Web Analytics Made Easy - Statcounter

"اعدام جاسوس CIA و موساد"، ادامه برگزاری دادگاه طبری، پذیرش رسیدگی دوباره به پرونده سه محکوم به اعدام اعتراضات آبان ماه ۹۸ و ... از جمله اخبار مهم حقوقی و قضایی هفته گذشته بود.

به گزارش ایسنا، گزیده اخبار حقوقی و قضایی هفته‌ای که گذشت به شرح زیر است: 

جاسوس CIA و موساد اعدام شد

یکی از مهمترین اخبار حقوقی هفته گذشته اجرای حکم محمود موسوی مجد بود که به اتهام جاسوسی برای سیا و موساد، به اعدام محکوم شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیستم خرداد ماه بود که سخنگوی قوه قضاییه در بیست و هفتمین نشست خبری خود از صدور حکم اعدام برای جاسوسی خبر داد که با وصل شدن به سرویس جاسوسی موساد و سیا و در قبال اخذ دلارهای آمریکایی، در حوزه‌های مختلف امنیتی و به ویژه حوزه نیروهای مسلح از جمله سپاه قدس، اطلاعاتی را جمع آوری و در اختیار سرویس بیگانه قرار داده بود.

غلامحسین اسماعیلی نام این فرد را که حکم اعدامش از سوی شعبه ۱۹ دیوان عالی کشور تایید شده بود، محمود موسوی مجد فرزند کاظم اعلام کرد و گفت که یکی از اتهامات این فرد اعلام محل تردد و اسکان سردار شهید سلیمانی و برخی فرماندهان نظامی در ادوار مختلف به سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد بوده است.

کدخدایی احتمال انتصابش به عنوان رئیس دیوان محاسبات را تکذیب کرد

عباسعلی کدخدایی در توییتی احتمال انتصابش به عنوان رئیس دیوان محاسبات را تکذیب کرد.

کدخدایی گفت: همکاری مجلس و شورای نگهبان برای بررسی قانون جامع انتخابات آغاز شد.

پرونده ۳ محکوم به اعدام اعتراضات آبان ۹۸ دوباره رسیدگی می‌شود

 یکی از اخبار مهم هفته گذشته مربوط به  درخواست بررسی مجدد پرونده ۳ محکوم به اعدام اعتراضات آبان ماه سال ۱۳۹۸ بود که  از سوی دیوان عالی کشور پذیرفته شد.                                                          

بیژن قاسم زاده: اتهامات را قبول ندارم

در دوازدهمین جلسه دادگاه اکبر طبری و چند متهم دیگر این پرونده، قاضی دادگاه رسیدگی کننده به پرونده «تأثیر دادن نفوذ اشخاص دولتی در تصمیمات قضایی» و «دریافت رشوه بالغ بر مبلغ ۲۸ میلیارد ریال» را به عنوان دو اتهام بیژن قاسم زاده بازپرس سابق و متهم فعلی این پرونده ذکر کرد. 

در سیزدهمین جلسه دادگاه در هفته گذشته یکی از  متهمین  پرونده گفت که بیژن قاسم‌زاده ۱۰ میلیارد تومان می‌خواست نه یک میلیارد.                    

جلیل مالکی به عنوان رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز انتخاب شد

انتخابات سی و یکمین دوره هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز پنج شنبه ۹۹/۳/۵ در محل کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار شد و  جلیل مالکی با ٩ رای بعنوان  رئیس و  صمد زاهد پاشا و عبدالله سمامی به ترتیب با ٧ و ٦ رای نایب رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز شدند. 

خط قرمز ما اغتشاش و به هم ریختن کشور است

حجت الاسلام رییسی رییس قوه قضاییه گفت: خط قرمز ما اغتشاش و ناامنی و به هم ریختن کشور است.                                 

صدور رای پرونده مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ١۴ متهم دیگر تا پایان مرداد ماه

دهمین دادگاه رسیدگی به اتهام مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ١۴ متهم دیگر هفته گذشته در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد و در آن جلسه قاضی مسعودی مقام از صدور رای پرونده مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ١۴ متهم دیگر تا پایان مرداد ماه خبر داد.                                 

اعطای مرخصی به ۳۶ هزار زندانی از ۱۸ تیرماه تاکنون

حاج محمدی رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور از تداوم اعطای مرخصی به زندانیان بر اساس بخشنامه رئیس قوه قضاییه خبر داد.       

اسماعیلی: دستگاه قضا با اغتشاشگران تعارف ندارد

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه گفت: دستگاه قضا با اغتشاشگر و کسی که امنیت جامعه را به مخاطره می‌اندازد و کسی که ناموس مردم را دچار رعب و وحشت می‌کند تعارف ندارد.   

جلسه سوم دادگاه مدیران سابق بانک مرکزی برگزار شد

به گزارش ایسنا در سومین جلسه دادگاه مدیران بانک مرکزی،  تصویری از کیف پر از سکه و ارز مکشوفه از مدیران سابق بانک مرکزی؛ رسول سجاد و محسن صالحی متهمان پرونده منتشر شد. 

آغاز بررسی‌های پزشکی قانونی برای شناسایی جسد و علت مرگ قاضی منصوری

عباس مسجدی رییس سازمان پزشکی قانونی کشور از انتقال جسد قاضی منصوری به این سازمان خبر داد.       

دادستانی تهران نیز درباره انتقال جسد قاضی منصوری به کشور اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 انتهای پیام                          

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کانون وکلای دادگستری مرکز هفته گذشته قوه قضاییه متهم دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۷۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • درخواست اعدام برای عاملان تعرض به پسر نوجوان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است