Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نمایندگان استان اردبیل در مجلس با اتفاق نظر بر رفع فوری مشکلات معیشتی مردم، می‌گویند بررسی آمارهای اقتصادی استان نشان می‌دهد مردم این استان با مشکلات عدیده مواجه هستند و حق این منطقه ادا نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ظهر پنج شنبه در جلسه مشترک ادارات زیر مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی اردبیل با مجمع نمایندگان استان، بسیاری از معضلات ملی اقتصاد ایران و مشکلات اقتصادی اردبیل واکاوی و زخم‌های کهنه روی میز بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اعتقاد مدیران کل، اردبیل نیازمند حمایت نهادهای ملی است اما در مقابل نمایندگان می‌گویند مسئولیت برای مدیران استانی تمام‌شده نیست و در رفع مشکلات اقتصادی همه باید دست به دست هم دهند.

اقتصاد اردبیل از حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استقبال می‌کنداقتصاد اردبیل با حمایت از سرمایه‌گذاران توسعه می‌یابد

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل با اشاره به برخی اقدامات اقتصادی مجلس گفت: از جمله اخذ مالیات خانه‌های خالی مطرح‌شده که می‌تواند در مقابل قیمت حبابی ملک بازدارنده باشد. مشوق‌هایی هم برای خیرین مسکن‌ساز و انبوه‌سازان در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام سید کاظم موسوی تصریح کرد: با چنین اقداماتی بسیاری از کسری درآمد مالیاتی حل و فصل می‌شود. در بخش ارز و سکه هم شاهد تلاطم هستیم  در حالی که حق مردم ما این نیست.

وی افزایش 5 برابری قیمت ارز و افزایش 3 برابری قیمت سکه را اجحاف دانست و گفت: به عنوان مثال برای جوانی که سکه دو میلیون تومانی مهریه می‌داد امروز سکه به 10 میلیون رسیده است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به ضرورت‌های توسعه اقتصادی اردبیل اشاره کرد و گفت: چرا برای منطقه اقتصادی نمین تاکنون تخصیصی انجام نشده است.

موسوی اظهار کرد: به‌منظور راه‌اندازی پست برق 20 میلیارد تومان اعتبار با تخصیص 100 درصد از سازمان برنامه اخذ شده که می‌تواند تسهیلی در خصوص امکانات این منطقه باشد.

وی با اشاره به تلاطم بازاربورس  ادامه داد: عدم ثبات در اقتصاد کشور و ارز و سکه، مردم را بلاتکلیف کرده است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به فعالیت شرکت‌های صوری تاکید کرد: این موضوع لطمه به تولید است و لازم است مدیریت شود؛ از تمامی مدیران اقتصادی درخواست می‌شود به این موضوع رسیدگی داشته باشند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم با مشکلات معیشتی مواجه هستند، اضافه کرد: زیان شیوع ویروس کرونا کمتر از تحریم نیست.

موسوی همچنین به موضوع واگذاری کشت و صنعت مغان اشاره کرد و گفت: ما با واگذاری مخالف نیستیم بلکه با غارتگری مخالفیم. این ترس را داریم که معضل مشابه برای کشت و صنعت پارس به وجود آید.

وی افزود: اگر منابع عایدی استان در استان حفظ شده و برای استان هزینه شود به کمک ملی نیاز نخواهیم داشت.لازم است مسئولان استان دست به دست هم دهند تا این موضوع محقق شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف گفت: در حالی که خانواده‌ها برای نان شب محتاج هستند، نباید با بی‌توجهی مسئولان این موضوع به آتش زیر خاکستر تبدیل شود.

وی با ذکر مثالی با اشاره به محله "عدالت آباد" اردبیل گفت: 100 خانوار در این محله زندگی می‌کنند اما از هیچ امکانی چون آب و برق و گاز برخوردار نیستند.

موسوی گفت: وقتی موضوع را با مدیران مطرح می‌کنیم، شهرداری می‌گوید ساخت و ساز خارج از محدوده است و راه و شهرسازی می‎گوید منطقه روستایی محسوب نمی‌شود به همین دلیل امکاناتی اختصاص نمی‌یابد.

کشور مدیریت نقدینگی ندارد

همچنین نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی  به ضرورت عملیاتی بودن جلسات اقتصادی تاکید کرد و گفت: رشد اقتصادی کشور صفر شده و در شدیدترین تحریم‌ها قرار گرفتیم.

سید غنی نظری تاکید کرد: اینکه هر روز دلار بالا می‌رود به دلیل عدم ورود دلار به کشور است. اینکه کشوری نفت بخرد و پولش را به ایران ندهد صدمه است. این پول‌ها را خواهیم گرفت اما این رفتارها فراموش نمی‌شود.

وی با اشاره به سند 25 ساله ایران و چین افزود: اینکه برخی رسانه‌های زرد می‌نویسند فلان جا و بهمان جا واگذار می‌شود اشتباه است. دولت در برجام مرتکب اشتباه شد و لازم بود از ظرفیت کشورهای دیگر نیز استفاده کند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: عمده آسیب ما مدیریت نقدینگی است. در کشور مدیریت نقدینگی نداریم. امروز وضعیت بورس وضعیت نامطلوبی است و بنده به عنوان فعال اقتصادی هشدار می‌دهم پول هایی که وارد بورس می‌شود، خطرناک است.

به گفته نظری اینکه رئیس کل بورس استعفا می‌دهد هیچ کس پیگیر نیست و رشد 200 درصدی بورس خطرناک است. فعالان بورس از 6 میلیون نفر به 45 میلیون نفر رسیده است.

بانک می‌گوید کلیه‌ات را بفروش قسط خود را بده

وی مشکل بعدی کشور را اجرای قانون‌های مالیات مستقیم دانست و گفت: مرتب شاهد معافیت مالیاتی هستیم. در کشور 100 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی احصا شده و مربوط به افرادی است که گردش مالیاتی مشخصی ندارند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قطعا فرار مالیاتی در استان اردبیل هم داریم که لازم است مسئولان مربوطه نسبت به احصا آن اقدام کنند.

وی به بنگاه داری بانک‌ها اشاره کرد و گفت: بانکی که می‌گوید برای قسط کلیه‌ات را بفروش بانکداری اسلامی نیست. بانک‌ها باید تولید را حمایت کنند.

به گفته نظری بنگاه داری بانک‌ها زیان اساسی برای مردم دارد. تامین اجتماعی، سازمان بازنشستگی و بانک‌ها همه در حال بنگاه‌داری هستند و با این وضعیت اینها از وظیفه ذاتی باز مانده‌اند و به فرعیات گرفتار هستند.

به گفته عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی متاسفانه با مشکلات به وجود آمده مردم به سیاست‌های مالی دولت اعتماد ندارند. ما وظیفه داریم به عنوان کارگزاران نظام اعتماد سازی کنیم.

وی به غیرشفاف بودن فعالیت‌های اقتصادی اشاره و تصریح کرد: لازم است شفافیت فعالیت‌های اقتصادی را بالا ببریم. فعال اقتصادی باید بداند برای دو سال بعد خود تصمیم بگیرد. بسیاری افراد طرح دادند اما به دلیل نبود شفافیت طرح عملیاتی نشده واز بین رفته است.

نظری همچنین با انتقاد از فعالیت‌های سینوسی در اقتصاد افزود: به عنوان مثال در بورس شاهد فعالیت سینوسی هستیم و این بلاتکلیفی مردم را به دنبال دارد.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود 12 هزار قانون در کشور گفت: ما مشکلی در قانون نداریم بلکه در اجرای قوانین مشکل داریم.

وی همچنین به مشکلات خصوصی سازی در کشور اشاره کرد و گفت: اینکه فردی فاقد اهلیت بیاید در خصوصی سازی مشارکت کند که نمونه آن در کشت و صنعت مغان دیده شد، مصداق غارت بیت المال است؛ لازم است بخش خصوصی وارد کار شود و در رقابت نابرابر وارد نشود.

نظری تصریح کرد: تفسیر قانون هم معضل جدی است. در اجرای قوانین با تبعیض رفتار می‌شود. مشکل بزرگ ما با دولت این است که قوانین تبصره می‌خورند و آیین نامه اجرایی که تبصره است تمام روح قانون را از بین می‌برد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما با مشکل قوانین کهنه هم مواجه هستیم و نمونه آن بحث برات است.

وی در خصوص سهام عدالت نیز ادامه داد: سهام عدالت به بی‌عدالتی تبدیل شده و بخش عمده‌ای از جمعیت نیازمندی که باید از آن بهره مند شوند در واقعیت برخوردار نیستند.

نظری تاکید کرد: بخشی از سهام عدالت فروخته شده که این هم تعیین تکلیف نشده است.مردم وضعیت نامناسبی دارند. در تماس‌های تلفنی با نماینده‌ها حتی 50 هزار تومان پول درخواست شده است.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: برای حل مشکلات مردم، هیچ تعارفی با دولت نداریم و اگر حقوق مردم تضییع شود بدون اغماض برخورد می کنیم.

نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: نمایندگان در تمام امورات کشور می‌توانند دخالت کنند و حتی نماینده یک حوزه نماینده 80 میلیون ایرانی محسوب می‌شود.

محمود عباس‌زاده نقش اصلی نمایندگان را در حوزه ملی دانست و اضافه کرد: همچنین نقش قانون گذاری و نقش اصلاح قوانین و نظارت بر اجرای قوانین جدی و مسئولیت زا است.

وی با تاکید به ضرورت بررسی بازخورد قوانین اضافه کرد: لازم است از ضعیف‌ترین اقشار جامعه بازخورد گرفت.

مسئولان بگویند چقدر سرمایه وارد استان شده است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: مردم مزد نمایندگان را پرداخت می‌کنند و مردم به منزله ارباب ما هستند؛ نگاه اسلامی و دینی و اعتقادی ما به مردم اگر حاکم شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

عباس‌زاده با تاکید به اینکه در کشور از سال 90 به بعد بیش از 90 میلیارد دلار خارج شده یعنی سالانه 10 میلیارد دلار، اضافه کرد: در مقابل اگر در حال بررسی اقتصاد یک منطقه هستیم باید محاسبه شود چقدر سرمایه وارد آن منطقه شده است.

وی گفت: برای بررسی وضعیت استان اردبیل نیز باید گفت در چند سال اخیر چقدر سرمایه وارد و چقدر خارج شده است. اینکه زمان صدور مجوز 60 درصد تسریع شده لازم است شفاف گفته شود که صدور مجوز چند روز و چند هفته به طول می‌انجامد.

وی عمده مشکل مردم را اشتغال و اقتصاد دانست و اظهار کرد: قبل از انتخابات تصمیم داشتم کمیسیون اقتصادی بروم نه کمیسیون امنیت ملی چرا که امنیت از مسیر اقتصاد سالم محقق می شود اما در ادامه افراد بهتر از ما در این کمیسیون اقتصادی عضو شدند و در نهایت بنده به کمیسیون امنیت خارجی رفتم.

نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزارت کار خود را مسئول روابط کار و نه اشتغال می‌داند، تصریح کرد: چنین نگاهی به هیچ عنوان صحیح نیست و دولت باید خود را مسئول نیازمندی مردم بداند.

عباس‌زاده با بیان اینکه تک تک آحاد جامعه مسئول وضعیت اقتصادی هستند، اضافه کرد: اینکه 70 درصد نقدینگی و 30 درصد جمعیت در تهران باشد تهدید است.

ناظر مجلس شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی تاکید کرد: تقسیم امکانات در استان‌ها ضروری است و لازم است با تمرکززدایی امکانات تقسیم عادلانه داشت.

وی به کاهش جمعیت مشگین شهر به دلیل همین تبعیض‌ها اشاره کرد و گفت: در شهرستانی که خداوند همه نعمات را بخشیده نتوانستیم جمعیت را حفظ کنیم.

سود بزرگترین پروژه گردشگری اردبیل در جیب دیگران

عباس‌زاده با بیان اینکه به عنوان مثال مالیات پل معلق به تهران می‌رود، ادامه داد: هیچ عایدی از مالیات پل معلق نصیب اردبیل و مشگین شهر نمی‌شود.موضوع مالیات واحدهای گردشگری مشگین شهر باید اصلاح شود.

نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: در قبال بیکاری در شهرها همه ما مسئول هستیم و هیچ مسئولی نمی‌تواند یقه خود را کنار بکشد.

وی با بیان اینکه زمانی با  آغاز تحریم‌ها پرونده بنگاه های ورشکسته را بررسی می‌کردیم، ادامه داد: کمترین پرونده مربوط به آذربایجان شرقی بود. امروز در مقایسه با استان‌های همجوار انتظار داریم اردبیل رتبه اول شود.

عباس‌زاده تاکید کرد: نه به کسی قول دادم مدیریت می‌کنم و نه برای کسی خط و نشان کشیدم و شاخصه توانمندی ملاک انتخاب مدیران است.مدیر خوب نباید برداشته شود و در مقابل باید تشویق شوند.

وی خطاب به مدیران استانی گفت: اگر قانونی دست و پا گیر است و یا قوانین متناقض در سرمایه‌گذاری داریم مدیران اعلام کنند تا اصلاح کنیم. حتی اگر وزیر با مدیر استانی همکاری نمی‌کند حاضر به رسیدگی هستیم.

انتهای پیام/136/س

R41374/P/S6,49/CT7 بیشتر بخوانید... طرح های دوازده گانه اقتصادی مجلس/توجه ویژه مجلس یازدهم به معیشت مردم اعتراض ۶ نماینده اردبیل به وزارت راه؛ اجحاف دولت تا به کی؟ قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... طرح های دوازده گانه اقتصادی مجلس/توجه ویژه مجلس یازدهم به معیشت مردم اعتراض ۶ نماینده اردبیل به وزارت راه؛ اجحاف دولت تا به کی؟ پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ رکورد تلفات جانی ناشی از ابتلا به کرونا در آذربایجان‌شرقی شکسته شد ۲ ‌فرمانده مرزبانی ناجا: ‌تشکیل قرارگاه هوشمندسازی مرزی کشور ابلاغ شد / کشف ۴۶ تن مواد مخدر توسط مرزبانان ۳ گزارش| اما و اگرهای ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان/ ‌قانون ۶۰روزه‌ای که ابلاغیه آن ۶۰۰روزه شد ۴ درخواست علمای اهل‌سنت از مردم استان گلستان/ دیدو بازدیدهای عیدقربان را تعطیل کنید ۵ ‌تصرف غیرقانونی ۳۴۰ کیلومتر از نوار ساحلی شمال و جنوب ایران / هفته آینده اسامی دستگاه‌های‌ متخلف‌ اعلام می‌شود ۶ فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): در اجرای پروژه‌ها مشارکتی با خارجی‌ها نداریم/ هیچ‌گاه ‌دنبال سود نیستیم+ فیلم ۷ چرا در برخی روستاهای کاخک طی ۲۰ سال اخیر تولدی ثبت نشده است؟ ۸ بهره‌برداری از فاز نخست پروژه عظیم ۳۷۵۰ هکتاری شبکه آبیاری تحت فشار دشت میناب آغاز شد مهمترین اخبار استانها معاون وزیر بهداشت: شرایط کرونا در پاییز و زمستان‌ ‌بدتر هم خواهد شد / راه ‌مقابله ‌در بیمارستان نیست / مردم ماسک‌ بزنند معاون ‌صنایع وزارت صنعت: ۱۵۰۰ واحد تولیدی راکد در سطح کشور ‌احیا می‌شود رئیس سازمان بسیج: کاهش آمار فرزندآوری ‌از نتایج سختی راه ازدواج است / توجه به رشد جمعیت و فرزند‌آوری در بسیج برای برگزاری مجالس محرم ‌منتظر اعلام ‌ستاد ملی مبارزه با ‌کرونا ‌هستیم‌ / حفظ جان مردم اولویت دارد مهمترین اخبار تسنیم توضیحات همتی درباره فرایند پرداخت وام ودیعه مسکن/ بانک‌ها به سایر متقاضیان با نرخ ۱۸ درصد وام ودیعه را بپردازند لغو رزمایش ارتش اسرائیل در مرز لبنان از ترس واکنش نظامی حزب‌الله درخواست حریرچی از مردم /مراودات اجتماعی به حداقل برسد / زمستان و پاییز سخت‌تری در راه داریم سوریه|روش‌های مبارزه با قانون قیصر/ وظیفه محور مقاومت در رد قانون آمریکایی طرح های دوازده گانه اقتصادی مجلس/توجه ویژه مجلس یازدهم به معیشت مردم درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیسیون اقتصادی نمایندگان استان اشاره کرد و گفت اقتصادی مجلس استان اردبیل عباس زاده مشگین شهر بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۲۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.   به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.   وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.   عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.   محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.   عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.   وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد روزنامه هم میهن : دولت از شفافیت در باره بدهکاران بانکی می گوید اما حتی یک سطر از دلیل پرداخت 3.7میلیارد دلار به صاحب شرکت چای دبش منتشر نمی کند نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • نگاه ویژه نمایندگان وزیر به مشکلات کلان استان