Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین و به نقل از ایسنا؛ ایرج حریرچی صبح امروز در بجنورد در ارتباط با تامین واکسن آنفلوآنزا با توجه به شیوع ویروس کرونا و استفاده از آن برای زمان فصل سرد سال گفت: امسال به طور قطع میزان تجویز واکسن آنفلوآنزا را در گروه های آسیب پذیر اضافه خواهیم کرد.

وی افزود: زنان باردار که تحت پوشش مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت هستند و افرادی که ریسک پذیر بوده و بیماری زمینه ای دارند، به طور حتم این واکسن را خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریرچی ادامه داد: سیاست وزارت بهداشت استفاده۱۰۰درصدی افراد از واکسن آنفلوآنزا نیست و سایر افرادی که تمایل به استفاده از آن دارند واکسن تهیه می شود تا بتوانند با قیمت ارزان خریداری کنند.

ابتلای کودکان به ویروس کرونا به اثبات رسیده است

وی در ادامه در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران در ارتباط با استفاده از ماسک نیز بیان کرد: در شرایط کنونی که میزان فوتی ناشی از بیماری کووید ۱۹ افزایش پیدا کرده است و حدود یک پنجم موارد فوت کشور را این بیماری تشکلی می دهد، مهمترین اولویت استفاده همگانی مردم از ماسک است و اگر استفاده از ماسک به ۹۵ درصد در میان مردم برسد به اندازه تعطیلی های شدید فروردین ماه موثر خواهد بود.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مردم درخواست کرد تا از هرگونه تجمع، مهمانی و ... به صورت اکید خودداری کنند و حتما مراقب کودکان و نوجوانان خود باشند.

وی تاکیدکرد: ثابت شده است که بچه ها نیز همانند بزرگسالان به این ویروس مبتلا می شوند و علاوه بر اینکه در خودشان علائم بیماری بروز پیدا می کند می توانند پدربزرگ، مادربزرگ خود را نیز مبتلا کنند. باید خروج بچه ها و افراد پرریسک از منزل به صفر و یا به حداقل برسد.

صادرات قطره چکانی لوازم بهداشتی به خارج کشور

وی در ارتباط با استفاده از لوازم بهداشتی نیز به منظور پیش گیری از این بیماری گفت: تاکید ما بر استفاده از ماسک و همچنین شست و شوی دست ها با آب و صابون است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: اگر آب و صابون در دسترس نبود می توان از محلول های ضدعفونی دست استفاده کرد.

وی ادامه داد: در ارتباط با لوازم بهداشتی هیچ کمبودی وجود ندارد و حتی مازاد هم وجود دارد و در این زمینه امر صادرات را نیز انجام می دهیم، اما صادرات به صورت قطره چکانی انجام می شود تا در صورت نیاز با کمبود مواجه نشویم.

هیچ داروی گیاهی موثر بر بیماری کووید ۱۹ کشف نشده است

حریرچی در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با ادعای برخی از افراد در ارتباط با کشف برخی داروهای گیاهی موثر در درمان بیماری کووید ۱۹ اظهارکرد: هیچ داروی گیاهی و هیچ داروی ناشی از طب سنتی که موثر بر درمان بیماری کووید ۱۹ باشد و یا حتی تاثیر خیلی کمی داشته باشد، کشف نشده است و با متخلفان که در شهرستان ها این اقدامات را انجام می دهند برخورد قاطع می شود و از مردم درخواست کرد که نه بیمار خود را در معرض خطر قرار دهند و نه پولشان را تلف کنند.

وی در ارتباط با داروهای شیمیایی خارج از بازار متداول یعنی داروخانه ها که توزیع می شود نیز گفت: تاکید اکید می کنیم که اکثر آن هایی که بیرون به فروش می رسد تقلبی هستند، آن ها داروهای پیش پا افتاده ای هستند که لیبل آن ها عوض شده و در خارج داروخانه ها و در زیرزمین و ... به فروش می رسد.

کد خبر 533817 برچسب‌ها بیماری - آنفلوآنزا كرونا در ايران ایرج حریرچی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری آنفلوآنزا كرونا در ايران ایرج حریرچی واکسن آنفلوآنزا بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۰۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد