Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@03:25:46 GMT

نگرانی مسئولان از وضعیت بحرانی شیوع کرونا در آمل

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۲۸۷۰

نگرانی مسئولان از وضعیت بحرانی شیوع کرونا در آمل

به گزارش خبرنگار ایرنا ، استان مازندران اکنون سومین هفته از آغاز مرحله دوم واج گیری شیوع ویروس کرونا را پشت سر می گذارد و در عرض همین چند هفته تعداد بیماران کرونایی بستری در استان ۶ برابر قبل شده و ۶۰ درصد تخت های مراقبت های ویژه بیمارستان ها هم به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص یافته است.

در این میان شهرستان آمل با داشتن بیش از ۴۰۰ بیمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ ، در حال حاضر حادترین منطقه آلوده به ویروس کرونا در مازندران است به طوری که طبق گزارش‌های رسمی و غیر رسمی بیش از ۸۰ درصد تخت های چهار بیمارستان این شهرستان به اشغال بیماران کرونایی درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قرمز شدن وضعیت آمل و گسترش ویروس کرونا در این شهرستان موجب شد از حدود ۲ هفته پیش محدودیت‌ های جدید و سختگیرانه ای برای کسب وکار و فعالیت های پر ازدحام این شهرستان وضع شود. تعطیلی تالارهای پذیرایی ، باشگاه های ورزشی ، آرایشگاه های زنانه ، ممنوعیت عزاداری های عمومی و برپایی هرگونه مراسم جمعی از جمله محدودیت‌هایی بودند که شهرستان آمل در این مدت به اجرا گذاشت و هنوز هم ادامه دارد.

حتی در همین مدت کوتاهی که وضعیت آمل بحرانی شده ، چندین بار پای مسئولان کشوری و استانی به این شهرستان باز شد تا وضعیت را از نزدیک مورد بررسی قرار دهند و در صورت نیاز با گذراندن مصوبه ای فوری ، مشکلات را حل کنند. معاون درمان وزیر بهداشت ، استاندار مازندران و رییس دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین قائم مقام وزیر بهداشت از جمله مقام هایی بودند که طی این مدت در شهرستان آمل حضور یافته و از نزدیک در جریان وضعیت قرار گرفتند.

با این وجود نه تنها از تعداد بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان کاسته نشده است ، بلکه گفته های مسئولان شهرستانی نشان از روند افزایشی مبتلایان در این منطقه دارد. 

فرماندار: آمارها همچنان افزایشی است

فرماندار شهرستان آمل امروز پنجشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا که با حضور قائم مقام وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در محل فرمانداری برگزار شد ، گفت: با وجود محدودیت های سختگیرانه اما آمار مبتلایان جدید در این شهرستان روبه افزایش است. 

سید جعفر رسولی با بیان اینکه تجمع و شلوغی در بازار آمل موجب افزایش شیوع ویروس کرونا در این شهرستان شده است. افزود: در حال حاضر تنها راه رهایی شهرستان آمل از این بحران و کاستن از ورودی بیمارستان ها ، قطع زنجیره شیوع ویروس با همکاری همگانی است.

وی با بیان اینکه برگزاری هرگونه عروسی و مراسم تجمعی در این شهرستان ممنوع شده است ، گفت : با وجود این ممنوعیت هنوز هم آمار مبتلایان به این بیماری کووید ۱۹ در این شهرستان بالا می باشد.

رسولی با بیان اینکه در بازارهای آمل پروتکل های بهداشتی کم رعایت می شود ، افزود : در حال حاضر بازار شلوغ آمل یکی از عوامل اصلی انتقال ویروس کرونا در سطح این شهرستان می باشد که باید مدیریت شود.

فرماندار آمل گفت : با توجه به محدودیت ها و شرایط اقتصادی مردم ما نمی توانیم بازار را تعطیل کنیم و از همین رو  هفته گذشته پیشنهاد تعطیلی داوطلبانه را دادیم که متاسفانه مورد استقبال واقع نشد و تنها تعداد محدودی از کسبه به صورت داوطلبانه اقدام به تعطیلی کردند.

وی افزود : در آخرین جلسه ای که در شهرستان برگزار شد قرار شد بازار آمل با کمک اصناف و اتحادیه ها از شنبه تا سه شنبه به صورت داوطلبانه تعطیل شود ، ولی متاسفانه تا زمانی که بانک ها باز هستند بازاری ها راضی به بستن محل کسب و کار نخواهند شد.

رسولی با بیان اینکه نظارت ها در آمل تشدید خواهد شد ، گفت : بازرسی ها نیز از امروز با شدت بیشتری انجام خواهد شد و با هر مغازه دار و کسبه ای که از ماسک استفاده نکند و پروتکل های بهداشتی را رعایت نکند به شدت برخورد خواهد شد.

 رسولی به ادارات آمل نیز اشاره کرد و افزود : در راستای کنترل ویروس کرونا مرخصی کارکنان ادارات نیز در این شهرستان از یک سوم به نصف رسیده است و ساعت کاری ادارات نیز تا ساعت ۱۲ می باشد.

بی تفاوتی مردم ، علت بحران کرونایی آمل 

قائم مقاوم وزیر بهداشت نیز در جلسه امروز تاکید کرد: متاسفانه برخی تصور می کنند با افزایش تخت بیمارستانی برای بیماران کرونایی مشکات شهرستان آمل برطرف می شود. 

دکتر ایرج حریرچی گفت : وزارت بهداشت هر امکاناتی را در اختیار شهرهای درگیر قرار می دهد ولی آنچه وضعیت آمل را حاد و نگران کننده کرده ، بی تفاوتی مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی است. 

وی از بستن بازار به صورت داوطلبانه استقبال کرد و افزود : راه حل مناسب برای شهرستان آمل این است که تا خروج از وضعیت قرمز بازار به صورت متناوب تعطیل شود .

قائم مقام وزارت بهداشت تاکید کرد : تعطیلی متناوب به جای تعطیل شدن بی وقفه سبب می شود تا ضربه کمتری به اقتصاد وارد شود و همچنین مردم نیز متوجه حضور این ویروس و وضعیت نگران کننده آن در سطح شهرستان خواهند بود .

حریرچی تنها راه برون رفت شهرستان آمل از وضعیت کنونی را هوشیاری همه مردم این شهرستان و همچنین رعایت سختگیرانه پروتکل های بهداشتی دانست و افزود: باید مردم آمل و استان مازندران نگاه واقع بینانه ای به ویروس کرونا داشته باشند و نسبت به آن سهل انگاری نکنند. 

شهرستان آمل یکی از ۱۳ شهرستان با وضعیت قرمز در استان مازندران است که طی ۲ هفته اخیر با سیر صعودی بیماران کرونایی در این شهرستان ، بیماران بستری  از مرز ۴۵۰ نفر عبور کرد.

ویروس کرونا سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار در بابل در مازندران شیوع یافت و در پیک دوم این بیماری که از نیمه دوم تیرماه در استان بار دیگر روند صعودی به خود گرفت به طوری که هم اکنون  بیش از یکهزار و ۸۴۰ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های زیر مجموعه ۲ دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل تحت درمان قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی آمل صمت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی آمل صمت ویروس کرونا مازندران دانشگاه های علوم پزشکی آمل صمت پروتکل های بهداشتی بیماران کرونایی ویروس کرونا شهرستان آمل وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سینا قربانی تحلیلگر و کارشناس مسائل رسانه در گفتگو با بخش خبری ساعت ۲۰ صدا و سیمای مازندران، گفت: رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی که ظاهرا به نابینایی مطلق هم دچار شدند، تظاهرات چند صدهزار نفری در آمریکا، لندن و دیگر کشور‌های غربی، علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی را نمی‌بینند، اما اعتراض یک نفره در فلان گوشه ایران که در یک پارک برای دقایقی انجام شده را ضریب می‌دهند.

این کارشناس مسائل رسانه، افزود: برای توصیف وضعیت استیصال گردانندگان رسانه‌های ضد ایرانی باید این مثال معروف را گفت که می‌گویند: فلانی از سر لا علاجی به گربه میگه خانباجی.

او افزود: در همین چند روز گذشته میزان اخبار منفی و گمراه‌کننده رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی افزایش چند برابری داشته و دلیل این افزایش نیز این است که می‌خواهند اهمیت اعتراضات دانشجویی و رفتار‌های خشن نیرو‌های امنیتی آمریکا را سانسور کنند و اهمیت آن را برای مخاطبین کاهش بدهند.

سینا قربانی، گفت: همین رسانه‌های فارسی زبان خارجی که سال‌ها است مدعی اجرای حقوق بشر و احترام به اعتراضات را تبلیغ می‌کنند و مدام با بمباران اطلاعاتی وضعیت ایران را سیاه و وضعیت غرب را سفید جلوه می‌دهند امروز در شرایطی قرار گرفتند که رفتار‌های خشونت آمیز پلیس با اساتید دانشگاه را به طور کامل سانسور می‌کنند و به طور مصداقی از تاکتیک پنهان سازی واقعیت و انتشار اطلاعات بی اهمیت برای گمراه کردن مخاطبان استفاده می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند
  • هوای گرم و آفتابی تا پایان هفته در مازندران
  • مسئولان زنجانی برای نجات پل تاریخی میربهاءالدین به خط شدند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!