Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@14:08:26 GMT

اقدامات اقتصادی استانداری تهران درپی شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۸۸۵۵

اقدامات اقتصادی استانداری تهران درپی شیوع کرونا

رویداد۲۴  حشمت‌الله عسگری گفت: در موضوع کرونا با توجه به عدم پیش بینی دقیق از میزان زمان حضور این ویروس در کشور برنامه ریزی‌ها در خصوص مدیریت این بحران بصورت کوتاه مدت و بلند مدت صورت گرفته است.

وی افزود: برنامه کوتاه مدت در مقطع سه ماه اسفند تا اردیبهشت ماه اتخاذ شد که عموماً فعالان اقتصادی استفاده کردند که می‌توان به موضوع چک‌های برگشتی، تمدید حق بیمه کارفرمایان واحد‌های تولیدی، پرداخت هزینه‌های آب و برق و گاز واحد‌های اقتصادی به مدت سه ماه و حتی در موضوع مالیاتی همراهی بسیار خوبی شد و صد درصد مربوط به این دوره توسط سازمان مالیاتی کشور ابلاغ و بخشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با توجه به اینکه اقساط قرض الحسنه عقب افتاد و بحران کرونا طولانی شد، می‌بایست سیاست‌هایی اتخاذ می‌شد که علاوه بر حمایت از واحد‌های تولیدی بخشی از زیان این واحد‌ها نیز جبران شود و لذا در کنار این بسته کوتاه مدت که بعضاً هم الان استمرار دارند، منابع مالی بسیار خوبی برای این امر پیش بینی و ابلاغ شد.

وی تاکید کرد: در همین راستا دستورالعمل‌های پرداخت تسهیلاتی با نرخ ۱۲ درصد با زمان بازپرداخت ۵ ساله و تنفس به واحد‌های تولیدی و واحد‌های صنفی ابلاغ شد که ۱۴ دسته از فعالان اقتصادی و کسب و کار‌های اقتصادی را شامل می‌شود.

معاون استاندار تهران با تاکید بر اینکه ابتدا به ساکن دستورالعمل وقتی صادر شد کمی سختگیرانه بود و استقبال واحد‌های صنفی و تولیدی از این موضوع خوب نبود، افزود:، اما در چند مرحله که بازخورد آن از فعالان اقتصادی دریافت شد، مورد اصلاح قرار گرفت و هم اکنون در کمترین و ساده‌ترین شکل ممکن با دریافت وثیقه، پروسه اخذ تسهیلات خلاصه شده است و همچنین بیش از ۵ هزار واحد تولیدی در شعب بانک‌ها در حال دریافت تسهیلات هستند و بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ۱۲ درصدی برای واحد‌های تولیدی و به ازای هر کارمند و کارگر هم ۱۲ میلیون تومان فقط در استان تهران پیش بینی شده است. البته برای برخی از واحد‌ها که با نظر دولت اجباراً تعطیل بودند به ازای هر کارگر ۱۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در مجموع عملکرد بانک‌ها در همکاری و پرداخت تسهیلات مطلوب است و در کنار این اقدامات ستاد تسهیل استان به روال همیشه و بصورت هفتگی با ظرافت خاصی برای استمهال بدهی واحد‌های تولیدی که نتوانستند به موقع به تعهد خود عمل کنند، اقداماتی را انجام داده است؛ بطوری که با تصمیمات اتخاذ شده واحد‌های آسیب‌دیده از کرونا را هم اکنون هفت و نیم درصد از بدهی خود را پرداخت می‌کنند و ما بقی بدهی آن‌ها تقسیط طولانی مدت می‌شود. منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا استانداری تهران واحد های تولیدی واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۸۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • روزنامه‌های اقتصادی یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت