Web Analytics Made Easy - Statcounter

روحانی گفت: دولت تلاش کرده است با در اختیار دادن وام، امکانات در اختیار مردم، یارانه بگیران و نیازمندان قرار بگیرد. علاوه بر این پرداختی ویژه‌ای برای ۳ میلیون خانوار در نوبت قرار دادیم گروه اقتصاد کلان بازارنیوز: حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بیش از پنج ماه است که مردم با ویروس خطرناک کرونا مواجه بودند و وارد ماه ششم شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از دو سال و دو ماه هم است که مردم با تحریم شدید آمریکا مواجه بودند که وارد دومین سال و سومین ماه شدیم.

به گفته روحانی، مردم ایران در این دو سال و چند ماه و در این پنج ماه برای مقابله با ویروس کرونا نشان داده دارای توان و قدرت کافی برای مقابله و ایستادگی در برابر فشارها هستند و به زانو درنمی‌آیند. اگر ۱۰ فشار دیگر هم وارد شود و بخواهد مردم را از مسیر درست خارج کند، مردم با تعاون و همکاری، هر مشکل بزرگ را سهل و آسان می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه به دو عنصر مهم نیاز داریم، تصریح کرد: عنصر نخست، امید به آینده است. یاس باید از بین برود. اگر یاس جامعه را فرا بگیرد، موفقیتی در کار نخواهد بود بنابراین باید همواره به آینده به عنوان روز فرج و گشایش همیشه امیدوار هستیم و می‌دانیم دیر یا زود، آینده با حق است. عنصر دیگر هم تدبیر، حسابگری و برنامه‌ریزی درست برای عبور از مشکلات و سختی‌ها است.   رییس‌جمهور با بیان اینکه امروز کادر درمان، از یک سمت و کادر تولید از سمت دیگر، کادر توزیع، جابجایی و حمل کالا و کادر فرهنگی و... همه دست به دست هم دادند، خاطرنشان کرد: اگر یکی از این کادر‌ها نبود، نمی‌توانستیم پیش برویم. اگر کادر تولید نبود و برای خرید ماسک، تجهیزات پزشکی و دارو از خارج خرید کنیم، اولا به ما نمی‌دادند و بعد هم معلوم نبود پس از چه مدت زمانی و با چه قیمت گرانی و امروز و فردا کردن، آن را به ما بدهند.

روحانی افزود: اگر ماسک ان۹۵ را به ما نمی‌دادند، ما نداشتیم و نیاز به سفارش دادن داشتیم، و کشوری که سفارش داده بودیم، یک ماه عقب می‌انداخت، چه مشکلاتی در کشور ایجاد می‌شد.

وی با بیان اینکه همه کادر‌هایی که باید در صحنه باشند، همه مسئولیت خاص و سنگین خود را برعهده گرفتند، ابراز داشت: علیرغم تحریم و گرانی، مشکلات حاد و بحرانی آنچنانی را شاهد نیستیم و دولت در حد توان کمک می‌کند. هرچه به فکر ما، وزرا، قوا و نیرو‌های دیگر می‌رسد، را انجام داده‌ایم.

رییس‌جمهوری با اشاره به طرح‌های دولت درباره تامین اجاره خانه مستاجران اظهار داشت: در همین ایام کرونا دو طرح مهم برای اجاره و مستاجرین آوردیم؛ یک طرح برای آن بود که اجاره‌بها از چقدر بیشتر نباشد و هفته قبل هم تصویب کردیم یک وام ارزان قیمت به مستاجرین بدهیم و برای افرادی که در شهر‌های بزرگ و کوچک هستند این ودیعه را از بانک‌ها با یک نرخ ارزان قیمت ۱۳ درصد دریافت کنند. دولت تلاش کرده است با در اختیار دادن وام، امکانات در اختیار مردم، یارانه بگیران و نیازمندان قرار بگیرد. علاوه بر این پرداختی ویژه‌ای برای ۳ میلیون خانوار در نوبت قرار دادیم

روحانی در بخش دیگر از سخنانش اظهارداشت: دولت تمام تلاش و توان خود را در زمینه فعالیت اقتصادی و معیشتی به کار بسته و افتتاح‌هایی که در روز‌های پنجشنبه توسط دولت انجام می‌شود نشان از تحرک و تلاش دولت در این زمینه است.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی نیاز‌های بهداشتی و پزشکی در اولویت است و وزارت بهداشت و درمان، وزارت صمت و دیگر دستگاه‌ها در این زمینه تلاش می‌کنند.

رییس جمهوری با بیان اینکه حدود ۵ ماه از همگیری ویروس کرونا گذشته است، گفت: هم ما و هم دنیا ازاین ویروس تجربه روشنی داریم و به این نتیجه رسیدیم که باید تمرکز باید بر نظام سلامت و بهداشتی باشد وکاری کنیم که نیاز به مراجعه مردم به بیمارستان نباشد.

روحانی ادامه داد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، آموزش و در بعضی وقت‌ها تعطیلی اجتماعات برای سلامت مردم در نظر گرفته شد، ولی رعایت نظام بهداشتی در اولویت است.

رییس جمهوری با بیان اینکه اگر نظام بهداشت دچار مشکل شد به ناچار باید نظام درمان را جایگزین کرد، اظهار داشت: البته در روز‌های اول شیوع کرونا همه دنیا به سمت محدودیت و ممنوعیت مانند عدم خروج از خانه، بسته شدن کسب و کار‌ها و نرفتن به مسافرت حرکت کرد که چاره‌ای هم نبود.

وی اضافه کرد:، اما در ادامه مشخص شد که ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها خود در بعضی از زمان‌ها مشکل آفرین است. زیرا زمانی که تولید و توزیع متوقف شود، زندگی مردم مختل می‌شود و همه به این نتیجه رسیدند که باید به سمت بازگشایی پیش بروند و همه کشور‌ها فعالیت‌های خود را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار قرار دادند.

روحانی خاطرنشان کرد: اکنون همه کشور‌ها ماسک زدن را اجباری کردند و حتی جریمه و افزایش جریمه داشتندبه عنوان مثال اعمال جریمه از ۱۵۰ یورو به ۵۰۰ یورو را در برنامه خود قراردادند که نشان از اعمال سختگیرانه رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای همه است.

رییس جمهوری با بیان اینکه ناظران باید با استحکام رعایت پروتکل‌های بهداشتی را پیگیری کنند، توضیح داد: نباید تخلفی صورت بگیرد و حتی برای ماه محرم که تصمیم گیری و برنامه‌ریزی شده است، تاکید شد افرادی که مسوولیت دارند، باید به رعایت و اجرای پروتکل‌های بهداشتی نظارت کنند.     خبر در حال تکمیل شدن.... برچسب ها: رئیس جمهور ، روحانی ، کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000JBg

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رئیس جمهور روحانی کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج

به گزارش همشهری آنلاین، احد آزادی‌خواه؛ رئیس فراکسیون حج و زیارت مجلس در روزنامه همشهری نوشت رهبر معظم انقلاب روز دوشنبه در دیدار مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله‌الحرام، ضمن اشاره به تحولات جاری در سرزمین‌های اشغالی، به تشریح ویژگی‌های حج امسال و اهمیت برائت از دشمنان اسلام از سوی زائران پرداختند؛ موضوعی که بررسی ابعاد مختلف آن، با توجه به جنایات ماه‌های اخیر رژیم ‌صهیونیستی در غزه، آن‌ هم با حمایت آمریکا و برخی دولت‌های غربی، از اهمیت راهبردی برخوردار است.
نخستین نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، گزاره جدیدی است که روز دوشنبه از سوی رهبر معظم‌ انقلاب مطرح شد؛ گزاره‌ای که مبتنی بر استفاده از آیات قرآن ‌کریم برای بیان میزان اهمیت موضوع برائت بود؛ به این معنا که ادای «حج ابراهیمی» باید مطمح‌نظر کارگزاران حج باشد. حضرت‌آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به آیاتی از قرآن‌ کریم، به تشریح جایگاه برائت در «تعالیم ارزشمند ابراهیمی» پرداختند؛ موضوعی که ادای آن از سوی حجاج نمودی از اقتدار مسلمانان به‌ حساب می‌آید.
موضوع مهم دیگری که نباید از آن غفلت کرد، تبیین ضرورت برائت از مشرکان و دشمنان مسلمانان با استناد به آیات قرآن ‌کریم است. آنچه در این میان اهمیت اساسی دارد، توجه ویژه به انکارناپذیر بودن موضوع «برائت» براساس تعالیم قرآنی است. این درحالی است که برخی دولت‌های اسلامی طی دهه‌های گذشته تلاش می‌کردند از کنار موضوع «برائت» بگذرند و برنامه‌ای در این زمینه نداشتند. امروز اما، ظلم آشکار و جنایتی که در سرزمین‌های اشغالی علیه مردم فلسطین و به‌ویژه زنان و کودکان روا داشته می‌شود، ضرورت برائت از دشمنان اسلام را دوچندان کرده ‌است.
راهبرد دیگری که در سخنان روز دوشنبه رهبرمعظم انقلاب نمود داشت و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، ضرورت ادای باشکوه «برائت» با توجه به ابعاد جهانی تحولات در غزه و جنایت‌های رژیم ‌صهیونیستی و حامیان غربی‌اش و به‌ ویژه آمریکا علیه مردم مظلوم فلسطین است. امروز ظلمی که در حق مردم مسلمان و مظلوم غزه روا داشته می‌شود، در نقاط مختلف دنیا بازتاب داشته و خون افکار عمومی را به جوش آورده که در روزهای اخیر شاهد نمودهای مختلفی از آن بوده‌ایم. در شرایط کنونی شاهدیم که جهان به مظلومیت مردم غزه اذعان دارد؛ موضوعی که موجی از بیداری اسلامی را در سطح دنیا به راه انداخته ‌است. بر این اساس هم بود که در دانشگاه‌های مختلف جهان و به‌ویژه در کشورهای حامی رژیم صهیونیستی، مانند آمریکا و انگلیس، شاهد اعتراض‌های علنی مردم و به‌ویژه دانشجویان بوده‌ایم و در شهرهایی مانند لندن و پاریس در حمایت از مردم فلسطین گویی «بسیج عمومی» شکل گرفته ‌است. در چنین شرایطی بازتاب مظلومیت مردم غزه در موسم حج باید پررنگ‌تر از گذشته مورد توجه زائران و همچنین دولت‌های اسلامی قرار گیرد.
از سوی دیگر در شرایطی که امروز مظلومیت مردم غزه در سطح جهان عیان شده ‌است و شاهد اعتراض‌های گسترده در این زمینه هستیم که نمودی از «برائت عملی» به‌حساب می‌آید، موسم حج و آیین برائت از مشرکان و دشمنان اسلام و مسلمانان، فرصت بی‌بدیلی است که اجازه ندهیم بیداری جهانی شکل گرفته درباره ماهیت رژیم صهیونیستی و حامیانش کم‌رنگ شود. بر این اساس می‌توان با بهره‌گیری از «دیپلماسی حج‌محور» رویکرد ابراهیمی به حج، یعنی برائت آشکار در مقابل دشمنان را جا انداخت. در چنین شرایطی است که اقتدار و عظمت جهان اسلام برای جهانیان نمایان‌تر از پیش خواهد بود.
«نهی از دوستی با دشمنان ستمگر» یکی دیگر از گزاره‌هایی بود که براساس «رویکرد ابراهیمی به حج» از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار گرفت. این موضوع هشدار و تذکری است به برخی دولت‌های اسلامی که طی دهه‌های اخیر به ‌دلیل ترس یا برخی ملاحظات دیگر، از فرصت برائت از دشمنان اسلام استفاده نکرده و در مقابل جنایات علیه مسلمانان در نقاط مختلف جهان، سکوت پیشه کرده‌اند. اکنون زمان آن فرا رسیده است که برخی دولت‌های اسلامی از خواب غفلت بیدار شوند و «شیاطین زمان» را سنگ بزنند.

کد خبر 849949 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها حج حج - سازمان حج و زیارت نماینده مجلس حج - عمره مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • جنیفر لوپز یک آخوند ایرانی را فالو کرد! (عکس)
  • نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است
  • هلال احمر دارای سرمایه عظیمی است
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • پیش بینی رئیس نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از استقابل ویژه مردم
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟