Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@21:39:54 GMT

توصیه های آیت‌الله علوی‌گرگانی پیرامون ازدواج

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۶۲۲۲

توصیه های آیت‌الله علوی‌گرگانی پیرامون ازدواج

آیت الله علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان به مناسبت سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) در پیامی در مورد سبک زندگی و ازدواج توصیه هایی ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، متن پیام  آیت الله علوی گرگانی به این شرح است:

قال علی علیه السلام من اتخذ قول الله دلیلا هدی الی التی هی اقوم

با تبریک و تهنیت سالروز ازدواج امیر المؤمنین علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها لازم میدانم نکاتی را خدمت جوانان، بانوان و ملت شریف ایران عرض کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جامعه اسلامی ما در شرایط خاصی قرار دارد چرا که وجود مشکلات عدیده اقتصادی و فشار زندگی بر مردم موجب ترس و وحشت قشر کثیری از جوانان، بانوان و مردان جامعه ما نسبت به آینده خود شده است.

 

لکن آنچه که بیش از همه نمود دارد و موجب نگرانی می باشد تغییر فرهنگ زندگی عمومی و غلبه برخی باورهای غلط در جامعه است. تغییر روحیه قناعت به تجمل گرایی، روحیه گذشت به منفعت طلبی ، روحیه مسئولیت پذیری به بی مسئولیتی در قبال دیگران، کمتر شدن حیا و عفت عمومی، موجب تغییر در سبک زندگی مردم شده است.

 

غلبه تفکرات غرب‌زده بر تفکرات اسلامی و توجه مردم به نگرش های غلط به بهانه مدرنیزه شدن و دوری از سنت‌های اصیل اسلامی، کم رنگ شدن فرهنگ قرض در جامعه و جایگزینی آن با فرهنگ سودجویی، کم توجهی به بزرگترها مخصوصا پدر و مادر و بی توجهی به نصایح آنها در برخی موارد، همگی موجب بروز مشکلات و گرفتاریها شده است.

 

متأسفانه در سالهای نه چندان دور نیز شعار فرزند کمتر زندگی بهتر که برگرفته از همان فرهنگ مدرنیزه و غرب زدگی است، سبب کاهش فرزندآوری و ایجاد خطرات جدی برای جامعه در چشم انداز بلند مدت شده است.

قطعا تغییر سبک زندگی با دستور العمل و بخشنامه محقق نخواهد شد و نیازمند عزم و اراده ملی و مردمی می باشد.

 

اینجانب در آستانه سالروز ازدواج دو نور نیّر و پاک، حضرت امیر المؤمنین علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها به تمامی جوانان و بانوان، پدران و مادران توصیه می کنم با اراده جمعی و توکل بر خدا و با سرلوحه قراردادن دستورات اصیل اهل بیت علیهم السلام، به سنت‌های اصیل اسلامی بازگشت کنند و به خانواده‌های عزیز نیز توصیه می‌کنم ‌با کم کردن فشار توقعات بر جوانان و سبک گرفتن مهریه و کاستن از مراسمات پر زرق و برق و برنامه های غیر ضرور زمینه ازدواج جوانان را فراهم آورند و به جوانان عزیز نیز توصیه میکنم با صبوری و توکل بر خدا و اصلاح سبک زندگی بر تشکیل خانواده ای پر امید و مؤمنانه همت گمارده و با فرزند آوری صحیح و تربیت فرزندانی صالح آینده خود و جامعه را تضمین نمایند.

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: سالروز ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س آیت الله علوی گرگانی ازدواج سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • سرمربی سپاهان مسلمان شد تا با بانوی گرگانی ازدواج کند
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران