Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید محمد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) گفت: تاکنون پروانه ۲۰۰ معدن در استان قزوین صادر شده است و ظرفیت بسیار مناسبی در این حوزه برای اشتغالزایی وجود دارد که قرارگاه خاتم برای فعال کردن این ظرفیت‌ها اعلام آمادگی می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید محمد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین؛ با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه خاتم در قزوین اظهار کرد: قزوین استانی مستعد و پرظرفیت است و فعالیت‌های ما در آن از زمان شکل گیری قرارگاه در ۳۱ سال گذشته آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مجموع ۱۰ پروژه‌ی تکمیل شده و پنج پروژه‌ی درحال اجرا در استان قزوین داریم و مهم‌ترین آن‌ها آزادراه کنار گذر جنوبی است که برای کشور بسیار استراتژیک بوده و بار ترافیکی غرب به شرق و جنوب به شمال غرب و آزادراه کرج به قزوین را کاهش می‌دهد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) ابراز کرد: راه استراتژیک از قزوین به الموت و تنکابن که محور پنجم ارتباطی بین استان‌های شمالی و جنوبی رشته کوه البرز بوده و مسیر عبوری را کاهش می‌دهد از دیگر پروژه‌های قرارگاه است.

وی افزود: قطعه چهار و پنج این جاده و بخش‌هایی از سایر قطعه‌ها نیز توسط قرارگاه انجام می‌شود، تاکنون ۴۵ کیلومتر از این مسیر ۶۰ کیلومتری آسفالت شده و ۱۵ کیلومتر باقی مانده در مناطق سخت قرار دارد و برای تکمیل علاوه بر ۱۲۵ میلیارد مطالبات ۲۵۰ میلیارد نیز منابع نیاز است.

این مقام مسئول درباره مشکلات اجرای این پروژه عنوان کرد: تامین منابع مالی معضل اصلی است، این پروژه جزء مصوبات سفر رهبری بود و در طول سال منابعی از طرف ایشان اختصاص داده شده و امسال نیز از طرف دولت ۱۳ میلیارد لحاظ شده است.

وی ادامه داد: مجموع مسیر از الموت تا تنکابن به سه هزار میلیارد تومان منابع نیاز دارد و پیشنهاد ما استفاده از تهاتر دارایی است که در بودجه عمرانی سال ۹۹ ظرفیت‌های خوبی برای آن درنظر گرفته شده و طی آن با دارایی غیرمولد دولت می‌توان مانند سایر استان‌ها به تکمیل پروژه‌ها کمک کرد.

محمد گفت: در استان قزوین نیز ساخت پل‌ها با استفاده از تهاتر دارایی انجام شد و طی پیگیری‌های صورت گرفته بنا شد از این ظرفیت در ساخت جاده قزوین به الموت و تنکابن استفاده شود.

وی افزود: با عملیاتی شدن تهاتر این مسیر طی شش ماه اول سال آینده قابل تکمیل شدن است در نتیجه روستاهای واقع شده در مسیر آن از بن بست خارج شده و محرومیت زدایی می‌شود.

اتصال جاده قزوین به قم مغفول مانده است

این مقام مسئول درباره ظرفیت‌های موجود در استان ابراز کرد: قزوین از ظرفیت بالایی برخوردار است و در منطقه‌ی حساس ترانزیتی قرار دارد و با تکمیل مسیرها نقش مهمی در انتخاب سهم ترانزیتی خواهد داشت.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) بیان کرد: اتصال قم به قزوین از جمله طرح‌های مطرح شده است که برای انتقال بار و مسافر مفید است، اتصال قزوین به رشت نیز سال گذشته اجرایی شد و با اتصال رشت به آستارا این مسیر ترانزیتی احیا می‌شود، اما اکنون از این ظرفیت استفاده نشده و مغفول مانده که اجرایی شدن و تکمیل آن به منابع مالی نیاز دارد.

وی سپس با بیان ظرفیت‌های معدنی استان گفت: قزوین یکی از مهم‌ترین استان‌های معدنی کشور است که می‌تواند به اشتغال بالایی به ویژه در قشر تحصیل‌کرده منجر شود.

این مقام مسئول اذعان کرد: تاکنون ۲۰۰ پروانه معدن در استان صادر شده که نیمی از آن‌ها به صورت خام فروشی و با بهره وری پایین فعالیت می‌کند، قرارگاه خاتم برای ورود در این حوزه نیز اعلام آمادگی می‌کند.

وی افزود: می‌توان از بازار بورس، فرابورس و مازاد نقدینگی در بازارها برای فعالیت‌های تولیدی در استان بهره برد که کارخانه فرآوری نیز در کنار معادن ایجاد شده و ارزش افزوده بیشتری به دنبال داشته باشد.

محمد بیان کرد: بین مسئولین بخش صنایع و معادن قرارگاه و مسئولین صمت استان ارتباط برقرار شده تا پروژه‌های معادن در این استان تعیین تکلیف شود.

صرفه جویی ۱۰۰ میلیون لیتر سوخت پس از اجرایی شدن پروژه‌ی آزاد راه کنار گذر جنوبی

وی درباره نحوه تهاتر برای انجام پروژه‌ها اظهار کرد: در هر استان ظرفیت و دارایی‌هایی با قابلیت واگذاری وجود دارد که املاک یا سایر دارایی‌های غیرمولد همچون مواد باطله‌ی غیر قابل استفاده‌ی معادن ازجمله آن‌هاست که برای قرارگاه و سایر پیمانکاران گزینه مناسبی است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) با اشاره به ضرورت و کاربرد ایجاد جاده‌هایی که از قزوین عبور می‌کنند؛ ابراز کرد: بیشترین حجم تراکم جمعیت در استان البرز و تهران قرار دارد که در طول شبانه روز درحال تردد هستند.

وی ادامه داد: در نتیجه‌ی ترددهای موجود در البرز، قزوین و تهران مشکلات ترافیکی و حمل و نقلی ایجاد می‌شود، همچنین این موضوع از نظر پدافند غیرعامل نیز بحران است.

محمد تصریح کرد: قرارگاه خاتم در پروژه کنار گذر به صورت مشارکت ۷۰ درصدی با راه و شهرسازی همکاری دارد که چهار سال و نیم پیش آغاز شد و اجرای آن در این زمان که ۱۶۰ کیلومتر آزادراه است، رکورد محسوب می‌شود.

وی افزود: این کنارگذر تا آبان ماه آماده بهره برداری است و قزوین از آبیک جدا شده، به اشتهارد، جاده قدیم و جدید قم، آزاد راه حرم تا حرم متصل شده و در نتیجه بار ترافیکی شرق به غرب کاهش پیدا می‌کند.

این مقام مسئول اذعان کرد: با احداث این کنارگذر زمان سفر برای وسایل نقلیه‌ی سنگین یک و نیم ساعت و برای وسایل نقلیه‌ی سبک دو ساعت کاهش یافته و سالانه ۱۰۰ میلیون لیتر در سوخت صرفه جویی می‌شود.

وی افزود: پیوست زیست محیطی طرح نیز بررسی شده و به تایید محیط زیست رسیده و پروژه در مراحل پایانی قرار دارد؛ این موضوع نیز قابل توجه است که تامین مالی پروژه از طرف قرارگاه و اجرای توسط بخش خصوصی انجام شد.

محمد اظهار کرد: در ابتدای ساخت هزینه پروژه هزار و ۶۰۰ میلیارد پیش بینی شده بود، اما امروز این میزان به ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده و بناست ۴۰۰ میلیارد باقی مانده از سهم دولت نیز در سال جاری تامین شود.

تکیه بر ظرفیت داخلی در ساخت تجهیزات مورد نیاز

وی درباره اقدامات قرارگاه خاتم در زمینه‌ی اقتصادی گفت: یکی از وظایف قرارگاه انجام فعالیت در بحران‌های اقتصادی است که این پوشش در تمام دولت‌ها عملی شده و در نتیجه‌ی آن جای پیمانکاران خارجی که با تحریم از کشور خارج شدند پر شده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) ابراز کرد: در انجام پروژه‌های قرارگاه و تامین تجهیزات به جوانان اعتماد شده و با بومی سازی و استفاده از ظرفیت داخلی در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع مس و فولاد ساخت ۷۰ درصد تجهیزات به بخش خصوصی داخلی واگذار شده و در این زمینه نیروی متخصص نیز داریم.

وی ادامه داد: میانگین فعالین در پارس جنوبی و ستاره خلیج فارس ۳۵ سال سن است که نکته‌ای قابل توجه و امید بخش به شمار می‌آید.

این مقام مسئول بیان کرد: مدلی که سپاه در دفاع مقدس با آن پیروز شد و بر استفاده از بسیج نیروهای مردمی تکیه داشت، امروز در بخش سازندگی و اقتصادی انجام شده و در نتیجه با پنج هزار شرکت همکاری مشترک داریم.

وی افزود: ۱۵۰ هزار نیروی انسانی شرکت‌های مختلف درحال فعالیت بوده و همراه با ۵۰ هزار نفر نیروهای قرارگاه خانواده‌ای ۲۰۰ هزار نفری را شکل داده و با تکمیل این زنجیره به موفقیت دست می‌یابیم.

محمد گفت: قرارگاه خاتم یکی از اولین مجموعه‌های تحریم شده در سال ۸۶ بود و حتی نفرات اصلی آن نیز به اسم تحریم شدند، اما در راستای اقتصاد مقاومتی اقدامات مناسبی انجام دادیم.

وی ادامه داد: دشمن در هر جایی که احساس کند دارای ضعف هستیم، وارد تحریم می‌شود و دلیل تحریم بنزین در گذشته نیز همین عامل بود، اما امروز سایر مواردی که فکر می‌شود بدون آن‌ها شکست می‌خوریم مورد هدف قرار دارند.

آمادگی قرارگاه برای انجام پروژه ۷۰۰ تخت‌خوابی کوثر در قزوین

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) عنوان کرد: اقدام صورت گرفته در ستاره خلیج فارس افتخاری بزرگ و شاهکار ملی بود؛ از پارس جنوبی گاز و میعانات گازی استخراج می‌شود و با اجرای شش فاز آن توسط قرارگاه ۱۵۰ میلیون گاز شیرین به شبکه گازرسانی تزریق می‌شود.

وی ادامه داد: میعانات گازی که از پارس جنوبی استخراج می‌شود مورد تحریم قرار گرفته و اجازه فروش آن وجود ندارد، اما ستاره خلیج فارس این میعانات را به بنزین و گازوئیل فراوری می‌کند که قابلیت تحریم ندارد.

این مقام مسئول اظهار کرد: ما باید از بنزین و گازوئیل فراتر رفته و پتروپالایش‌ها را ایجاد کرده و محصولات ثانویه تولید کنیم که با ارزش افزوده بالا به فروش برسد.

محمد درباره انتقال آب از طالقان به قزوین گفت: این موضوع توسط استاندار نیز مطرح شد، اما در پروژه‌های انتقال آب لوله و ورق بیشترین قیمت انجام پروژه و ۷۰ درصد آن را شامل می‌شود که باید نقدی خرید شود و درباره‌ی آن مورد اجرایی زیادی وجود ندارد، ما در این پروژه سرمایه گذاری نداریم اما استفاده از تهاتر برای آن امکانپذیر است.

وی با اشاره به اقدامات قرارگاه خاتم در مقابله با کرونا عنوان کرد: از گذشته و پیش از شیوع کرونا قراردادی با وزارت بهداشت منعقد و به واسطه‌ی آن ساخت ۱۹ هزار تخت بیمارستانی توسط قرارگاه تعهد شده بود.

این مقام مسئول ادامه داد: ساخت ۱۰ هزار تخت و استان‌های مورد نظر مشخص و برنامه ریزی و ساخت شش هزار مورد وارد فاز عملیات اجرایی شده و با سرعت خوبی درحال انجام است که بخشی از آن‌ها در تامین اجتماعی تهران، تبریز و خرم آباد به پایان رسیده و تحویل داده شده است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) بیان کرد: در ابتدا احداث بیمارستان ۷۰۰ تخته کوثر در قزوین به قرارگاه خاتم واگذار شده بود اما پس از آن طی تصمیم شد مجموعه وزارت بهداشت به شرکت دیپری واگذار و قرارگاه از آن پروژه خارج شد.

وی افزود: اجرای این پروژه با تهاتر ملک قابل بازگشت است و استاندار درباره‌ی آن مسر بوده و ابراز رضایت کرد و باتوجه به رضایت استان و قرارگاه فضای مناسبی وجود دارد و برای انجام آن آمادگی کامل داریم.

استفاده از ظرفیت نخبگان در انجام پروژه‌های مختلف/ پیشی گرفتن قرارگاه خاتم از کشورهای امریکایی و اروپایی در کسب مقام مسابقات بین المللی

محمد درباره‌ی به کارگیری نخبگان در پروژه‌های قرارگاه خاتم گفت: یکی از درگاه‌های ورود نخبگان به قرارگاه خدمت سربازی است و با اتمام تحصیلات اجازه ورود به سامانه قرارگاه را دارند که برای آن‌ها شروطی از جمله نوع دانشگاه و توان علمی درنظر گرفته شده و پس از ورود نیز برایشان برنامه ریزی می‌شود و امکان جذب به مجموعه پس از اتمام سربازی نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: نخبگان می‌توانند در قالب طرح‌های دکترا و پایان نامه‌های ارشد نیز با قرارگاه همکاری داشته باشند و پروژه‌های آنان در پژوهشگاه سازندگی خاتم که با دانشگاه امام حسین(ع) همکاری دارد قابلیت انجام خواهد داشت.

این مقام مسئول اذعان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی توسعه‌ی طرح‌هایی که دارای توجیه اقتصادی باشند مورد حمایت قرار می‌گیرد؛ همچنین در بومی سازی و داخلی سازی نیز شرکت‌های دانش بنیان برای نخستین بار نیازهای پروژه‌های صنعتی را تامین یا با مهندسی معکوس خدماتی را برای ما انجام دادند.

محمد گفت: برای تامین اقلام مورد نیاز قرارگاه نیز نمایشگاهی برقرار و ۵۰۰ شرکت در آن حضور یافتند، برای مقایسه‌ی تولیدات و رقابت در سطح بین المللی نیز در مسابقات مختلف حضور می‌یابیم که درنتیجه‌ی آن رتبه‌های مناسبی کسب شده است.

وی افزود: در برخی مسابقات کشورهای امریکا و اروپا نیز حضور داشتند که قرارگاه در کسب مقام از آن‌ها پیشی گرفت و تحریم‌ها مانعی برای حضور در مسابقات نشد.

محرومیت زدایی قرارگاه خاتم در ۷۰ کیلومتری اجرای پروژه‌ها

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) با اشاره به حضور در استان‌ها پس از وقوع بحران‌های طبیعی بیان کرد: ما به دلیل اجرای ۲۸۵ پروژه در مجموع استان‌ها حضور داریم و ماشین آلات سنگین مهندسی در حوادث طبیعی کاربرد دارند.

وی ادامه داد: به دلیل حضور در تمام استان‌ها در مواقع مورد نیاز در صحنه حاضر شده و خدمت رسانی می‌کنیم که سیل سال گذشته و سیلاب‌های سال جاری از جمله مواردی بودند که برای رفع مشکلات مردم اقداماتی را انجام دادیم.

این مقام مسئول اذعان کرد: در مجموع در حاشیه‌ی ۷۰ کیلومتری پروژه‌ها، روستاهای محروم را شناسایی و اقدامات محرومیت زدایی را انجام می‌دهیم که ساخت راه روستایی، پل، خانه بهداشت، مدرسه، کتابخانه، مسجد، مصلی، غسالخانه‌، سرویس بهداشتی و کارگاه‌های چرخ خیاطی و میوه خشک کنی و شناسایی نیازهای منطقه از جمله آن‌ها هستند.

وی ابراز کرد: در نمایشگاهی که برگزار شد تقاضا محوری مطرح شد و نیازهای قرارگاه احصا و کارگروه‌هایی با حضور شرکت‌های دعوت شده ایجاد شد، در نتیجه تعداد زیادی شرکت درخواست تولید کرده و پس از بررسی طی چند ماه گذشته برای ۳۵ درصد نیازها اعلام آمادگی و عقد قرارداد انجام شد.

محمد با اشاره به جایگاه قرارگاه خاتم اظهار کرد: قرارگاه خاتم ظرفیتی است که سپاه پاسداران در اختیار مردم قرار داده و مسئولین می‌توانند از آن حداکثر ظرفیت را ببرند.

وی در پایان گفت: علی‌رغم تحریم‌ها و مشکلات موجود، کشور دارای ظرفیت و ثروتمند است و می‌توانیم در زمینه‌ی اقتصاد نیز همچون حوزه‌ی نظامی زیست مقتدرانه داشته باشیم و با مدیریت صحیح وارد کارزار اقتصادی شده و از قهر و تحریم نگرانی نداشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ص قرارگاه خاتم انجام پروژه اجرایی شد استان ها انجام شد ظرفیت ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۰۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران صبح امروز در مراسم بازدید از ورود ناوگان جدید اتوبوسرانی در جمع خبرنگاران با بیان این‌که در دوره مدیریت شهری فعلی در حوزه اتوبوسرانی اتفاقات خوبی افتاده است، اظهار کرد: قرار‌داد‌های مهم و بزرگی در حوزه تامین اتوبوس‌های نو در این دوره مدیریت شهری منعقد شده است.

وی با اشاره به یک دستگاه مترو‌باس هیبریدی اظهار کرد: در دهه ۹۰ شهرداری وقت با یک شرکت سوئدی برای خرید ۱۰۰ دستگاه متروباس هیبریدی اقدام می‌کند، اما تنها چهار دستگاه از این اتوبوس‌ها وارد شهر می‌شود و از سال ۱۳۹۶ نیز این چهار متروباس ۲۵ متری سوئدی در پارکینگ خوابیده بود چرا که شرایط آب و هوایی تهران با مشخصات این اتوبوس سوئدی همخوانی نداشت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان این‌که کارشناسان فنی اتوبوسرانی نسبت به بازسازی دو دستگاه متروباس اقدام کردند، تصریح کرد: دو دستگاه متروباس هیبریدی در خطوط فعال شد، اما روز گذشته یکی از این اتوبوس‌ها از خط خارج و در حال حاضر فقط یک دستگاه در خطوط فعال است.

علیزاده با بیان این‌که زمانی ما مدیریت شهری را از مدیران دوره قبل تحویل گرفتیم که ۱۸۰۰ اتوبوس فعال در کلانشهر تهران فعال بود و از این میان تنها حدود ۸۰۰ اتوبوس شاغل بودند، تصریح کرد: دقت داشته باشید که شهر بزرگ تهران با این حجم مسافر و شهروند تنها ۸۰۰ اتوبوس فعال داشت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: از ابتدای دوره مدیریت شهری جدید ۸۲۶ دستگاه اتوبوس نو وارد خطوط کردیم، ۵۰۰ دستگاه با اعتبار و تجهیزات شهرداری تهران و ۲۷۱ دستگاه اتوبوس نیز به صورت مشترک با وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها خریداری شد.وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده بود و سال گذشته ۳۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شد و این در حالی است که در حال حاضر ۳۰۵۳ دستگاه اتوبوس فعال و حدود ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ اتوبوس شاغل در خطوط داریم که البته شهر تهران به ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ اتوبوس نیاز دارد.

علیزاده با بیان این‌که با عزم راسخ شهردار تهران و حمایت شورای شهر سال گذشته ۴۵ درصد بودجه شهری به حوزه حمل و نقل اختصاص داده شد، تصریح کرد: از این میان ۷۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به شرکت واحد رسید که پنج همت آن نقدی و مابقی غیرنقد بود که با این بودجه می‌توانستیم ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم، اما شرایط به گونه‌ای بود که مردم را معطل تولید داخلی و آن هم تولید داخلی که به واسطه گذر زمان دچار عقب‌ماندگی شده بود، نکنیم به همین دلیل سال گذشته شهردار تهران در سفر به چین قرار‌داد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری را منعقد کرد و مقرر شده بعد از پرداخت ۲۰ درصد پیش پرداخت ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها تحویل داده شود که اگر اتوبوس‌های داخلی و خارجی به ناوگان تزریق شود، شاهد کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها خواهیم بود.

 

به گفته علیزاده، طرف چینی متعهد شده است که بعد از آنچه ۲۰ درصد از مبلغ قرار‌داد پرداخت شد ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها را تحویل دهد و الباقی مبلغ نیز با کمک دولت، بانک مرکزی و بانک شهر به صورت فاینانس خواهد بود و اگر مشکلات و روند اداری در بانک مرکزی حل شود به زودی شاهد ورود اتوبوس‌های جدید خواهیم بود.
وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده بود و سال گذشته ۳۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شد و این در حالی است که در حال حاضر ۳۰۵۳ دستگاه اتوبوس فعال و حدود ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ اتوبوس شاغل در خطوط داریم که البته شهر تهران به ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ اتوبوس نیاز دارد.

علیزاده با بیان این‌که با عزم راسخ شهردار تهران و حمایت شورای شهر سال گذشته ۴۵ درصد بودجه شهری به حوزه حمل و نقل اختصاص داده شد، تصریح کرد: از این میان ۷۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به شرکت واحد رسید که پنج همت آن نقدی و مابقی غیرنقد بود که با این بودجه می‌توانستیم ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم، اما شرایط به گونه‌ای بود که مردم را معطل تولید داخلی و آن هم تولید داخلی که به واسطه گذر زمان دچار عقب‌ماندگی شده بود، نکنیم به همین دلیل سال گذشته شهردار تهران در سفر به چین قرار‌داد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری را منعقد کرد و مقرر شده بعد از پرداخت ۲۰ درصد پیش پرداخت ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها تحویل داده شود که اگر اتوبوس‌های داخلی و خارجی به ناوگان تزریق شود، شاهد کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها خواهیم بود.

به گفته علیزاده، طرف چینی متعهد شده است که بعد از آنچه ۲۰ درصد از مبلغ قرار‌داد پرداخت شد ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها را تحویل دهد و الباقی مبلغ نیز با کمک دولت، بانک مرکزی و بانک شهر به صورت فاینانس خواهد بود و اگر مشکلات و روند اداری در بانک مرکزی حل شود به زودی شاهد ورود اتوبوس‌های جدید خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران به حواشی اخیر درباره قرارداد‌ها گفت: برخی دوست ندارند قرار‌داد‌ها منعقد شود و می‌خواهند وارد حاشیه شویم، ما دچار تحریم هستیم و اگر برخی مسائل قرار‌داد باز می‌شود دچار مشکل می‌شویم و باید با رعایت مراتب فنی و مالی قرار‌داد‌ها منعقد شود که این مهم صورت گرفته و به محض حل مشکل از سوی بانک مرکزی و پرداخت ۲۰ درصد مبلغ قرار‌داد‌ها اتوبوس‌ها به مرور وارد خط می‌شود.

وی در مورد روند انعقاد قرار‌داد با شرکت‌های داخلی با بیان این که قرار‌داد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با گروه شتاب تا پایان ماه منعقد می‌شود، اظهار کرد: گروه شتاب قول داده که تا پایان سال ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی تحویل دهد و از سال آینده نیز هر ماه ۵۰ اتوبوس برقی تحویل دهد.

علیزاده در مورد اطهار نظر خود در شبکه ایکس (توئیتر) درباره مافیای خودرو گفت: وقتی کار خوب و مفیدی برای مردم انجام می‌شود یک عده خوششان نمی‌آید، برخی‌ها نمی‌خواهند کار خوب به سرانجام برسد و دقت داشته باشید که در حوزه نوسازی در دوره چهار ساله مدیریت قبلی تنها ۱۰۰ دستگاه نوسازی شد، اما حالا تعداد نوسازی‌ها هفت برابر شده و این نشان می‌دهد که یک تفکر انقلابی و جهادی پشت کار است و قطعا طی دو سال قرار‌داد ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوسی که منعقد کردیم وارد مدار می‌شود ولی یک عده از این رویه خوششان نمی‌آید و می‌گویند فساد شده و یا با فلان شرکت قرار‌داد بستند که ما به دور از هیاهو این مساله را جلو می‌بریم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به این سوال مبنی بر این‌که گفته می‌شود یک شرکت ساختمانی پشت قرار‌داد چین قرار دارد، اضافه کرد: ما به طرف چینی مشخصات فنی و چارچوب مسائل مالی را تبادل کردیم، اما شهرداری که منابع زیادی ندارد و با شرکت چینی وارد مذاکره شدیم که ۸۰ درصد را تامین مالی کند و خود این شرکت با شرکت چینی طرف است.

وی در پاسخ به این سوال که در قبال ۸۰ درصد چه چیزی می‌خواهد، گفت: قطعا خواسته‌هایی هم دارد که باید در این خصوص صحبت شود.

علیزاده با بیان این‌که کمیته فنی اتوبوسرانی نکات فنی خود را به تیم چینی ارسال کرده و حتی در خط تولید کمیته فنی حضور خواهد داشت، در مورد عدم ارائه قرار‌داد سفر چین به اعضای شورای شهر تصریح کرد: طبق گفته شهردار و معاون‌اش متن قرار‌داد به دو عضو شورای شهر یعنی تشکری هاشمی و نرگس سلیمانی داده شده است و قرار‌داد حی و حاضر است و کم‌لطفی می‌کنند و نباید قرار‌داد به افرادی داده شود که مردم را به حاشیه می‌کشاند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند که شهرداری نمی‌تواند در دو سال باقی‌مانده قرار‌داد ۵۰۰۰ اتوبوس داخلی و خارجی را عملیاتی کند، اظهار کرد: منتقدان در دوره مدیریت خودشان در ۱۲ سال تنها ۱۰۰۰ اتوبوس آوردند، اما دقت داشته باشید که ما ظرف دو سال نه ۱۲ سال، حدود ۱۰۰۰ اتوبوس نو وارد ناوگان کردیم و جای سوال است که آنها چه اصراری دارند و می‌گویند ما نمی‌توانیم در حالی که در این دو سال عملکردمان به اندازه ۱۲ سال مدیریت‌شان بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا شرایط اتوبوس‌های چینی با آب و هوای تهران مطابقت دارد، اظهار کرد: تمام مسائل فنی، آب و هوایی و جغرافیایی اتوبوس‌ها در نظر گرفته شد و با حساسیت کامل روند تولید اتوبوس‌ها را نظارت می‌کنیم و مشخصات فنی اتوبوس‌ها در چارچوب شهرداری تهران و وزارت کشور بسته شده است.

وی با بیان این‌که باطری اتوبوس‌های برقی بسیار مهم است و نیمی از قیمت اتوبوس برقی به علت وجود باطری است، تصریح کرد: در نظر داشته باشید که سعی کردیم اتوبوس‌هایی را به تهران بیاوریم که بیشتر پیمایش را داشته باشد و حداقل بالای ۲۷۰ کیلومتر پیمایش داشته باشد.

علیزاده در مورد خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی نیز با بیان این‌که هم با طرف چینی و هم تولید کنندگان داخلی بابت تعمیر و خدمات پس از فروش اتوبوس‌ها مذاکره کردیم، اظهار کرد: در خصوص انتقال تکنولوژی و خدمات پس از فروش در حال رایزنی هستیم تا این موضوع به یک یا دو شرکت تولید کننده داخلی منتقل شود.

وی در مورد تعداد مسافرانی که در روز با اتوبوس جابه‌جا می‌شوند، گفت: در حالت عادی روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تردد با اتوبوس ثبت می‌شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر نوسازی اتوبوس‌های بی آر تی به ایسنا اظهار کرد: همه اتوبوس‌هایی که قرار‌دادش منعقد شده ۱۲ متری هستند چرا که عمده مشکل ما در خطوط عادی و نه کندرو است به گونه‌ای که معطلی مسافران در خطوط عادی به ۳۰ و ۴۵ دقیقه می‌رسد، اما سرفاصله حرکت اتوبوس‌های تندرو چهار تا پنج دقیقه است و باید مشکل اتوبوس‌های عادی را با سرعت بیشتری در دستور کار قرار می‌دادیم.

علیزاده در خصوص آخرین وضعیت همکاری با ایران خودرو دیزل اظهار کرد: ما کار را پیش بردیم و توافق کردیم که ۲۷۰ اتوبوس را ظرف چند ماه آینده بدهند و خدمات پس از فروش‌مان با این شرکت همچنان پابرجاست، اما بابت تولید اتوبوس‌های جدید باید قرار‌دادی منعقد کنیم.

در ادامه علیزاده با اشاره به اقدامات توسعه‌ای در حوزه اتوبوسرانی با بیان اینکه در غرب تهران در مناطق۲۲،۲۱،۶ و ۵ کمبود  اتوبوس داشتیم و ۲۵۶ دستگاه اتوبوس نو در این مناطق به کارگیری شدند گفت: از آنجایی که بخش خصوصی نمیتوانسته به دلیل نبود صرفه اقتصادی مایل به فعالیت نبود و خود اتوبوسرانی در این منطقه فعال شد.

وی ادامه داد: بنا داریم پس از ان توسعه اتوبوس‌ها در شرق و جنوب داشته باشیم که در شرق تهران خطوط غیرفعال و متوقف  شده داریم که در حال برنامه ریزی تا فعال کنیم.

وی در مورد سرانجام ۵۰ دستگاه اتوبوس‌های برقی در خط بهارستان _ جمهوری گفت:  با یک شرکت خصوصی قرار داد بستیم، اما به تعهدات خود عمل نکرده و اگر تا پایان این ماه به تعهدات خود عمل نکند، قرارداد فسخ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • مرزبانان کشور برای دفاع ازمرزها و انقلاب دراوج آمادگی قرار دارند
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج