Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید یزدان پناه در نشست خبری امروز (اول مرداد) که با هدف اطلاع رسانی پروژه مهر 1400-1399 برگزار شد، با بیان اینکه در سال تحصیلی پیش رو 357 هزار و 667 نفر در استان به مدرسه خواهند رفت، افزود: این تعداد در سال تحصیلی گذشته 351 هزار و 793 نفر بود.

یزدان پناه اظهار کرد: با احتساب دو شیفته بودن برخی از مدارس که البته تعداد آنها در کرمانشاه بسیار کم است و به سمت تک شیفته شدن اکثر مدارس پیش می‌رویم، 4300 مدرسه و 14 هزار کلاس درس برای پذیرش دانش آموزان آماده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدان پناه  با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: از نظر شرایط بیماری کرونا در هریک از وضعیت‌های قرمز، زرد یا سفید باشیم، سال تحصیلی را از 15 شهریور آغاز خواهیم کرد.

وی ادامه داد: برای هریک از وضعیت‌های قرمز، زرد و سفید سناریو مشخصی داریم و تلاش می‌کنیم از همه ظرفیت‌های آموزشی از جمله شبکه آموزشی شاد، شبکه استانی، خودآموزها و... برای آموزش دانش آموزان استفاده کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: اگر وضعیت استان قرمز باشد کلاس حضوری نخواهیم داشت و صرفا از ظرفیت‌های آموزشی دیگر مانند شاد، شبکه استانی و... استفاده می‌کنیم. اگر وضعیت زرد باشد فقط برای دروس تخصصی و آن هم با حضور یک در میان دانش آموزان و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کلاس‌ها حضوری خواهد بود و اگر هم وضعیت سفید باشد و به شرایط عادی برگردیم، اگرچه کلاس‌ها مانند گذشته به صورت حضوری برگزار می‌شود، اما شبکه شاد را نیز کنار نمی‌گذاریم و همچنان از ظرفیت آن استفاده خواهیم کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از برنامه ریزی برای ضدعفونی تمام کلاس‌های درس بر اساس مصوبه شواری آموزش و پروش استان هم خبر داد و افزود: قرار است دستگاه‌های مختلف مانند سپاه، ارتش، هلال احمر و ... در زمینه تامین مواد ضدعفونی کننده، تامین تجهیزات و نیرو به ما کمک کنند.

پوشش 88 درصدی "شاد" در کرمانشاه

وی در ادامه اشاره ای به وضعیت پوشش شبکه دانش آموزی شاد در استان کرمانشاه داشت و افزود: هم اکنون 88 درصد دانش آموزان استان عضو این شبکه هستند که از این نظر استان اول کشور هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه برای 12 درصد مابقی دانش آموزان نیز تدابیری مانند تامین مودم رایگان بر اساس تفاهم نامه وزارت اموزش و پروش و وزارت ارتباطات در برنامه است، خاطرنشان کرد: البته از این 12 درصد  فقط حدود چهار درصد گوشی تلفن همراه نداشتند و مابقی به دلایل دیگری به شبکه متصل نشدند.

یزدان پناه همچنین از حضور 100 درصدی مدیران مدارس استان در شبکه شاد و حضور 99 درصدی معلمان خبر داد و عنوان کرد: یک درصد معلمانی که به این شبکه متصل نیستند نیز باید در مدارس حضور داشته باشند و از امکانات مدرسه مانند کامپیوتر یا تبلت مدرسه استفاده کنند.

وی در ادامه از میزان اثرگذاری شبکه شاد در استان هم بر اساس نظرسنجی که از دانش آموزان، اولیا و معلمان انجام شده یاد کرد و ادامه داد: در نظرسنجی که از بیش از 2300 نفر در شهرها و روستاها و از همه مقاطع تحصیلی داشتیم، همه روش آموزش حضوری را بهترین و اثرگذارترین روش دانستند و پس از آن آموزش از طریق شبکه شاد را انتخاب کردند.

به گفته یزدان پناه، براساس این نظرسنجی بعد از برنامه شاد، به ترتیب تلویزیون، خود آموزها و رادیو بیشترین اثرگذاری را داشتند.

وی معتقد است، در شرایط کنونی استفاده ترکیبی از همه روش‌های آموزشی می‌تواند بهترین نتیجه را در آموزش داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پروش استان کرمانشاه یادآور شد: تنها نگرانی ما برای دانش آموزان پایه اول است که چون در سال آموزش پایه قرار دارند نیازمند آموزش حضوری هستند که در این زمینه هم راهکارهایی را پیشنهاد دادیم.

یزدان پناه تاکید کرد: البته آموزش های آنلاین برای خانواده‌های دانش آموزان کلاس اول را از نیمه مرداد و از طریق شبکه شاد آغاز خواهیم کرد.

اخذ شهریه ثابت از سوی مدارس غیرانتفاعی منعی ندارد

وی درباره وضعیت اخذ شهریه در مدارس با وجود شرایط بیماری کرونا نیز گفت: درباره مدارس غیردولتی از آنجایی که کار آموزش به هر حال به صورت مجازی انجام می‌شود اخذ شهریه ثابت منعی ندارد و قانونی است، اما  حق ندارند هزینه جانبی بابت اردو، برنامه‌های فوق العاده و ... اخذ کنند.

به گفته یزدان پناه، مدارس دولتی نیز حق گرفتن وجه ندارد، مگر والدین بخواهند به صورت داوطلبانه به مدرسه کمک کنند.

وی گرو نگه داشتن کارنامه در برابر اخذ پول در مدارس دولتی را کاری بسیار ناپسند دانست و گفت: در صورت مشاهده حتما با مسئولین مدرسه برخورد خواهد شد.

پیش‌بینی سنجش سلامت 32 هزار کلاس اولی

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از در حال اجرا بودن طرح سنجش سلامت دانش آموزان کلاس اولی استان هم خبر داد و گفت: این طرح اکنون در 40 پایگاه در سراسر استان در حال انجام است.

به گفته این مسئول، تاکنون سنجش سلامت برای نزدیک به 24 هزار دانش آموزان انجام شده و برآورد می‌شود تا 15 شهریور که کار سنجش سلامت ادامه دارد، نزدیک به 32 هزار دانش آموز سنجش  شوند.

یزدان پناه تاکید کرد: سنجش سلامت دانش آموزان با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی و با پذیرش روزانه فقط 20 نفر انجام می‌شود و در هر ساعت نیز تنها چهار دانش آموز پذیرش می شوند.

وی اضافه کرد: در مرحله بعد و از 15 شهریور، سنجش سلامت برای پیش دبستانی‌ها در برنامه است که البته تاکنون جزییات آن از سوی وزارت آموزش و پرورش مشخص نشده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه یادآور شد: این سنجش‌ها در چهار بخش هوش، بهداشتی، بینایی و شنوایی صورت می‌گیرد و برای حفظ سلامت دانش آموزان سنجش سلامت دندان حذف شده است.

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مدرسه دانش آموزان آموزش و پرورش استان آموزش و پرورش هلال احمر پوشش تلفن همراه والدین پول سلامت دانش آموز وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان پول مدرسه وزارت آموزش و پرورش مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه دانش آموزان یزدان پناه سال تحصیلی سنجش سلامت شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۲۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری