Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سراغ همسر و برادر شهید قربانعلی امیدی رفتیم تا با جزئیات و خلق وخوی این شهید بزرگوار آشنا شویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهید قربانعلی امیدی در سی‌ام شهریور ماه سال 60 به دنیا آمد. وی از دوران کودکی و جوانی به ائمه اطهار(ع) و جلسات مذهبی علاقه بسیار داشت. شهید امیدی عضو فعال هیئت یا زهرا(س) شهرکرد بود و از مهرماه سال 80 به استخدام نیروی انتظامی شهرکرد درآمد و پس از 18 سال خدمت و سربازی نظام مقدس جمهوری اسلامی نهایتاً در 26 تیرماه سال 98 در درگیری با اشرار در روستای مسکوتان استان سیستان و بلوچستان مورد هدف قاچاقچیان اسلحه قرار گرفت و به عنوان شهید حافظ امنیت کشور در گلزار شهدای شهرکرد به خاک سپرده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سراغ خانواده این شهید بزرگوار رفتیم تا مخاطبان تسنیم بیشتر با خلقیات و جزئیات زندگی این شهید بزرگوار آشنا شوند.

در مرتبه اول پای صحبت‌هایی خانم دهقانی، همسر شهید قربانعلی امیدی، نشستیم. وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: متولد سال 1362 هستم و در 22 مرداد سال 88 زندگی مشترک با قربانعلی را آغاز کردم. بهمن سال 91 خداوند دختری به ما هدیه داد که نامش را زهرا گذاشتیم.

پدر 2 شهید نیشابوری به فرزندان شهیدش پیوستازدواج به سبک شهید زین الدین:مگر پاسداری هم شد شغل؟گزارش ویدئویی| ناگفته‌هایی از رشادت‌های فرمانده جوان جبهه مقاومت/ نبرد دیدنی شهید حسین‌پور با داعش

وی از آشنایی با شهید اینگونه می‌گوید: همراه با خواهر شهید در معاونت درمان شهرکرد مشغول به کار بودم که از طریق خواهرشان به خانواده معرفی شده و بعد از ملاقات و گذراندن مراحل خواستگاری، آشنایی‌مان به ازدواج ختم شد.

همسر شهید قربانعلی امیدی در رابطه با خلق و خوی همسرش بیان کرد: علیرغم اینکه قربانعلی یک فرد نظامی بود و به گفته دوستانش چهره خشن و نظامی داشت اما از او قلبی مهربان و تعصب خاصی در رفتارش سراغ دارم.  همسرم به رفت و آمدهای خانوادگی اهمیت می‌داد و با هر کسی رفت و آمد نمی‌کرد، بیشتر سال از جمله ماه‌های رجب، شعبان و رمضان را روزه می‌گرفت و از آنجایی که به لقمه حلال بسیار اعتقاد داشت به پاکی غذایی که جهت افطار استفاده می‌کرد بسیار اهمیت می‌داد و سعی می‌کرد در منزل خود و با لقمه خود افطار کند.

وی با اشاره به اینکه شهید امیدی، همسر و پدر خوبی برای من و دخترش بود، افزود: با وجود همه مشکلات شغلی‌اش همراهی در رفت‌وآمد زهرا از مهد به خانه را نیز برعهده گرفته بود و همین خوب بودن باعث شد که بعد از شهادتش ضربه سختی بر ما وارد شود. برخورد شهید با پدر و مادر و فامیل من نیز عالی بود، در حدی که اکنون نیز با گذشت یک سال از شهادت ایشان مادرم همیشه در فراق دامادش اشک می‌ریزد، همچنین رفتار مناسبی با پدربزرگ و مادربزرگ بنده داشت و مایحتاج زندگی آن‌ها را نیز فراهم می‌کرد تا مبادا به سختی دچار شوند.

خانم دهقانی ادامه داد: قربانعلی تعصب خاصی به شغلش داشت و با وجود همه علاقه‌اش به خانواده در هر شرایطی هر بار که برای انجام کاری با او تماس گرفته می‌شد خود را به سرعت در زمان تعیین‌شده به محل مورد نظر می‌رساند.

همسر شهید با بیان اینکه ماموریت شهید، ماموریت دو ساله به‌ زاهدان بود که روز شهادتش تنها 20 روز از زمان ماموریتش سپری شده بود، گفت: برای این ماموریت چندین شهر از جمله کیش به او پیشنهاد شده بود که می‌گفت: «کیش محل مناسبی نیست، از محیطش راضی نیستم زیرا که حجاب خانم‌ها در این شهر مناسب نیست.» و با اصرار خود زاهدان را انتخاب کرد. قربانعلی ماموریت زیاد می‌رفت اما این ماموریت با بقیه ماموریت‌هایش متفاوت بود، روزهای آخر عکس جدیدی از خودش گرفته بود و قبل از حرکت گفت که اگر از زاهدان برنگشت این عکس را برای اعلامیه استفاده کنید، سفارشی در مورد دخترش داشت و گفت:«مراقب زهرا باش » ، همچنین از آخرین سفر پیاده روی کربلا لباس آخرتی برای خود آورده بود و توصیه می‌کرد که پیکرش را فقط در این کفن بپوشانند.

وی ادامه داد: گویا بدنش در تهران غسل و کفن شده بود اما زمانی که به شهرکرد رسیدند بدن خون پس داده بود و کفن نیاز به تعویض داشت، کفن را عوض کردند و همان کفنی که خودش خریده بود لباس آخرتش شد.

همسر شهید در رابطه با موافقتش با ماموریت شهید قربانعلی بیان کرد: بعد از گفتن این صحبت‌ها به شدت گریه می‌کردم و به هر نحوی تلاش می‌کردم تا مانع رفتنش به زاهدان شود اما در جواب می‌گفت:«باید بروم، تصمیم خود را گرفتم». حتی به خاطر اینکه کسی از نزدیکان او را از این سفر منصرف نکند جز برادرهایش به کسی نگفت و از کسی خداحافظی نکرد و بعد از اعزام و مستقر شدنش در زاهدان تلفنی از آشنایان حلالیت طلبید و خداحافظی کرد.

خانم دهقانی با اشاره به اینکه روزی که به شهادت رسید ایام برگزاری جشن عروسی برادرم بود، تصریح کرد: همسرم روز چهارشنبه 26 تیر ماه سال گذشته ساعت 12:30 ظهر با من تماس گرفت و گفت:« نگران کارهای عروسی نباش، ساعت سه بعد از ظهر بلیط گرفتم که اگر مشکلی برام پیش نیاد میام و همه کارها را خودم انجام می‌دهم» و بعد متوجه شدم در آن زمان در مسیر ماموریت بود اما از ماموریت چیزی به من نگفت.

وی ادامه داد: ساعت 1:30 ظهر برای دستگیری قاچاقچی اسلحه به محل اعزام می‌شوند و هنگام درگیری با قاچاقچی که قاچاقچی از پشت در آن‌ها را هدف رگبار قرار می‌دهد و هر دو شهید را به شهادت می‌رساند.

همسر شهید تصریح کرد: ساعت کاری که به پایان رسید دلشوره عجیبی در دلم ایجاد شد و هرچه با همسرم تماس می‌گرفتم پاسخگو نبود، ناچارا به قصد خرید عروسی به همراه دیگران به بازار رفتیم. بقیه مدام از بنده جویای حال قربانعلی می‌شدند و من که از همه جا بی‌خبر بودم می‌گفتم:«مرخصی گرفته و در مسیر بازگشت به شهرکرد است».

وی اظهار کرد: تا شب خبری از همسرم نشد خیلی نگران شدم و برای پرس و جو به منزل پدر شوهرم رفتم، که کوچه شلوغ به نظر می‌رسید کم کم، به بنده گفتند قربانعلی به ماموریت رفته در آن ماموریت مجروح شده و قرار است پای او قطع شود و اجازه بنده نیاز است و با گریه و اصرار گفتم:«رضایت می‌دهم فقط من را ببرید زاهدان» اما گفتند فعلا امکان سفر نیست، صبح فردا حاضر شدم و می‌خواستم به قصد سفر به زاهدان از منزل خارج شوم که برادر شوهرم گفت دیگر فایده‌ای ندارد، قربانعلی به شهادت رسید و تلخ‌ترین خبر زندگی‌ام را در آن لحظه دریافت کردم و جشن ازدواج برادرم به مراسم عزای همسرم تبدیل شد.

همسر شهید اضافه کرد: تاکنون وصیت نامه‌ای از همسرم نیافتم و البته دوستانش می‌گویند همیشه قبل از سفر به پیاده روی اربعین مطالبی یادداشت می‌کرد اما هنوز چیزی به دستم نرسیده است.در طول حیاتش همیشه بر لقمه حلال تأکید می‌کرد و غیرت و چشم پاک از ویژگی‌های ممتاز همسرم بود.

خانم دهقانی گفت: دلتنگی ما به هیچ وجه آرام نمی‌شود، بعد از شهادت وی، دخترم با مشکلات روحی زیادی مواجه شد و به توصیه پزشکان هر روز خاطرات پدر را از طریق عکس‌ها، فیلم‌ها و یادگاری‌های قربانعلی برای دخترم مرور می‌کنم، زهرا اکنون کلاس دوم است که ضربه سنگینی را از سال گذشته تاکنون متحمل شده است.

همسر شهید با اشاره به اینکه هیچ انتظاری از مسئولان و دیگر جامعه نداریم، افزود: ماه‌های اول که همسرم شهید شده بود از سمت نیروی انتظامی و بنیاد شهید از من و دخترم دلجویی می‌شد و مراقب بودند که دخترم کمتر آسیب ببیند اما کمی که گذشت، ما و غم قربانعلی فراموش شد و علیرغم مشکلات بسیار از جمله سرپرستی دخترم و پرداخت وام‌ها، کسی از مسئولین همراهیمان نکرد و تنها سردار غلامزاده و مسئول امور ایثارگران نیروی انتظامی تاکنون کنارم بودند و سردار اکثر اوقات همچون پدری دلسوز از دخترم دلجویی می‌کند.

وی ادامه داد: زمانی که همسرم به شهادت رسید تاکنون صحبت‌هایی مثل: حسابت پر پول شد، آینده دختر تضمین شد، ترفیع شغلی می‌گیری و غیره، دل مرا بسیار آزرده در صورتی که تا کنون از هیچ یک از مزایا استفاده نکردم اما سوالی از مردم دارم:  آیا حساب‌های پر پول و ترفیع درجه شغلی برای من که انجام هم نشده، سایه سر و پدر برای دخترم می‌شود؟!

همسر شهید در پایان خاطرنشان کرد: همسرم غریبانه شهید شد و حتی اکنون نیز به علت وضعیت موجود و شیوع بیماری کرونا نمی‌توانیم مراسم سالگرد برایش برگزار کنیم و تنها به رسم هر هفته بر سر مزارش جمع می‌شویم.

شهید امیدی علیرغم قاطعیت و جدیت در کار، در زندگی شخصی، شوخ طبع و صمیمی بود

سراغ بردار شهید امیدی رفتیم، محمدعلی امیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با بیان اینکه خانواده پدرم چهار دختر و چهار پسر دارد و قربانعلی فرزند سوم این خانواده بود، اظهار داشت: قربانعلی از همان ابتدایی که کم سن و سال بود در مساجد، هیئات و پایگاه‌های بسیج فعالیت می‌کرد، ایشان تعصب خاصی به اعتقادات مذهبی و ولایت‌پذیری داشت، امر به معروف و نهی از منکر، ولایتمداری و تعصب درست با درک و عقل و خلوص نیت در اعمالش ویژگی‌های بود که مجوز شهادت را به قربانعلی داد.

وی ادامه داد: این یک سال برای ما و پدر و مادرم خیلی سخت گذشت، به هر حال برای هر پدر و مادری که فرزندی را بزرگ کرده‌اند و در زمان ثمر دادن فرزندشان از دستشان برود شرایط دشوار است مخصوصاً برای پدر و مادری که فرزندانشان اینگونه مظلومانه و غریب شهید می‌شود. نمی‌توان گفت که مادر به شرایط این روزها عادت کرده است اما شهید زنده است و در هر جایی که نیاز باشد وارد می‌شود و حضور می‌یابد که همین حس و حضور معنوی سبب می‌شود غم تسکین یابد.

امیدی ادامه داد: هر بار که به گلستان شهدا می‌رویم و مادرم با قبر برادرم روبرو می‌شود انگار تازه خبر شهادت را دریافت کرده و داغش تازه می‌شود و مانند همان روزهای اول نوحه و زاری سر می‌دهد، با هر فیلم و سریالی که در رابطه با نیروی انتظامی باشد اشکش سرازیر می‌شود و در خلوت خود با پسرش گفت‌وگو و درد دل می‌کند و این حس و حال قابل درک نیست.

وی بیان کرد: گویا برای ماموریت آخر چند شهر درون استانی و استان‌های دیگر به برادرم پیشنهاد می‌شود که به دلایل مختلف هیچ کدام را انتخاب نمی‌کند و بعد از اینکه متوجه شدیم قرار است به زاهدان اعزام شود با برادران دیگر سعی کردیم تا محیطی فراهم کنیم که قربانعلی به این ماموریت نرود اما بعد متوجه شدیم که به اصرار و میل خود زاهدان را به عنوان محل ماموریتش انتخاب کرده است. آن زمان تنها ما برادرها از محل اعزام او با خبر شدیم و به علت محدودیت‌های شغلی و شرایط زاهدان، ترجیح دادیم چیزی راجع به محل خدمت به خواهران و مادر نگوییم تا اینکه دو هفته بعد از اعزام، مادرم قربانعلی را برای مراسم عقد خواهرم دعوت می‌کند و قربانعلی می‌گوید:«در زاهدان مشغول خدمتم اگر کاری برایم پیش نیاید در مراسم حاضر می‌شوم» و در آنجا بود که مادر از ماجرای زاهدان باخبر و دلش می‌لرزد.

برادر شهید با بیان اینکه حضور برادرم را طی این یک سال گذشته همیشه احساس می‌کنم، اظهار کرد: علیرغم قاطعیت و جدیت در کارش، در زندگی شخصی شوخ طبع بود و در نهایت گرمی و صمیمیتی که با فامیل داشت، در مسائل کاری تعارف و یا سفارشی را مورد توجه قرار نمی‌داد و پارتی و رانت‌ در کار برایش معنا نداشت.

امیدی گفت: خانواده پدرم یک خانواده مذهبی و ولایت‌مدار است که اهل هیچ فرقه یا جناح خاصی نیست و رضایت ولایت فقیه در این خانواده اولویت دارد لذا در چنین خانواده‌ای، نه تنها یک فرزند فدای مملکت و ولایت می‌شود، بلکه اگر لازم شود دختران، پدر و مادر نیز با عقل و درایت در راه مملکت قدم بر می‌دارند، آرزوی همه اعضای خانواده به خصوص بنده شهادت است که درصورت لیاقت به آن می‌رسیم.

برادر شهید امیدی در پایان تصریح کرد: قربانعلی به برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) اهتمام خاصی داشت و دوستان و فامیل را به شرکت در دسته‌های عزاداری تشویق می‌کرد و مدام به افرادی که در کنار خیابان هیئت‌ها را تماشا می‌کردند از جمله من و دیگران می‌گفت:«وارد هیئت شوید و تماشاچی نباشید.»

گزارش از زینب رحیمی

انتهای پیام/7540/ش

R7540/P/S6,54/CT7 بیشتر بخوانید... همسران شهدا «شهیدانه زیستن» را روایت می‌کنند با این ستاره‌ها| روایت شهید نخبه‌ای که پل‌های بزرگ و شناور را ساخت؛ شهید هزاردستان هرگز خسته نمی‌شد روایت تسنیم از آرزویی که در شب شهادت امام جواد(ع) محقق شد؛ خانواده شهید مراسم حاج قاسم به حرم امام رضا(ع) مشرف شدند قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... همسران شهدا «شهیدانه زیستن» را روایت می‌کنند با این ستاره‌ها| روایت شهید نخبه‌ای که پل‌های بزرگ و شناور را ساخت؛ شهید هزاردستان هرگز خسته نمی‌شد روایت تسنیم از آرزویی که در شب شهادت امام جواد(ع) محقق شد؛ خانواده شهید مراسم حاج قاسم به حرم امام رضا(ع) مشرف شدند پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ گزارش| اما و اگرهای ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان/ ‌قانون ۶۰روزه‌ای که ابلاغیه آن ۶۰۰روزه شد ۲ به مناسبت پرواز جاودانه شهید دوران|در رثای خلبانی که صدام برای سرش جایزه گذاشت/ داغ‌هایی که شهید دوران بر دل رژیم بعث گذاشت ۳ آزمایش موفق ۳ داروی درمان و پیشگیری از کرونا در آذربایجان شرقی / داروها روی ۳۰۰ نفر آزمایش موفق داشت ۴ سرمایه‌گذاری مطلوب هندی‌ها در بندر چابهار‌/ اجرای تعهد ۸۵میلیون‌دلاری تجهیزاتی/ قرارداد "BOT" فعال خواهد شد ۵ رکورد تلفات جانی ناشی از ابتلا به کرونا در آذربایجان‌شرقی شکسته شد ۶ معاون وزیر بهداشت: ‌‌مردم کرونا را ساده‌انگاری کردند / انتقاد از رفت و آمدهای خانوادگی / خرید ۴ هزار ونتیلاتور از شرکت‌های دانش بنیان ۷ آمادگی قوه قضائیه برای کمک به دولت/ هماهنگی‌‌ با بانک مرکزی ‌برای برگرداندن ارزهای‌ صادراتی / برخورد قاطع قضایی با ‌متخلفان ۸ اینجا «دیسفان گناباد»؛ روستایی که ۱۸ سال صدای گریه نوزادی را نشنیده است مهمترین اخبار استانها اختصاصی| "نرگس محمدی" ‌هیچ محدودیتی ‌برای ملاقات و تماس ندارد / دیدار با خواهر در ۲۶ تیرماه امسال و تماس با خانواده ‌ ادامه پیگیری تسنیم|عملیات آب‌رسانی به روستای «چم کبود» معمولان ادامه پیدا می‌کند/ پاسخ مردم به ضد انقلاب معاون وزیر بهداشت: ‌‌مردم کرونا را ساده‌انگاری کردند / انتقاد از رفت و آمدهای خانوادگی / خرید ۴ هزار ونتیلاتور از شرکت‌های دانش بنیان روند ابتلا به کرونا در شرق استان گلستان ثابت شد/ همه شهرها‌ در وضعیت قرمز قرار دارند مهمترین اخبار تسنیم وزیر بهداشت: تست‌‌های اولیه "واکسن کرونا" را پاس کرده‌‌ایم دومین ضربه به «فشار حداکثری» آمریکا با توافق بلندمدت ایران-روسیه/ ماجرای توافق ۲۰ ساله چیست؟ بانک مرکزی: اطلاعات ۲۵۰ صادرکننده را به مرجع قضایی دادیم/ بعد از شکایت هم از بازگشت ارز اجتناب می‌کنند سفر الکاظمی به تهران| از روابط تجاری ۲۰ میلیاردی تا وعده ضربه متقابل ایران به آمریکایی‌ها گفت‌وگو| صدرالحسینی: تمام سعی آمریکا برهم زدن روابط میان ایران و عراق است/ ۳ انتظار اصلی ایران از دولت الکاظمی درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهید قربانعلی امیدی نیروی انتظامی شهید امیدی پدر و مادر همسر شهید گفت وگو ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۷۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند

خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی  خبرگزاری تسنیم، خانواده شهید نسیم افغانی پس از سالها پیگیری و بررسی ادعاهای متعدد، از طریق آزمایش دی ان ای شناسایی گردید.

با پیگیری ستاد معراج شهدا و پس از بررسی و انجام تست دی ان ای از افراد مدعی، نسبیت خانوادگی آقای محمد یاسین مرادی فرزند میرزا محمد به عنوان برادر شهید نسیم افغانی محرز گردید.

برادر شهید نسیم افغانی امروز با حضور در ستاد معراج شهدا در جریان احراز نسبیت برادری با شهید قرار گرفت.

خرداد سال 1399 بود که سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین طی یک ویدئو درخواست کرد هر کسی می تواند در شناسایی یک شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس کمک کند.

او در این ویدئو گفته بود: در جریان تفحص پیکرهای مطهر شهدای گلگون‌کفن دفاع مقدس، اخیراً شهید والامقامی از اتباع کشور افغانستان به‌ نام «نسیم افغانی»، فرزند میرزا محمد، 31 ساله به شماره پلاک CG519_396 اعزامی از لشکر 5 نصر خراسان در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شده است. چرا که با پیگیری‌های به‌ عمل‌ آمده، نشانی جدیدی از محل سکونت خانواده این شهید افغانستانی به دست نیامده است. خواهشمند است در صورت اطلاع از محل سکونت خانواده شهید در ایران یا افغانستان، مراتب را به کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح منعکس کنید.

برگزاری یادواره 470 شهید کارگر استان همدان + تصویر

حتی محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و سعید اوحدی، رئیس وقت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در اطلاعیه ای تقاضا کردند تا اگر کسی اطلاعی از خانواده این شهید عزیز دارد اعلام کند. تنها اطلاع به دست آمده در مورد این شهید دفاع مقدس، عکس او از پرونده پرسنلی‌اش، تصاویر حضور در جبهه و مشخصات یگان اعزامی‌اش بود.

گفتنی است نسیم افغانی در زمان شهادت جمعی دسـته سه گروهان سه گردان سیف‌الله از تیپ امام جواد(ع) لشکر 5 نصر خراسان بود که فرمانده گردانش، شهید جواد آخوندی بود. پیکر شهید آخوندی همچنان مفقود است. جانشین گردان نسیم افغانی در زمان شهادت، شهید سید محمود هاشمی بود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • دیداری از جنس تکریم خانواده شهدا
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه پرتغال با امیرعبداللهیان درباره کشتی اسرائیلی توقیف شده
  • روایتی از شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • جوانی جمعیت نجات دهنده کشور از آینده هولناک کهنسالی است