Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، مایک پومپئو روز یکم مرداد به روزنامه واشینگتن تایمز گفت دولت آمریکا برای مقابله با دخالت در مراحل رأی‌گیری، حملات سایبری و انتشار اخبار نادرست مربوط به انتخابات به حالت آماده‌باش کامل درآمده است.

 

به نوشته واشینگتن تایمز، آژانس‌های اطلاعاتی آمریكا مراكزی دارند كه بر عملیات نفوذ خارجی نظارت می‌كنند و آماده افشای فعالیت‌های پخش اخبار جعلی از سوی سازمان‌های اطلاعاتی خارجی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پیش از این نیز موضوع دخالت در انتخابات آمریکا مطرح شده بود؛ دموکرات‌ها معتقدند روسیه در انتخابات 2016 که منجر به پیروزی دونالد ترامپ شده، دخالت داشته است و در این مزینه تحقیقات گسترده ای انجام دادند و ترامپ را تا مرز استیضاح کشاندند.

 

حالا به نظر می‌آید ترامپ از همین حربه برای مقابله با مخالفان خود استفاده می کند تا شکست احتمالی در انتخابات پیش‌رو را توجیه کند.

 

مقامات دولت ترامپ، بارها بحث احتمال دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری را مطرح کرده‌اند.

 

رؤسای نهادهای امنیتی و انتظامی آمریکا ۱۴ آبان در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ در بیانیه مشترکی نوشتند: «روسیه، چین، ایران و سایر بازیگران زیانبار خارجی تلاش خواهند کرد در رای‌گیری دخالت کرده و یا روی دیدگاه‌های رای‌دهندگان تاثیر بگذارند».

 

به گفته آنها، دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو «می‌تواند از طریق شبکه‌های اجتماعی، نشر اطلاعات غلط و یا حملات مختل‌کننده و آسیب‌زننده سایبری به ساختارهای کشوری و یا محلی صورت بگیرد».

 

دو سال پیش از این نیز، واشینگتن هشدار داد که ایران، روسیه و چین به دنبال دخالت در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا هستند و تاکید کرد که جلوگیری از این دخالت در اولویت سیاست‌های آن قرار دارد.

 

چهار مرکز اطلاعاتی و قانونی ایالات متحده ۲۷ مهرماه ۹۷ در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که این سه کشور از طریق فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به دنبال ایجاد تفرقه، انتشار اطلاعات نادرست در مورد نامزدهای انتخابات و همچنین تولید محتوا در این خصوص برای رسانه‌های انگلیسی‌زبان هستند.

 

دولت‌های روسیه، چین و ایران همواره این اتهامات را رد کرده‌اند. مسکو در عین حال دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا را رد کرده است.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: چین دونالد ترامپ حمله سایبری آمریکا انتخابات روسیه ایران انتخابات ریاست جمهوری دخالت در انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند