Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر گروسی روز چهارشنبه در جلسه شورای حفاظت از حقوق بیت المال آذربایجان‌غربی با اشاره به اهمیت و ارزش طرح جامع حدنگار اضافه کرد: یکی از فواید اجرای حدنگار ایجاد پایگاه واحد اطلاعاتی در خدمات رسانی مطلوب درون و برون سازمانی است. 

وی ادامه داد: ایجاد زیر ساخت‌های سرزمینی با هدف تضمین سرمایه‌گذاری در اراضی ملی و همچنین اعتمادسازی و حصول اطمینان در معاملات و تشخیص آسان منابع ملی از املاک شخصی مردم برای دستگاه‌های مسوول به خصوص دستگاه قضایی از دیگر فواید طرح کاداستر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای حفاظت از حقوق بیت المال آذربایجان‌غربی گفت: اجرایی شدن طرح جامع حدنگار، مطالبه روسای قوای سه گانه است و ادارات متولی از جمله اداره کل ثبت اسناد و املاک، منابع طبیعی، جهادکشاورزی و اداره کل راه و شهرسازی وظایف و تکالیف مضاعفی بر عهده دارند. 

گروسی ادامه داد: اجرای طرح کاداستر موجب ثبت اسناد مالکیت ملی می‌شود و برای توسعه ادارات بسیار حائز اهمیت است. 

وی بیان کرد: همچنین در مواقع ضروری یا در حوادث و بلایای طبیعی وجود کاداستر می‌تواند در احقاق حقوق عامه و حقوق بیت المال تاثیر چشم‌گیری داشته باشد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و دبیر شورای حفاظت از حقوق بیت المال نیز از ادارات خواست تا اراضی و املاکی که سند ندارند را در سریع ترین زمان نسبت به اخذ سند کاداستر و اداراتی که سند دفترچه ای برای املاک خود دارن،د نسبت به تغییر آن به سند تک برگ (کاداستر) اقدام کنند.

در ادامه جلسه مدیر کل ثبت اسناد و املاک آذربایجان‌غربی گزارش مفصلی از روند اجرای طرح حدنگار ارائه و مدیران کل استانی حاضر در جلسه نیز گزارشی از اقدامات خود ارائه کرد.

برچسب‌ها دادگستری آذربایجان غربی ارومیه كاداستر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری آذربایجان غربی ارومیه كاداستر دادگستری آذربایجان غربی ارومیه كاداستر آذربایجان غربی حقوق بیت المال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۰۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • دستگیری یکی عضو شورا و رییس اداره دولتی این شهر
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد