Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، گروه ملی صنعتی فولاد ایران در چند ماه گذشته با طراحی نقشه راه جدید (برنامه و بودجه) و تعامل و ارتباط مستمر با بانک ملی ایران بعنوان سهامدار اصلی جهت جلب حمایت های مالی و غیرمالی و همچنین ایجاد ارتباط مستمر با مسئولین محلی بمنظور استفاده از ظرفیت های موجود در سطح استان خوزستان ، به رکورد جدیدی در تولید خود دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیدات شرکت گروه ملی فولاد ایران در سال 97 با 97878 تن به پایین ترین میزان طی 10 سال گذشته رسیده بود که با برنامه ریزی های صورت گرفته، تامین منابع مالی ، تخصیص شمش و آهن اسفنجی ، تعمیر تجهیزات و ماشین آلات و تلاش کلیه پرسنل، این رقم در سال 98 به 224556 تن و در سه ماهه اول سال 99 به 122780 تن رسیده که این روند رشد نوید بخش رسیدن تولیدات شرکت در پایان سال 99 به نقاط اوج خود نسبت به سال های گذشته خواهد بود.

گروه ملی صنعتی فولاد ایران پس از دستیابی به رکورد تولید 4 ساله خود در اردیبهشت ماه سال جاری، بار دیگر رکورد تولید جدیدی در خردادماه 1399 ثبت کرد که این مهم نشان از گام بلند گروه ملی صنعتی فولاد ایران در اجرای فرمان مقام معظم رهبری در سال "جهش تولید" دارد.

این شرکت در دوره مدیریت جدید خود با ترسیم اهداف و استراتژی های نو، تعامل با فولاد خوزستان بعنوان تامین کننده شمش و پیگیری مستمر جهت تامین مواد اولیه، راه اندازی همزمان کلیه کارخانجات، پرداخت به موقع حقوق و دستمزد به پرسنل، پرداخت مطالبات معوق و جاری بازنشستگان گه منجر به توقف اعتصابات و اعتراضان آنان گردید، پرداخت 2 سری پاداش رکورد تولید طی ماههای اردیبهشت و خرداد ماه 99 به پرسنل و همچنین نصب و راه اندازی برخی تجهیزات، موفق شد در مدت کوتاه چند ماه، بخش قابل توجهی از مشکلات خود از قبیل راه اندازی کلیه خطوط تولیدی ، تامین مواد اولیه و قطعات یدکی را رفع کند.

این شرکت با تدابیر فوق، رکورد تولید 48120 تن تولید محصول را در اردیبهشت 1399 به ثبت رساند که از آذرماه سال 1395 تاکنون بی سابقه بوده و گام بلندی در جهت افزایش تولید در صنعت فولاد کشور محسوب می شود.

تلاش مجموعه مدیریت و پرسنل این شرکت باعث شد تا در خردادماه سال جاری رکورد جدیدتری در تولید محصولات فولاد به ثبت برسد که از مهرماه سال 94 تاکنون بی سابقه بوده است.

ظرفیت اسمی مجموع تولید شمش و محصول نهایی گروه ملی صنعتی فولاد ایران در سال 1864992 تن محصول فولاد و شمش می باشد، ظرفیت اسمی تولید محصول نهایی (لوله، تیرآهن، میلگرد و کلاف) 1435000 تن در سال می باشد ، همچنین ظرفیت اسمی تولید شمش توسط کارخانه فولادسازی 429992 تن در سال می باشد که مجموع تولید محصول نهایی و شمش در گروه ملی صنعتی فولاد ایران در خرداد ماه 1399 ، 55110 تن رسید که رکورد بی سابقه ای ثبت شد.

این در حالی است که مجموع تولید محصول نهایی خرداد ماه این شرکت در سال 1398 ، 7574 تن بوده است، و مجموع تولید آبانماه سال گذشته (1398) از بدو سیاست گذاری جدید شرکت، 22947 تن بود است که با فاصله چند ماه در خرداد ماه 1399 ، به 55110 تن  رسیده است که در 5 سال گذشته این حجم از تولید محصول بی سابقه بوده است.

برای نخستین بار در کارخانه صنایع فلزی کلاف 5/5 ساده و 5/6 آجدار به شاخه تبدیل شد

در پی سیاستگذاری و تمرکز ویژه مجموعه مدیریت کلان شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران مبنی بر استفاده از ظرفیت های موجود در زمینه تولید محصولات شاخص کیفی جهت ایجاد تنوع در سبد فروش و حصول ارزش افزوده بهتر، متخصصان متعهد و پرتلاش کارخانه میلگرد و مفتول پس از انجام بررسی‌های لازم، موفق به تولید کلاف آجدار سایز 6 شدند که این مهم برای اولین بار از زمان احداث این بخش میسر شده است.

پرسنل پرتلاش کارخانه میلگرد و مفتول موفق شدند با استفاده از ظرفیت سایت فولادسازی به تولید گریدهای کششی، ساختمانی‌و ابزارسازی بپردازند که نقش شایانی در رونق بیش از پیش مجموعه عظیم گروه ملی صنعتی فولاد ایران ایفا خواهد کرد.

کلاف سایز 5/5 ساده و سایز 5/6 آجدار جهت مصارف داخلی و قرارگرفتن در سبد محصولات نهایی گروه ملی صنعتی فولاد ایران به شاخه تبدیل شد.

ایجاد خودباوری در پرسنل با شعار «کار،کار تا پیروزی» ، توسعه بازار مصرف با جذب مشتریان جدید و جلب اعتماد مشتریان قبلی و جذب نیروی جدید به واسطه افزایش تولید و راه اندازی مجدد برخی کارخانجات و تزریق امید به آینده در مجموعه ، ایجاد خودباوری در پرسنل در راستای تحقق شعار "ما میتوانیم" و نگاه ویژه به کارکنان بعنوان مهمترین سرمایه سازمان ،از دیگر دلایل موفقیت گروه ملی صنعتی فولاد ایران طی مدت کوتاه اخیر بشمار می رود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: گروه ملی صنعتی فولاد ایران رکورد تولید تولید محصول محصول نهایی مجموع تولید راه اندازی خرداد ماه بی سابقه ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۶۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ

جعفر قادری، عضو هیات رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید در مورد اینکه اقتصاد دانش بنیان مهمترین مسیر تداوم مشارکت مردم در جهش تولید است، گفت: مزیت شرکت های دانش بنیان این است که متکی بر سرمایه فیزیکی نیستند و متکی به سرمایه انسانی هستند و نیروهای صاحب سرمایه و نیروهای  تحصیل کرده و قشرهای متخصص ما هستند و برای اینکه از اینها استفاده کنیم باید آنها را در فعالیت های اقتصادی مشارکت دهیم و از ظرفیت شان بخوبی استفاده کنیم. هرچه وسیع تر باشد مشارکت در رونق و جهش تولید نیز بیشتر می شود.

وی اظهار کرد: اهمیت دادن به شرکت های دانش بنیان چند مزیت دارد یکی اینکه نیاز ما به کشورهای پیشرفته را کم می کند و زوده بازده هستند و نیاز به سرمایه کمتر دارند.

قادری بیان کرد: توجه به شرکت های دانش بنیان و مشارکت آنها در تولید با عدالت اجتماعی سازگار تر است.  قشرهایی که صاحب دانش فنی هستند در گروه های مختلف جامعه حضور دارند و خود همین رقابتی برای مزیت رقابتی ایجاد می کند و مزیت نسبی دارد.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:  این دانش بنیان ها برای ما مزیت رقابتی را زیاد می کنند، زنجیره ارزش را تکمیل می کنند و از جنبه های مختلفی توجه به دانش بنیان ها می تواند گره گشا باشد.

وی در پایان گفت: توسعه اقتصاد دانش بنیان و حضور موثر آن ها در صنعت برای ما مزیت مهم تکنولوژیک و همچنین افزایش رقابت پذیری صنعتی فراهم خواهد کرد. بهترین مسیر برای توسعه زنجیره ارزش صنایع ورود بخش مردمی اقتصاد دانش بنیان و شرکت های توانمند این حوزه در جهت تحقیق و در نهایت توسعه فناوری و تجهیزات در جهت تکمیل زنجیره ارزش است تا شاهد جهش تولید از محل حضور دانش بنیان ها در صنعت باشیم

دیگر خبرها

  • کاگران فولاد اکسین در ابتدای سال شعار "جهش تولید" را محقق کردند / شروع طوفانی اکسین در سال ۱۴۰۳ آغاز مسیر موفقیت است
  • جم رکورد فروش را شکست
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران