Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید نمکی، بعد از ظهر چهارشنبه در نشست مجازی با وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی، افزود: از سازمان جهانی بهداشت به دلیل پشتیبانی فنی از کشورهای عضو در مبارزه با کووید ۱۹ و همچنین پیگیری همزمان پیشرفت به سوی اهداف سه میلیاردی که بسیار حائز اهمیت است، قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: اطلاعات اولیه نشان می‌دهد که پوشش ایمن سازی، تشخیص سل، HIV و ایدز و مراقبت از بیماران مبتلا به بیماری‌های غیر واگیر از جمله برخی خدمات پیشگیری، درمانی و توانبخشی تحت تأثیر این بیماری قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمکی گفت: گزارش اخیر مشترک سازمان جهانی بهداشت و یونیسف هشدار می‌دهد که پوشش واکسیناسیون به دلیل پاندمی کووید ۱۹ کاهش چشم‌گیر و نگران کننده‌ای داشته که به دلیل اختلال در دریافت و ارائه خدمات واکسیناسیون به دلیل کووید ۱۹ اتفاق افتاده است.

وزیر بهداشت افزود: ادامه این روند، نه تنها باعث عدم دست‌یابی به اهداف GPW-۱۳ بلکه شاهد نتایج معکوس در بسیاری از شاخص‌های بهداشتی از جمله پوشش واکسیناسیون، مراقبت از خانواده، بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و…، نیز می‌شود. بنابراین از کشورهای عضو می‌خواهم روی تقویت ظرفیت سیستم بهداشت و درمان با اولویت مراقبت‌های بهداشتی اولیه، ارتقای همکاری بخش خصوصی و دولتی، توانمندسازی جامعه و سلامت در تمامی سیاست‌های خود سرمایه گذاری کنند. این سیاست‌ها از جمله راهبردهای اصلی جهت رسیدن به اهداف سه میلیاردی است.

وی بیان کرد: به عنوان وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران افتخار می‌کنم که اهداف سه میلیاردی را برای مبارزه با کووید ۱۹ اتخاذ کرده‌ایم. ما زمان فعالیت ۱۲۰۰ مرکز جامع سلامت را به ۱۶ یا ۲۴ ساعت رسانده‌ایم تا بتوانیم از دسترسی آسان و عادلانه مردم به خدمات ضروری بهداشتی و همچنین آزمایش و درمان بیماران سرپایی برای کاهش بار بیمارستان‌ها اطمینان حاصل کنیم. غربالگری از طریق تماس تلفنی، ویزیت در منزل و ارائه خدمات مورد نیاز، مداخلات در حال انجام برای شناسایی افراد در مراکز مراقبت‌های اولیه بهداشتی است.

نمکی گفت: در عین حال، ما همه تلاش‌های مشترک خود را برای از بین بردن مالاریا، حفظ اعتبار گواهینامه حذف سرخک و سرخجه و بسیاری از دستاوردهای دیگر ادامه می‌دهیم. همان طور که به تازگی تمام رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی دستور دادم تا برنامه ریزی‌های ویژه‌ای در این زمینه انجام دهند. ما همچنان کارآزمایی‌های بالینی، تولیدات بومی تمام داروهای کووید ۱۹ و در قالب چارچوب قوی برای تحقیقات و کارآزمایی واکسن را بر خلاف تحریم‌های یک‌جانبه غیرقانونی ادامه می‌دهیم.

وی اظهار کرد: توصیه می‌کنم به ارائه بیانیه مشترک سازمان جهانی بهداشت و یونیسف خطاب به رؤسای کشورها با تاکید بر اهمیت استمرار مراقبت از جمعیت در معرض خطر به ویژه تضمین پوشش بالای واکسیناسیون، مراقبت از خانواده، نظارت بر رشد و بیماری‌های غیرواگیر در کنار تلاش‌های فعلی برای مبارزه با کووید ۱۹ که در این رابطه، رؤسای کشورها به اهمیت سرمایه گذاری در پوشش همگانی سلامت و پیگیری پیشرفت در جهت اهداف سه میلیاردی تاکید کنند.

وزیر بهداشت ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت و یونیسف باید تبادل تجربه‌های بین کشورها، به ویژه نوآوری‌های مربوط به راهبردها و گزینه‌های ارائه خدمت پوشش همگانی سلامت برای مبارزه با کووید ۱۹ را تسهیل کنند و در عین حال سرمایه گذاری برای اجرای تعهدات جهانی برای ریشه کنی فلج اطفال در منطقه را تضمین کنند.

نمکی افزود: سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، صندوق جهانی گلوبال فاند، بانک جهانی و بانک توسعه اسلامی به همراه سایر سازمان‌های اقتصادی، باید به کشورهای با درآمد کم و متوسط جهت غلبه بر تنش‌های اقتصادی حاصل از همه گیری کووید ۱۹ و در عین حال تضمین دسترسی برابر به واکسن‌های کووید ۱۹ در چهارچوب COVAX (تسهیلات دسترسی به واکسن کووید ۱۹) یا سایر نوآوری‌های دو جانبه و چند جانبه کمک کنند.

وی بیان کرد: بار درگیر از حمایت‌های مدیر منطقه‌ای، مدیرکل و تمامی همکاران سازمان جهانی بهداشت برای ابراز همبستگی در مقابله با تهدیدات بهداشتی عمومی قدردانی می‌کنم.

کد خبر 4980828

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت سعید نمکی واکسیناسیون ویروس کرونا وزارت بهداشت ماسک طبی کووید 19 سازمان نظام پزشکی دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران دارو سازمان غذا و دارو فاصله گذاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران آزمایشگاه سازمان جهانی بهداشت و یونیسف مبارزه با کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله نظامی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه احتمالا منجر به «حمام خون» خواهد شد.

به گزارش ایسنا، تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: ما به شدت نگران این هستیم که عملیات نظامی گسترده اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه به حمام خون منجر شود و ضعف سیستم بهداشتی در غزه را افزایش دهد.

براساس گزارش المیادین، کشورهای اروپایی، سازمان ملل و آمریکا از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند طرح حمله به شهر رفح را کنار بگذارد اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم همچنان بر حمله به این شهر به بهانه از بین بردن حماس تاکید دارد.

به گفته ینس لارکه، سخنگوی دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل حمله به رفح علاوه بر تلفات انسانی به منزله یک ضربه قوی به روند کمک رسانی در سرتاسر نوار غزه است چرا که گذرگاه رفح در قلب عملیات بشردوستانه است.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، این سازمان و شرکای آن به شکل فوری برای ازسرگیری خدمات پزشکی تلاش می‌کنند اما سیستم پزشکی نمی‌تواند با افزایش مجروحان و شهدا در صورت انجام حمله به رفح تعامل داشته باشد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد سه بیمارستانی که در حال حاضر به صورت جزئی فعالیت می‌کنند در صورت حمله به رفح به سرعت از کار می‌افتند و استفاده از بیمارستان اروپایی در غزه نیز ممکن نخواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: در صورت وقوع عملیات اسرائیل در جنوب غزه ما مراکز پزشکی جدیدی را در مرکز و شمال غزه و یک بیمارستان میدانی جدید در رفح ایجاد می‌کنیم.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد مقادیر زیادی از تجهیزات پزشکی انبار شده در رفح را به یک انبار جدید در نزدیکی شمال غزه منتقل کرده است.

این سازمان خواهان آتش‌بس در غزه برداشتن موانع برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود