Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ پژمان فتاح پور رئیس اداره حفاظت محیط زیست قصرشیرین گفت : با حفر ترانشه‌های متناسب با حجم زباله تولیدی و حصارکشی محل می‌توان از آلودگی محیط، تجمع حشرات و شیوع بسیاری از بیماری‌های عفونی منتقله از طریق حیوانات موذی و سگ‌های ولگرد و پرندگان در محل مراکز دفن وجود دارند جلوگیری به عمل آورد و در واقع با این کار می‌توان گام مفیدی در راستای حفظ سلامت شهروندان برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : با پیگیری‌های انجام شده در کارگروه پسماند و بهداشت قصرشیرین، شهرداری اقدام‌هایی را در راستای مکان یابی محل جدید جهت دفن زباله‌های شهرستان انجام داده که امید است به زودی شاهد ساماندهی این محل باشیم.

شهردار قصرشیرین افزود: به طور متوسط روزانه ۳۵ تن زباله در سطح شهرستان قصرشیرین تولید و جمع آوری می‌شود که انتخاب مکان مناسب برای دفن این میزان زباله تولید شده همواره از دغدغه‌های مدیران این شهرداری بوده است.

عباس کرمی افزود: آنچه در روش دفن بهداشتی زباله حایز اهمیت است مکان یابی بهینه یا انتخاب محل مناسب برای دفن است که مهمترین مرحله در فرایند مدیریت زباله به شمار می‌آید.

او ادامه داد: این شهرداری در این راستا اقدام به خاکپوشانی مستمر زباله‌های تخلیه شده در محل نموده است همچنین ضمن مکان یابی جدید جهت دفن زباله‌های شهری، مطالعات لازم برای راه اندازی واحد کمپوست زباله‌های خانگی به صورت منطقه‌ای برای دفع زباله‌های شهر‌های قصرشیرین، سرپل ذهاب، ریجاب و ازگله نیز صورت گرفته است که مقدمات این کار نیز در دست اقدام می‌باشد

شهردار قصرشیرین گفت: اکنون مشغول اجرای جاده دسترسی به این محل هستیم که با توجه به صخره‌ای بودن منطقه و نیاز به استفاده از دستگاه‌های سنگ شکن، اجرای این طرح زمانبر بوده، اما با تلاش و پیگیری هرچه تمام‌تر این مجموعه به زودی شاهد افتتاح و راه اندازی این سایت خواهیم بود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست آلودگی زیست محیطی زباله بیمارستانی پسماند بیمارستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی عصر سه‌شنبه در حاشیه نشست مشورتی شورای محیط زیست استان‌ها که به صورت وبینار و با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور برگزار شد؛ به خبرنگاران رسانه‌های جمعی استان اظهار کرد: براساس دستورات رئیس جمهور برای مدیریت پسماند و پیگیری جدی کارگروه‌های مربوطه امیدواریم با کمک اعضای شوراهای اسلامی شهرها که ناظر بر عملکرد شهرداران هستند، تفکیک از مبدا زباله جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در این نشست درخواست‌های محیط زیست کردستان مطرح شده‌اند، گفت: توسعه کسب و کارهای مدیریت پسماند، مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی و توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد فضای سبز و اجرای پروژه‌های محیط زیستی از جمله درخواست‌های ما در این نشست است.

حمیدی به جولان سگ‌های ولگرد به عنوان یکی از معضلات شهری اشاره کرد و افزود: افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد منجر به اجرا نشدن تفکیک از مبدا زباله است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با اشاره به اینکه زباله‌گردها به طور کاملاً غیر بهداشتی اقدام به تخلیه زباله از سطل‌های زباله می‌کنند، افزود: این مساله افزون براینکه به خوراک رسانه‌های معاند تبدیل شده عاملی برای انتقال بیماری و افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

حمیدی خاطرنشان کرد: کمتر از ۶۰ درصد جایگاه‌های پسماند در روستاهای استان دارای استاندارد و مورد تأیید است و از هزار و ۷۰۰ روستای استان ۸۰۰ روستا دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار هستند.

وی بیان کرد: جایگاه‌های زباله در استان بیشتر به محل تلنبار زباله تبدیل شده است و تا زمانی که مدیریت و ساماندهی این مهم در اولویت برنامه‌های شهرداران قرار نگیرد این مشکل حل نمی‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اضافه کرد: ۳۰ درصد زباله‌های تولیدی در استان قابلیت بازیافت هستند و بازیافت زباله باید از منازل آغاز شود که این اقدام مستلزم ایجاد بسترهای لازم است.

گفتنی است؛ کردستان جزو منطقه ۲ محیط زیست کشور (شامل استان‌های اردبیل، آذربایجان‌های غربی و شرقی، زنجان و قزوین) است و مباحث مهم هر استان جمع‌آوری شده و توسط رئیس منطقه در این وبینار بیان شد.

کد خبر 6086966

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • تخلیه ساکنان چهار مجتمع مسکونی - تجاری به علت گودبرداری غیراصولی
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها
  • تخلیه ساکنان چهار مجتمع مسکونی_تجاری به علت گودبرداری غیراصولی
  • تخلیه ساکنان ۴ مجتمع مسکونی تجاری در قزوین به دلیل گودبرداری
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است