Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

صنعت گردشگری یکی از مواردی است که در اثر ورود این ویروس و قرنطینه شدن شهرها و کشورها، آسیب بسیار جدی دیده و حتی باعث فلج شدن اقتصاد کشورهایی شده است که این صنعت منبع اصلی درآمدشان بوده است.

این روزها نام کرونا را زیاد شنیده‌اید و شاید از جمله افرادی باشید که آسیب‌های جدی از این ویروس دیده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کووید19، ویروسی بسیار کوچک اما در عین حال خطرناک است که چند ماهی است کل جهان را درگیر کرده و ضرر و زیان‌های بسیاری را به صنایع و بخش‌های مختلف اقتصادی وارد نموده است. صنعت گردشگری یکی از مواردی است که در اثر ورود این ویروس و قرنطینه شدن شهرها و کشورها، آسیب بسیار جدی دیده و حتی باعث فلج شدن اقتصاد کشورهایی شده است که این صنعت منبع اصلی درآمدشان بوده است. همین مسئله باعث شده تا برخی از کشورها با فروکش کردن موج کرونا، جذب توریست را از سر گرفته و میزبان گردشگران در کشورشان باشند. البته لازم به ذکر است که این کار با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و وضع قوانین سفت و سخت، انجام می‌شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با اولین کشورهایی که در کرونا مسافران را می‌پذیرند، آشنا شوید.

باکو

باکو، مرکز جمهوری آذربایجان، یکی از کشورهای همسایه ایران است که به دلیل هم‌مرز بودن با کشورمان، امکان سفر زمینی را برای هم‌وطنان عزیز فراهم کرده و از این طریق هزینه‌های سفر را به میزان قابل توجهی کاهش داده است. همین مسئله یکی از مهم‌ترین دلایل استقبال ایرانیان از شهر زیبا و تاریخی باکو است. جاذبه‌های تاریخی شهر باکو در کنار سواحل زیبا با چشم‌اندازهای دیدنی، تفریحات و سرگرمی‌های متنوع، مردم خون‌گرم و مهمان‌نواز و مراکز خرید مدرن و اروپایی این شهر، از جمله مواردی است که آذربایجان را به یکی مهم‌ترین مقاصد گردشگری دنیا تبدیل کرده است. جمهوری آذربایجان از جمله اولین کشورهایی بود که برای حفظ سلامت شهروندانش، تمامی مرزهای زمینی خود را به روی ایران بست و اجازه ورود گردشگران ایرانی را به کشورش نداد. پس از حدود 4 ماه از این ماجرا، هنوز خبر دقیقی از باز شدن مرزهای آذربایجان در دست نیست، اما قطعا تور باکو یکی از اولین تورهایی خواهد بود که پس از بازگشایی مرزها برگزار شده و گردشگران را در سفر به کشور زیبا و دیدنی آذربایجان همراهی می‌کند.

ایروان

ایروان، پایتخت کشور ارمنستان، یکی از قدیمی‌ترین شهرهای دنیاست که علاوه بر جاذبه‌های تاریخی بی‌نظیر و بناهایی با معماری‌های کهن، دارای طبیعت زیبا و مراکز تفریحی و سرگرمی متنوعی نیز می‌باشد. ارمنستان نیز مانند سایر نقاط دنیا درگیر ویروس کرونا بوده و تمامی مرزهای زمینی و هوایی خود را به روی ایران و دیگر کشورها بسته است. از این رو، در حال حاضر هیچ سفری به ارمنستان و شهر زیبای ایروان انجام نمی‌شود و می‌توان گفت صنعت گردشگری این کشور نیز با بحران بسیار جدی روبرو شده است. به نظر می‌رسد کشور ارمنستان نیز از جمله کشورهایی باشد که به زودی مرزهای خود را به روی گردشگران باز کرده و با رعایت نکات بهداشتی و قوانینی که برای ورود مسافران در نظر می‌گیرد، صنعت گردشگری خود را دوباره رونق بخشد. در این صورت ایرانیان عزیز نیز این فرصت را خواهند داشت که با یکی از تورهای  گردشگری ایروان همراه شده و از جاذبه‌های بی‌نظیر و فوق‌العاده آن بازدید نمایند.

وان

وان، یکی از شهرهای توریستی ترکیه است که اغلب به عنوان شهر مناسب برای خرید شناخته می‌شود. در واقع بسیاری از افرادی که قصد خرید از کشور ترکیه را دارند، شهر وان را برای این‌ کار انتخاب می‌کنند. دلیل این انتخاب، مراکز خرید متعدد  و کالاهای متنوعی است که در فروشگاه‌ها و بازارهای این شهر عرضه می‌شود. در یک کلام می‌توان گفت، هر آن‌چه در مراکز خرید استانبول، آنکارا، آنتالیا و دیگر شهرهای جذاب ترکیه عرضه می‌شود را می‌توانید در شهر وان و با قیمتی بسیار مناسب‌تر پیدا کنید. البته این به این معنی نیست که وان تنها شهر خرید است و جاذبه گردشگری دیگری ندارد. وان نیز مانند دیگر شهرهای ترکیه از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و تفریحی متنوعی برخوردار بوده و به علت نزدیک بودن به ایران و امکان سفر زمینی، مورد استقبال بالای گردشگران ایرانی قرار دارد. البته همان‌طور که می‌دانید در حال حاضر مرزهای ترکیه نیز به روی ایرانیان بسته است و با توجه به شروع موج دوم ویروس کرونا در ایران، هیچ اطلاع دقیقی از زمان بازگشایی مرزها در دست نیست.

در این مقاله در مورد سه شهر پرطرفدار باکو، ایروان و وان صحبت کردیم و وضعیت سفر به این شهرها در دوران کرونا را مورد بررسی قرار دادیم. همان‌طور که گفتیم تا امروز هیچ اطلاع دقیقی از زمان بازشدن مرزها و پذیرفتن گردشگران ایرانی در این سه کشور نیست. به نظر می‌رسد با شروع موج دوم کرونا در ایران، کشورهای ترکیه، آذربایجان و ارمنستان محدودیت‌های خود را تا مدتی دیگر تمدید کرده و اجازه ورود گردشگر ایرانی را به کشورشان ندهند. به همین دلیل تمامی تورهای گردشگری به این مقاصد تا اطلاع ثانوی تعطیل است و سفرهای از پیش برنامه‌ریزی‌شده نیز لغو می‌باشد. البته، آژانس‌های گردشگری از جمله کایت، پس از باز شدن مرزها در اولین فرصت دوباره تورهای خود را برگزار کرده و این سه شهر زیبا و پرطرفدار را در لیست اولین تورهای خود قرار می‌دهند. برای آگاهی از زمان باز شدن مرزها و برگزاری تور ایروان، باکو و وان،  می‌توانید به وب‌سایت آژانس گردشگری کایت با  آدرس www.kite.ir مراجعه نمایید. علاوه بر این، کارشناسان کایت با شماره 02175097700 به طور 24 ساعته پاسخگوی تمامی سوالات شما خواهند بود.   

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صنعت گردشگری صنعت گردشگری شدن مرزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس بدون توقف جنگ هیچ توافقی را نمی‌پذیرد

یکی از رهبران جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش تحت هیچ شرایطی توافقی را که صراحتاً متضمن توقف جنگ علیه غزه نباشد، نخواهد پذیرفت.

به گزارش ایسنا، یکی از رهبران حماس که به نام وی اشاره نشده است، به شبکه الجزیره گفته است: حماس به هیچ عنوان، به توافقی که آشکارا و صریحاً توقف جنگ علیه نوار غزه را در بر نداشته باشد، تن نخواهد داد.

وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی به‌دنبال توافق بدون ضمانت توقف جنگ است، افزوده است پیامدهای حمله زمینی به رفح و تأخیر در خروج از غزه بر عهده رژیم اشغالگر است.

این مقام حماس همچنین گفته است که بنیامین نتانیاهو به خاطر برخی مسائل شخصی مانع رسیدن به توافق شده است.

روز گذشته روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت خبر داد پیش‌نویس توافق آتش‌بس پیشنهاد شده به حماس، حاوی مبادله ۲۰ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد به ازای هر نظامی زن صهیونیست است.

بر  اساس مفاد دیگر این پیش نویس، جنبش حماس ۳ الی چهار نظامی زن اسرائیلی را نزد خود نگه می‌دارد و در مرحله اول ۶۰ الی ۱۰۰ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد آزاد می‌شوند.

توافق مذکور سه مرحله‌ای بوده و ۱۲۴ روز طول خواهد کشید.

در مرحله اول به مدت ۴۰ روز آتش بس ایجاد می‌شود، ۳۳ اسیر اسرائیلی در مقابل ۸۰۰ اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند و مردم غزه به خانه‌های خود در شمال غزه باز می‌گردند.

در مرحله دوم به مدت ۴۲ روز آتش بس فوری ایجاد می‌شود، بقیه اسرای اسرائیلی از جمله چند سرباز آزاد می‌شوند، تعدادی اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند که تعداد و هویت آن‌ها هنوز مشخص نیست.

در مرحله سوم به مدت ۴۲ روز آتش‌بس ایجاد می‌شود، اجساد تمام اسرای کشته شده اسرائیلی بازگردانده می‌شود، پیکر تمام شهدای اسیر فلسطینی پس داده می‌شود و ارتش اسرائیل از نوار غزه خارج می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • آبشار کیگا کجاست ؟ چگونه به آنجا برویم ؟
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • مقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • حماس بدون توقف جنگ هیچ توافقی را نمی‌پذیرد
  • برگزاری اولین رویداد میزهای تخصصی سند ملی زیارت در مشهد
  • داغ شدن زمزمه‌های ورود اژدهای سرخ برای مهار ایران؛ اهرم فشار پکن کجاست؟