Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران شرکت کنتور سازی قزوین گفتند: نزدیک به چهار ماه از معرفی ما به بیمه بیکاری می‌گذرد، اما هیچ دریافتی و پولی به غیر از دریافتی برای کرونا نداشته‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ کارگران شرکت کنتورسازی قزوین چندین سال است که با واگذاری این شرکت به بخش خصوصی دچار مشکلات فراوانی شده اند و هنوز مشکلات این کارگران حل نشده و معوقات آنها پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسفندماه سال گذشته بود که کارگران این شرکت برای دریافت بیمه بیکاری به اداره کار معرفی شدند. روز گذشته و پس از سپری شدن چند ماه از وعده و وعیدهای مسئولان استانی مبنی بر پیگیری مشکلات کارگران شرکت کنتورسازی، کارگران این شرکت بار دیگر برای بیان مشکلات خود در مقابل استانداری قزوین تجمع کردند تا مطالبات خود را به گوش مسئولان برسانند.

یکی از کارگران این شرکت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین اظهار کرد: براساس آخرین صحبت مدیران استان در چند ماه گذشته، بنا بر این شد که حق بیمه بیکاری برای نیروهای کنتورسازی واریز شود.

وی افزود: براین اساس، تصمیم گرفته شد تا مطالبات کارگران با وثیقه‌ای که شرکت کنتورسازی از روی لیست وزارت دارایی و با فروش سهام مربوطه در اختیار دارد، پرداخته شود.

 

این کارگر اذعان کرد: براساس این تصمیم، مقرر شد که در صورت نقد شدن سهام، پول آن از طریق دادگستری برای پرداخت مطالبات کارگران واریز شود اما متاسفانه این پول به خزانه دولت واریز شده است تا وزارت دارایی این پول را به صورت دوره‌ای برای کارگران واریز کند و این مبنای درخواست کارگران شرکت نبوده است.

وی بیان کرد: مطالبات کارگری شرکت، نزدیک به ۸۰ الی ۱۰۰ میلیون تومان است و پولی که نقد شده دقیقا به اندازه همین مطالبات کارگری است.

این کارگر یادآور شد: متاسفانه ما را اذیت می‌کنند و پول نقدشده را یکجا به حساب دادگستری واریز نمی‌کنند تا مطالبات کارگران به یکباره تسویه شود.

وی ادامه داد: مشکل دیگر ما، بیمه است؛ تقریبا از چهارماه گذشته حق بیمه‌ای به حساب ما توسط شرکت واریز نشده تا بتوانیم از خدمات بیمه بیکاری استفاده کنیم.

کارگر شرکت کنتورسازی اضافه کرد: قول‌هایی از سوی برخی مسئولان استانی در هفته گذشته داده شد، اما هنوز هیچ برنامه‌ای برای حل این موضوع صورت نگرفته است.

وی گفت: مسئولان استان قزوین در حضور جمع وعده می‌دهند، اما با گذشت زمان هیچ برنامه‌ای برای حل این مشکل صورت نمی‌گیرد.

این کارگر قزوینی اضافه کرد: ۱۶ سال سابقه خدمت در شرکت کنتورسازی را دارم، اما امسال هم فیش حقوقی دریافت نکرده‌ام؛ نزدیک به چهارماه از معرفی ما کارگران شرکت به بیمه بیکاری می‌گذرد اما هیچ دریافتی و پولی به غیر از دریافتی برای کرونا نداشته‌ایم.

این کارگر شرکت کنتورسازی ادامه داد: اکثر کارگران شرکت مطالبات ۸۰ الی ۱۰۰ میلیون تومانی از شرکت دارند و مطالبات ما تقریبا از سال ۹۵ به بعد باقی مانده است.

کارگر دیگری که سابقه چندین سال کار در شرکت کنتورسازی دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین بیان کرد: ۲۶ ماه است حقوق نگرفتیم و بیمه بیکاری هم نداریم، ما را از شرکت اخراج کردند و عنوان کردند از بیمه بیکاری استفاده کنید.

وی افزود: قدردان پیگیری مسئولان استانی و امام جمعه محترم قزوین برای حل مشکلات شرکت هستیم، اما ارتباط برخی مسئولان کشوری با رئیس شرکت موجب شده است که این پیگیری‌ها بی نتیجه بماند.

این کارگر قزوینی تصریح کرد: سال‌جاری به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده است، مسئولان کشوری باید تلاش کنند واحدهای فعالی مثل کنتورسازی را راه اندازی کنند اما این امر محقق نمی‌شود.

کارگر شرکت کنتورسازی قزوین گفت: ما نیاز داریم که فریادمان شنیده و حق و حقوقمان پرداخت شود و از مجموعه خداحافظی کنیم و یا مسئولان شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند که دوباره بتوانیم در شرکت مشغول شویم.

به گزارش صبح قزوین، قزوین، استانی صنعتی است که دارای چندین شهرک صنعتی و اولین شهرصنعتی کشور است که بی توجهی به حوزه صنعت و تولید طی سال‌های اخیر موجب ورشکستگی و بیکاری تعداد زیادی از کارگران شده است.

سال‌جاری که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده است، نیاز است توجه جدی به واحدها و شرکت‌های تولیدی صورت بگیرد تا بتوانیم شاهد رشد و توسعه در حوزه تولید باشیم.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت کنتورسازی کارگران شرکت بیمه بیکاری صبح قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۳۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در این مراسم گفت: در واحد‌های تولیدی استان همدان، ۱۴۹ هزار کارگر با بیمه اجباری و ۲۵۷ هزار کارگر با بیمه تامین اجتماعی داریم.

یوسف شعبانی افزود: این کارگران در ۲۴ هزار واحد تولیدی و اداری مشغول به کارند و برای بهره مندی آنها از امکانات رفاهی و ورزشی، ۴۰ هزار متر مربع فضای ورزشی در دولت سیزدهم به مجموعه امکانات رفاهی آنها اضافه شده است.

امروز از کارگران شاغل در واحد‌های آتش نشانی، پمپ بنزین، کارگاه‌های تولیدی ترشی، سبزی، مربا، خیاطی، ظروف، سفال، چراغ خواب و لوستر، زیورآلات، اتصالات لوله‌های آبیاری کشاورزی، پایگاه‌های بسیج و موسسه‌های خیریه به مناسبت هفته کار و کارگر قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • عدم‌ پرداخت دستمزد و بیمه و نبود امنیت شغلی ظلم به کارگران است
  • لزوم توجه ویژه مسئولان به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • مسئولان نظام به بیمه و امنیت شغلی کارگران توجه کنند
  • بیمه و امنیت شغلی کارگران مورد توجه مسئولان قرار گیرد