Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@10:46:17 GMT

شبکه شاد دکانی برای موسسات کنکوری می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۶۸۱۱

شبکه شاد دکانی برای موسسات کنکوری می‌شود؟

خبرگزاری تسنیم: علیرضا علی احمدی، وزیر اسبق آموزش و پرورش با بیان اینکه عزم ملی باید وجود داشته باشد که به یک هدفی در کشور برسیم و وزارت آموزش و پرورش هم باید سهم خود را ایفا کند، گفت: درباره آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای هم این عزم ملی نیاز است. به هرحال آموزش و پرورش بضاعتی در قالب هنرستان‌های فنی و کاردانش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کنار موسسات فنی و حرفه‌ای که قبلا تحت پوشش آموزش و پرورش بوده‌اند و اکنون زیرمجموعه آموزش عالی هستند، هنرآموزان، کادر آموزشی، امکانات سازمان فنی و حرفه‌ای، حوزه صنعت و بخش خدمات، وزارت ورزش و جوانان، برخی مجموعه‌های هنر که وابسته به صداوسیما و وزارت ارشاد هستند و امکانات بخش خصوصی همگی ذیل سیاست‌های آموزش و پرورش باید بسیج شوند. البته بخشی از این امکانات هم بسیج شده و به کار گرفته می‌شود.

وزیر اسبق آموزش و پرورش با اشاره به موضوع آموزش در دوران کرونا گفت: سری به مصوبات شورای عالی زدم و برایم یادآوری شد که برنامه درسی ملی چقدر بیش از آنکه معلم و کلاس درسی بتواند پاسخگوی آن باشد، نیاز به استفاده از چندرسانه‌ای‌ها و فناوری‌های آموزشی دارد. اکنون به هرحال پدیده کرونا محدودیت‌هایی به وجود آورده و فرصت‌هایی نیز از جهت تعطیلی کلاس‌های درسی ایجاد کرده است.

علی احمدی افزود: آموزش و پرورش به سوی صداوسیما و اپراتور‌ها دست دراز کرد تا بتواند آموزش‌ها را پوشش دهد. تصورم این است که، چون معلوم نبود این ویروس چقدر ماندگار است نمی‌توانستند تصمیم بگیرند برنامه پایداری را داشته باشند. اما اکنون که محتمل شده این ویروس در سال آینده هم مهمان خواهد بود، چاره‌ای نیست که آموزش و پرورش خودش را آماده کند.

در جا‌هایی که شبکه شاد نیست می‌توان از تلویزیون استفاده کرد

وی ادامه داد: باید برای شروع سال تحصیلی این آمادگی را داشته باشند که از امکانات شبکه‌های مختلف رسانه ملی استفاده و فرصت آموزش از راه دور را فراهم و به ارتقای سطح عدالت آموزشی کمک کنند. حتی جایی که امکان پشتیبانی شبکه شاد نیست از طریق تلویزیون می‌توان آموزش‌ها را دنبال کرد.

وزیر اسبق آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی مبنی بر برگزاری برخی جلسات مسئولان آموزش و پرورش با مدیران موسسات آموزشی کنکور با هدف تبادل امکانات مانند تهیه موبایل برای دانش‌آموزان محروم و در مقابل اجازه عرضه محصولات در شبکه شاد اظهار کرد: صحت آن را باید از مسئولین وقت پرسید. می‌شود فرض کرد چنین حالتی هم مطرح باشد، اما نکته آن است که ظرفیت یک میلیونی معلمان بالفعل و خود خانواده‌ها و د انش‌آموزان، معلمان بازنشسته را نباید فراموش کرد.

وی افزود: اگر از طریق سازمان پژوهش نیاز‌های خود و استاندارد‌های تولید چندرسانه‌ای‌ها، چون کتاب الکترونیکی را با توجه به برنامه درسی ملی و مصوبات شورای عالی اعلام کنیم و در کنار آن هم یک نظام پاداش دهی در نظر بگیریم که هر شهروندی محتوایی را تولید کرد که از استاندارد‌های لازم برخوردار بود می‌توانیم به ازای تعداد دفعات مراجعه به آن محتوا، کیف پول الکترونیکی کار کند و دستمزدی به تولید کننده محتوا پرداخت کنیم و در واقع یک جمع سپاری اتفاق بیفتد.

علی احمدی با بیان اینکه یکی از همین ظرفیت‌ها می‌تواند همین موسسات باشند و شاید نیازی به معامله با آن شکلی که شما بیان کردید نباشد، در پاسخ به اینکه «آیا اگر شبکه شاد به دکانی برای موسسات کنکوری تبدیل بشود موافقید یا مخالف؟» گفت: قطعا موافق نیستم، اما موافق مشارکت جمعی مردم در تولید محتوا هستم و به ازای آن هم حق الزحمه‌ای در نظر گرفته و فیش حقوقی دومی برای معلمان در نظر بگیریم، اما لزومی ندارد موسسات کنکوری پایشان به شبکه شاد باز شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: شبکه شاد موسسات کنکوری وزیر اسبق آموزش و پرورش آموزش و پرورش شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۶۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، رضا رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر کرمان با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم و اشاره به دیدار معلمان در روز معلم با مقام معظم رهبری، اظهار داشت: با توجه به عملکرد خوب آموزش و پرورش در دولت سیزدهم خوشبختانه مقام معظم رهبری رضایت داشتند.

وی اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین را مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری طی چند سال اخیر دانست و افزود: بر اساس این سند آموزش و پرورش به دنبال تربیت انسان تمام ساحتی و در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به توجه ویژه و تاکید مقام معظم رهبری بر فعالیت‌های پرورشی و تربیتی گفت: خوشبختانه فعالیت‌های پرورشی و تربیتی در راس برنامه‌های آموزش و پرورش کشور است؛ هر چند که در زمانی به دنبال حذف این معاونت بودند.

وی با بیان اینکه معلم نقش کلیدی در نظام اجتماعی دارد، افزود: همه مسئولان و مردم باید تلاش کنند تا از این اسوه های ایثار و فداکاری در جایگاه والای خود تجلیل و تکریم شوند و به همین مناسبت شعار هفته معلم سال جاری "همه ما مدیون تو هستیم، معلم" انتخاب شده و 43 هزار و 519 فرهنگی در قالب 29 هزار و 270 کلاس درس در 6 هزار و 20 مدرسه استان کرمان مشغول به فعالیت هستند که قدردان زحمات آنان هستیم.

رضایی از اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان ویژه 39 هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش 100 درصدی حقوق فرهنگیان طی 2 سال اخیر خبرداد و گفت: پرداخت هزینه‌های درمان، تسهیلات بدون بازپرداخت برای بیماران سخت درمان از جمله اقدامات آموزش و پروش استان کرمان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های اختصاصی موفق به کسب رتبه اول کشور و در کل شاخص‌ها رتبه دوم کشور را به‌دست آورده است.

وی بیان کرد: کسب 6 رتبه تک رقمی کنکور توسط دانش آموزان کرمانی و کسب رتبه 26 کنکور رشته ریاضی یک دانش‌ آموز در منطقه رودبارجنوب یکی از اتفاقاتی است که در طول تاریخ این منطقه بی‌ نظیر بوده و همچنین رشد 100 درصدی رتبه زیر 100 در کنکور سراسری از دیگر افتخارات این استان است.

رضایی کسب 120 مدال رنگارنگ مسابقات کشوری و 107 رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی در استان کرمان در سال تحصیلی جاری را از دیگر موفقیت های استان برشمرد و ادامه داد: همچنین طی 2 سال اخیر در این استان بیش از 500 مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری رسیده و 103 مدرسه جدید در حال ساخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان افزود: آموزش و پرورش استان کرمان همچنین سند 405 ملک را در سال 1401 و 385 ملک را در سال گذشته گرفته و در بخش سرانه فضای ورزشی به رشد 69 درصدی رسیده است.

وی با اشاره به فعالیت بیش از 2 هزار و 600 روحانی در مدارس استان براساس تفاهمنامه منعقد شده با حوزه علمیه گفت: استان کرمان در این زمینه بعد از استان قم رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

رضایی با اشاره به کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان کرمان در زمینه اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور خوزستان، گفت: بیش از 5 هزار دانش آموز به اردوهای راهیان نور در سال تحصیلی جاری اعزام شدند.

وی با اشاره به ضرورت هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش بیان کرد: برای هدایت بیش از 50 درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در آموزش و پرورش استان، برنامه‌ریزی شده و تأسیس هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش جوار کارخانه‌ای در دستورکار ماست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و افزود: در سال 1403 بیش از 105 هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

وی با بیان اینکه در تاریخ کشور به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی، معلمان نقش و جایگاه ویژه‌ای در هدایت و راهبری جامعه داشته و در مسایل و موضوعات مختلف مشاوران امین مردم بوده‌اند، گفت: در دوران پس از دفاع مقدس نیز یکی از مراجع اصلی مردم یعنی مرجعی که محل مشورت آنان در تمام مسائل روز جامعه بود، معلمان و فرهنگیان بودند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • برپایی میز خدمت آموزش و پرورش در مصلی کیش
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • مسن‌ترین معلم ایران درگذشت
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • رقایت بیش از ۱۱ هزار نفر در آزمون پرورش استخدامی آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در فارس
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • جذب بیش از صد و پنج هزار معلم جدید