Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر ارتباط جامعه با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تدوین شاخص‌ها، دریافت اطلاعات قراردادها، تجزیه و تحلیل و مستندسازی وضعیت قراردادهای ارتباط با صنعت را از ارکان پایش و ساماندهی قراردادهای ارتباط با صنعت برشمرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدسعید سیف در یازدهمین نشست مشترک مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور با صنایع و دستگاه‌های اجرایی که صبح امروز (چهارشنبه) به صورت مجازی در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، با اشاره به گزارش پایش وضعیت قراردادهای سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ گفت: گزارش این قراردادها در وب‌سایت به نشانی industry.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

msrt.ir قابل رؤیت است و آخرین مهلت برای تکمیل و ارسال گزارش‌ها پایان تیرماه سال جاری بود که تاکنون بیش از ۲۵ دانشگاه و پژوهشگاه گزارش پایش قراردادهای خود را ارسال کرده‌اند.


مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم درخصوص امریه‌های ارتباط جامعه و صنعت گفت: در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹، چهار اعزام در دی و اسفند ۹۸ و اردیبهشت و تیر ۹۹ داشته‌ایم که در مجموع ۱۳۷ امریه جذب و تعداد ۶۹ مؤسسه از سهمیه‌ها استفاده کرده‌اند.


وی در زمینه توسعه دوره‌های مهارت‌افزایی اظهار کرد: شناسایی سازمان‌ها و مراکز تخصصی مناسب برای مشارکت در این حوزه، تدوین روش‌های همکاری و اقدامات اجرایی در سطح استان، همکاری با سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی جهت مشارکت در برگزاری دوره‌ها و دریافت و ثبت اطلاعات و اطلاع‌رسانی مناسب به وزارت عتف از اهداف توسعه این دوره‌ها به شمار می‌رود.


دکتر سیف با اشاره به اقدامات مناسب جهت اجرای طرح رصد اشتغال گفت: شناسایی فارغ‌التحصیلان و دریافت اطلاعات مورد نیاز وضعیت اشتغال آنها، ثبت اطلاعات اشتغال فارغ‌التحصیلان در سامانه مپفا، مستندسازی و تجزیه و تحلیل وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان، تدوین و اجرای برنامه‌های مورد نیاز جهت بهبود وضعیت اشتغال آنها و شناسایی ظرفیت‌های اشتغال منطقه و استان از اقدامات انجام شده در این راستاست. 


وی در خصوص وظایف مراکز هدایت شغلی و کاریابی‌های تخصصی افزود: خدمات کاریابی، ارائه خدمات مشاوره، توسعه و بهبود دوره‌های کارآموزی، توسعه دوره‌های مهارت‌آموزی، امور مربوط به بیمه بیکاری، برگزاری نمایشگاه‌های کار و معرفی افراد کارآفرین به مراکز از جمله وظایف این مراکز است.


دکتر سیف در زمینه حمایت از طرح‌های مزیت استانی و جهش تولید خاطرنشان کرد: در بخش طرح‌های مزیت استانی حدود ۶۰ طرح تا ۳۱ تیرماه دریافت شد که ۲۴ طرح در لیست اولویت‌های بنیاد ملی نخبگان قرار گرفت و در بخش طرح‌های جهش تولید ۴۵ طرح دریافت و ۱۲ طرح در لیست اولویت‌های بنیاد ملی نخبگان قرار گرفته است.


مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم درخصوص وظایف دانشگاه‌ها در راستای طرح‌های مزیت استانی افزود: همکاری مجموعه دانشگاه در اجرای طرح مزیت استانی، برگزاری جلسات با حوزه‌های مرتبط با طرح، فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی و کارآموزی دانشجویان، همکاری با پارک‌های علم و فناوری و استانداری و ارسال گزارش مستمر از فعالیت‌ها برای دفاتر ارتباط با صنعت و بنیاد ملی نخبگان از وظایف دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها است.


وی در ادامه سخنان خود در مورد همکاری مشترک با سایر سازمان‌ها عنوان کرد: همکاری مشترک با سازمان حفاظت محیط زیست جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های نرم‌افزاری و آزمایشگاهی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در مسیر کاهش چالش‌های زیست محیطی و طرح‌ریزی برای تدوین و اجرای مناسب طرح مپسا یعنی مدیریت آلایندگی‌های زیست محیطی انجام شد و همچنین همکاری‌های مشترک با شرکت ایران خودرو جهت توسعه محصولات این شرکت با رویکرد فناورانه از دیگر همکاری‌های مشترک به شمار می‌رود.


بر اساس اعلام وزارت علوم، دکتر سیف در پایان با اشاره به فعالیت‌های اصلی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت گفت: فعالیت‌ها در دو بخش فضای مجازی و هماهنگی جلسات انجام می‌شود که در حوزه فضای مجازی انعکاس اخبار و اطلاع‌رسانی در خصوص نشست‌های ارتباط دانشگاه با صنعت انجام شد و در هماهنگی جلسات نیز هماهنگی‌های اولیه و اطلاع‌رسانی در مورد جلسات ارتباط با صنعت صورت گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم ايران خودرو ارتباط با جامعه و صنعت صنعت وزارت علوم ارتباط با صنعت دفتر ارتباط مزیت استانی دانشگاه ها دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۳۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد

رضا شعبان‌نژاد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا از آغاز رویداد صدرا با حضور  ۶۰ شرکت در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ این رویداد صدرا با شعار صنعت، دانشگاه، راه اشتغال و برای اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان و با حضور فعال نمایندگان صنایع بزرگ در دانشگاه به‌منظور مصاحبه، جذب و استخدام دانشجویان و دانش‌آموختگان توانمند برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف رویداد صدرا ارتباط دانشگاه با صنعت، اشتغال آفرینی، استفاده از دانشجویان به‌عنوان کارآموز و کارورز، افزایش مهارت‌های شغلی، آشنایی دانشجویان با چالش‌های واقعی صنعت، تبدیل ایده‌های علمی به محصولات صنعتی و تجاری، حمایت مالی صنایع از پایان‌نامه‌ها است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا گفت: با توجه به شعار سال و توسعه مقام معظم رهبری بر اشتغال و راهبرد‌های کلان دانشگاه و پیشبرد دانشگاه به سوی فعالیت‌های دانش‌بنیان، فناورانه و ارتباط مؤثر بین دو گروه صنعت و دانش‌آموختگان این نمایشگاه برگزار می‌شود.

شعبان‌نژاد عنوان کرد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا در راستای برگزاری رویداد صدرا برای مشارکت هر چه بیشتر صنایع با شهرک‌های صنعتی اشتهارد، آراسنج، پاسارگارد و شهرک صنعتی‌های حومه چندین جلسه برگزار کرده و با دعوت از صنعتگران بر لزوم ارتباط بین دانشگاه و صنعت برای پیشبرد ایران تأکید کرد همچنین با حضور در ادارات سطح شهر و مسئولان شهری و مدارس در ارتباط با هماهنگی دانش‌آموزان و قشر‌های تحصیل‌کرده برای بازدید از نمایشگاه و گرفتن ایده‌های شغلی و ورود به صنعت تأکید شده است.

بازدید وزیر کشور از غرفه واحد بوئین‌زهرا در نمایشگاه ایران اکسپو

در راستای شناسایی فرصت‌های صادراتی ایران و ارائه محصولات تولیدی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین‌زهرا در ششمین نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضوری فعال دارد. بازدید وزیر کشور از غرفه این واحد دانشگاهی و آشنایی با محصولات تولیدی آن از اتفاقات مهم این رویداد بین‌المللی به شمار می‌رود. رایزنی با صاحبان صنایع و شناساندن ظرفیت‌های واحد بوئین‌زهرا  از دیگر اهداف واحد بویین‌زهرا است.

به گزارش آنا، نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو از تاریخ ۸ الی ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد