Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر کل سازمان تعاون روستایی فارس گفت: با اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی شرکت‌های تعاونی تولید و سهامی زراعی استان گام مهمی در ارتقای بهره وری آب کشاورزی و تولید محصولات است.

هدایت اله رحیمی شنبه ۴ مرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی متعلق به شرکت‌های تعاونی تولید و سهامی زراعی استان فارس گفت: طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی آبی کشور، گامی مهم در ارتقای بهره‌وری آب در کشاورزی و افزایش تولید محصولات این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه اجرای طرح سامانه‌های نوین آبیاری نفع اعضای شرکت‌های تعاونی تولید و سهامی زراعی را در پی دارد و تسریع در اجرای دقیق این طرح ضروری است، افزود: ویژگی ممتاز این طرح تقاضا محور بودن آن‌ست و در اجرای آن، اراضی اعضای تشکل‌های کشاورزی در الویت قرار گرفته است.

این مقام مسئول عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد از بهره برداران استان فارس زیر پوشش شرکت‌های تعاونی تولید روستایی و سهامی زراعی استان فارس در اراضی آبی فارس فعالیت دارند که این مهم گامی مفیدو موثر در توسعه و بهبود تولیدات بخش کشاورزی کشور خواهد بود.

مدیرکل سازمان تعاون روستایی استان فارس بیان کرد: اتحادیه تعاونی تولید شهرستان شیراز با استفاده از سابقه و تجربه مفیدی که در این زمینه دارد می‌تواند بانی خوبی برای همکاری با مدیریت آب و خاک فارس باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استان فارس اتحاديه تعاوني کشاورزی سامانه های نوین آبیاری شرکت های تعاونی تولید سهامی زراعی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۷۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی امروز در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت‌المال،  با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار داشت: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی‌رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر  باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت  آب منطقه‌ای باید تلاش های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه عنوان کرد: باتوجه به پیامدهای منفی حفر چاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع  از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است. 

وی گفت: از طرفی اکنون تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آن‌ها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد. 

کریمی افزود: اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از  سوی آنها بیشتر است. 

دادستان کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح کاداستر(حدنگار) در استان و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در 6 ماه دوم سال 1402 و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان ،اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تأکید کرد و افزود: دستگاه های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز  نگرفته اند، طبق اجرای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی  خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

کریمی گفت: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت‌المال در دادسرای استان ارائه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتقاء رونق تولید و بهره روری با حمایت از کارگران
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی