیان کرد: درصورت  ارسال این مصوبه به شورای نگهبان و تایید آن از سوی شورا و ابلاغ قانون به دستگاه‌های مربوطه، تقویم آغاز سال تحصیلی از امسال در مناطق مختلف تغییر می‌کند.

متن کامل طرح به شرح ذیل است:

ماده 1 ـ شورای‌عالی آموزش و پرورش موظف است با همکاری وزارت آموزش و پرورش ظرف مدت حداکثر دو سال با رعایت «اصول زمان آموزش» در مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر مبنای اهداف، محتوی و برنامه آموزشی هر پایه تحصیلی نسبت به تعیین و تصویب چهارچوب‌های کلان مدیریت زمان آموزش و تقویم مدارس مشتمل بر موارد زیر اقدام کند:

الف ـ تعیین تعداد روزهای فعالیت آموزشی مدارس به‌تفکیک دوره و پایه

ب ـ تعیین چهارچوب کلی برای تقویم آموزشی معلمان و کارکنان (به‌تناسب دوره تحصیلی)، تعیین میزان ساعات موردنیاز برای فعالیتهای آموزشی و یادگیری به‌تفکیک دوره، پایه، درس، فعالیت تعیین برنامه‌های ثابت مدارس همانند محدوده زمانی برگزاری امتحانات نهایی کشوری

ماده 2 ـ شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها موظفند بر مبنای چهارچوب کلان مصوب شورای‌عالی آموزش و پرورش و متناسب با پیشنهاد شورای آموزش و پرورش شهرستانها نسبت به تصویب زمان آغاز و پایان سال تحصیلی و تعیین تعطیلات فصلی و منطقه‌ای اقدام کنند. تعیین زمان امتحانات نهایی و هماهنگ استانی در هرسال تحصیلی در این شورا به تصویب می‌رسد.

تبصره ـ در تعیین آغاز و پایان سال تحصیلی و دیگر تعطیلات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که حتی‌الامکان آغاز آنها در روز ابتدائی هفته و پایان آنها در روز انتهائی هفته قرار گیرد.

ماده 3 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان موظف است در قالب چهارچوب‌های کلان مصوب شورای‌عالی آموزش‌ و پرورش نسبت به تصویب روزهای فعالیت مدارس در هفته، تعیین ساعت شروع و پایان فعالیت مدارس در هرروز اقدام و مصوبات مربوط را حداقل سه ماه قبل از آغاز سال تحصیلی به مناطق و مدارس ابلاغ کند.

ماده 4 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان می‌تواند در مورد تعطیلات منطقه‌ای و فصلی، آغاز و پایان سال تحصیلی به شورای آموزش‌ و پرورش استان پیشنهاد ارائه کند.

ماده 5 ـ شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان در مورد تغییر تعطیلات تابستان و شروع و پایان سال تحصیلی با رعایت چهارچوب‌های کلان تصمیم‌گیری نماید.

ماده 6 ـ در مواقع ضروری و پیش‌بینی‌نشده برای تصمیمگیری در مورد تعطیلی یا بازگشایی مدارس، جلسه شورای آموزش و پرورش (استان و شهرستان) به‌صورت مجازی تشکیل و مصوبات شورای مذکور از طریق دبیر یا رئیس شورا ابلاغ می‌گردد.

ماده 7 ـ قانون بازگشایی مدارس در اول مهرماه هر سال مصوب 1376,06,18 و بند «2» ماده (4) قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استان‌ها، شهرستان‌ها و مناطق کشور مصوب 1372,10,26 با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو می‌گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲۱ هزار نوآموز اردبیلی مورد سنجش قرار می‌گیرند
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • برگزاری آزمون اختصاصی برای ۶۰ داوطلب جامانده از کنکور/ تعداد متقلبان کنکور امسال اعلام شد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل