Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۵ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۶۴۹ نفر رسیده و مرگ ۶۳۶ هزار و ۴۷۹ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۹ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۴۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان پنج میلیون و ۴۸۲ هزار و ۵۲۹ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۴۱۶ هزار و ۲۷۵ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۶ هزار و ۲۵۴ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۰ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۱۲۰ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، نه میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۴۱ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۳۶ هزار و ۴۷۹ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین این آمار نشان می دهد که شمار قربانیان در مکزیک نیز رو به افزایش است و تاکنون از ۴۱ هزار نفر فراتر رفته است.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا چهار میلیون و ۱۶۹ هزار و ۹۹۱ مبتلا، ۱۴۷ هزار و ۳۳۳ قربانی

 ۲. برزیل دو میلیون و ۲۸۹ هزار و ۹۵۱ مبتلا، ۸۴ هزار و ۲۰۷ قربانی

 ۳. هند یک میلیون و ۲۸۸ هزار و ۱۳۰ مبتلا، ۳۰ هزار و ۶۴۵ قربانی

 ۴. روسیه ۷۹۵ هزار و ۳۸ مبتلا، ۱۲ هزار و ۸۹۲ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۴۰۸ هزار و ۵۲ مبتلا، ۶۰۹۳ قربانی

 ۶. پرو ۳۷۱ هزار و ۹۶ مبتلا، ۱۷ هزار و ۶۵۴ قربانی

 ۷.مکزیک ۳۷۰ هزار و ۷۱۲ مبتلا، ۴۱ هزار و ۹۰۸ قربانی

۸. شیلی ۳۳۸ هزار و ۷۵۹ مبتلا، ۸۸۳۸ قربانی

 ۹. اسپانیا ۳۱۷ هزار و ۲۴۶ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۲۹ قربانی

 ۱۰. انگلیس ۲۹۷ هزار و ۱۴۶ مبتلا، ۴۵ هزار و ۵۵۴ قربانی

پس از این ۱۰ کشور، ایران با ۲۸۴ هزار و ۳۴ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۵ هزار و ۷۴ قربانی ناشی از آن در رتبه یازدهم جدول کشورهای درگیر کرونا در جهان قرار گرفته است. سپس کشورهای پاکستان با ۲۶۹ هزار و ۱۹۱ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۶۰ هزار و ۳۹۴ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۵ هزار و ۳۳۸ مبتلا، کلمبیا با ۲۲۶ هزار و ۳۷۳ مبتلا، ترکیه با ۲۲۳ هزار و ۳۱۵ مبتلا، بنگلادش با ۲۱۶ هزار و ۱۱۰ مبتلا، آلمان با ۲۰۵ هزار و ۱۴۲ هزار مبتلا، فرانسه با ۱۷۹ هزار و ۳۹۸ مبتلا، آرژانتین با ۱۴۸ هزار و ۲۷ مبتلا، کانادا با ۱۱۲ هزار و ۶۷۲ مبتلا، قطر با ۱۰۸ هزار و ۲۴۴ مبتلا و عراق با ۱۰۲ هزار و ۲۲۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

پس از آن اندونزی با ۹۳ هزار و ۶۵۷ مبتلا، مصر با ۹۰ هزار و ۴۱۳ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۷۵۰ مبتلا، سوئد با ۷۸ هزار و ۷۶۳ مبتلا، قراقستان با ۷۸ هزار و ۴۸۶ مبتلا، اکوادور با ۷۸ هزار و ۱۴۸ مبتلا، فیلیپین با ۷۴ هزار و ۳۹۰ مبتلا، عمان با ۷۲ هزار و ۶۴۶ مبتلا، بلاروس با ۶۶ هزار و ۶۸۸ مبتلا، بولیوی با ۶۵ هزار و ۲۵۲ مبتلا، بلژیک با ۶۴ هزار و ۸۴۷ مبتلا، کویت با ۶۱ هزار و ۸۷۲ مبتلا، اوکراین با ۶۱ هزار و ۸۵۱ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۷ هزار و ۹۸۸ مبتلا، سرزمین های اشغالی با ۵۷ هزار و ۹۸۲ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۵۷ هزار و ۶۱۵ مبتلا، پاناما با ۵۶ هزار و ۸۱۷ و هلند با ۵۲ هزار و ۴۰۴ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای پرتغال، سنگاپور، لهستان، افغانستان، بحرین، نیجریه، رومانی، سوئیس، ارمنستان، گواتمالا، هندوراس، ایرلند، آذربایجان، غنا، ژاپن، الجزایر، صربستان، قرقیزستان، اتریش و مولداوی بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

کد خبر 533790 برچسب‌ها كروناويروس كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس كرونا در ايران هزار مبتلا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند

مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایلنا، «رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید